Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Cela Slovenija se danes ukvarja z enim prosvetnim fukom

Cela Slovenija se danes ukvarja z enim prosvetnim fukom

Se vidi, da ima Margot poslovno žilico. 🙂

Pametnejša je od tebe ja.

A je bil tu kdo posiljen?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako je to, če se gremo javno šolstvo. Dokler je nad šolami bedela Cerkev, se kaj takega ni dogajalo. Otrokom so znali dobro vbiti v glavo kaj je greh in to celo podkrepili s praktičnimi primeri in vajami, kjer so se posvetili vsakemu posebej.

Dnevno objavljajo v novicah in po TV kako nas država in delodajalci nategujejo, pa se zato nihče ne zgraža.

A je bil tu kdo posiljen?[/quote]

Samo bogi otroci, ki so videli da tudi njihovi vzgojitelji delajo iste stvari kt une tete in strici na internetu :))

Vešda, takrat je bila v razcvetu pedofilija.

Gf kaj če naju kdo posname, ko bova plesala?
Dej obljubi, da se boš lepo obnašala :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A je bil tu kdo posiljen?[/quote]
Itak da je bil. A nisi videl ubogega tipa, kam ženska njegovo glavo tišči… Bogi…

Vešda, takrat je bila v razcvetu pedofilija.[/quote]
Mogoče že res, ampak se o tem ni govorilo in se ni mogel vsak, ki je imel 2 sekundi časa, zgražat. Noj in glavo v pesek pa to.

Saj bova med ljudmi, ko bova plesala:). Upam, da Jankovič organizira takšno fešto kot lansko leto…majke mi, potem me do jutra ni:). Mimogrede…ne delam pod njegovim okriljem, da se ne bo spet kdo spotaknil.

A te skrbi moje obnašanje?:)) Kar naj te.

Pa saj ravno zato se gre.
Običajno nas nategujejo, zdaj pa je zgražanje, ker nismo bili nategnjeni, ampak smo lahko samo opazovali. 🙂
Slovenska foušija pač. :)))

:)
Veš jaz sem poročen, ti pa samska, brez otrok…. kdo bi vedel kaj ti hodi po glavi :)))
Če bodo še drugi tam potem sem varen, a ne? :)))
Upam, da ne bo ravno takrat kdo luč ugasnil….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako si ti hecna… Če nisi kriv, se nimaš česa sramovati.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Veš jaz sem poročen, ti pa samska, brez otrok…. kdo bi vedel kaj ti hodi po glavi :)))
Upam, da ne bo ravno takrat kdo luč ugasnil….. :))))[/quote]

Aja, jst sm samska, brez otrok?:) Zanimivo ja:).
Vidim, da že kompliciraš:))). Pripelji še…ah, ne bom rekla, ker bo spet ogenj:)).

Upam, da ne bo ravno takrat kdo luč ugasnil….. :))))[/quote]

Aja, jst sm samska, brez otrok?:) Zanimivo ja:).
Vidim, da že kompliciraš:))). Pripelji še…ah, ne bom rekla, ker bo spet ogenj:)).[/quote]
Koga naj pripeljem? Inštruktorico plesa? Pa saj si rekla, da si bila na več tečajih…. a ti ni šlo? 🙂
A to si bila na vseh tistih, ki na monu prosijo za plesalko za na tečaj? :)))
No nekaj si menda že odnesla od vseh teh plesov, če ne nama pa še vedno ostane tisto1,1,2 :))

Lahko bi imeli cel razred zlatih maturantov, ker očitno ga mu je nekdo pomagal snemat…. :))[/quote]

Res je. Mislim … res neiznajdljiva mladina :)))

Antilopa, zaradi žensk niso šle samo kariere po zlu, zaradi žensk so se netile vojne. In prav je tako.
Zakaj tako zaničljivo govoriš o ženskemu spolu? Se ti zdi, da ženske nismo vredne česa takšnega? O ja, smo!

Kako si ti hecna… Če nisi kriv, se nimaš česa sramovati.[/quote]
Moraš dokazati, da nisi. Saj te drugače okolica še vedno obsoja.

Kako si ti hecna… Če nisi kriv, se nimaš česa sramovati.[/quote]
Moraš dokazati, da nisi. Saj te drugače okolica še vedno obsoja.[/quote]
Mislim, da se tadva ne bosta več z ničemer oprala pa če sta “kriva” ali pa nista… :/

Lahko bi imeli cel razred zlatih maturantov, ker očitno ga mu je nekdo pomagal snemat…. :))[/quote]

Res je. Mislim … res neiznajdljiva mladina :)))[/quote]
Verjetno je bil kak bodoči novinar in ne nek mirovnik. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Najprej sploh nisem vedela o čem za boga se tu govori. Potem sem ugotovila, da gre za beden članek. Kaj vse si današnji froci dovolijo, njih bi mogli kaznesko ovaditi, saj gre za kršenje osebnih pravic! Da greš snemat nekoga in to objaviš na spletu!!! Za to se kazensko odgovarja. To da sta ga srala na delovnem mestu, pa počne vsa vesoljna Slovenija in verjetno ves svet, to pa je njuna morala in odnos do svojih partnerjev. Hujši smo kot v deželi Šenflorjanski! To kar objavljajo časopisi in televizija pa je žalost od žalosti. katerega normalnega človeka pa zanima kaj sta delala neka dva učitelja? Mene sigurno ne!

Poglejte na SČ, vsaka druga tema je o dveh, ki sta uživala.
Babnice nepotešene si bodo jezike zbrusile o tej temi aja pa prste od tipkanja o tej temi.
Če dva uživata, je treba narediti cel cirkus. Če kdo krade milijone pa to ni vredno, da bi se debatiralo. Seks in užitek pa zbudi strašno zavist.

Te mone, ki so odprle na tisoče tem in se zgražajo, ker sta dva uživala, bodo tudi nekoč nasedle. Njihova sonca seveda ne snemajo samo učiteljev, snemajo tudi svoje starše. Potem pa mamica ne bo soncu kupila, kar bo želelo in bo šel posnetek na net.

Antilopa, zaradi žensk niso šle samo kariere po zlu, zaradi žensk so se netile vojne. In prav je tako.
Zakaj tako zaničljivo govoriš o ženskemu spolu? Se ti zdi, da ženske nismo vredne česa takšnega? O ja, smo![/quote]

ojoj ne ji to govort sej vidš da ma slabo samopodobo 🙁

Boom, očitno še nisi nikdar v življenju zahtevno delal, ali kako recimo si predstavljaš ljudi v realnem sektorju, recimo delavke za trakom, da bi imele čas in posebno veselje za tovrstne aktivnosti na stresnem delovnem mestu, ki jih ti priporočaš, čeprav ciničnim podtonom… Te komaj čakajo, da zapustijo delovno mesto in pridejo domov (k družini).

Njuna dejavnost resda sodi na področje zasebnosti, ampak šola je javni prostor, tudi davkoplačevalci ju menda ne plačujejo za obstranske hobije, kakor tudi določen ugled mora ohranjati učitelj, ker drugače izgubi avtoriteto.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moraš dokazati, da nisi. Saj te drugače okolica še vedno obsoja.[/quote]
Mislim, da se tadva ne bosta več z ničemer oprala pa če sta “kriva” ali pa nista… :/[/quote]

Odgovarjam obema…

Jaz pa mislim, da bi bila reakcija ljudi čisto drugačna, če bi oba nasmejano stopila pred kamere, samozavestno zanikala dogodek in ga brez nekih posebnih ovadb zoper čast in ugled pripisala zgolj najstniški nagajivosti. Kajti vsak, ki ima otroke ve, da fantom v tem obdobju ne gre drugega po glavi kot pa seks. Njuna zgodba bi bila več kot verjetna. Lahko bi še eventuelno navrgla, da bosta potem, ko bosta pridobila vse dokaze o svoji nedolžnosti, zahtevala javno opravičilo. Če sta res brez greha. V nasprotnem primeru je pa najbolje, da gresta do konca in izdata še koledar. Saj nimata več kaj izgubiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close