Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Cela Slovenija se danes ukvarja z enim prosvetnim fukom

Cela Slovenija se danes ukvarja z enim prosvetnim fukom

Ja, ampak ti praviš, da ga ne moreš kaznovati, ker ni naredil nobenega prekrška. Saj ga tudi kaznoval ni nihče. :)[/quote]
S pravnega vidika res ne. Obsodila ga je družba s tem, ko ga je linčala in ga osramotila pred vsemi, kot največjega zločinca.
In je sigurno hujša kazen, kot če bi dobil kakšno položnico ali samo odpoved.[/quote]
Vzeli so/smo mu občutek pripadnosti, ostal je sam na “on strani”…
Hm, koliko nam to čustvo pomeni :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

S pravnega vidika res ne. Obsodila ga je družba s tem, ko ga je linčala in ga osramotila pred vsemi, kot največjega zločinca.
In je sigurno hujša kazen, kot če bi dobil kakšno položnico ali samo odpoved.[/quote]
Se mi vseeno zdi, da se je najbolj osramotil sam, zato si je tudi sodil. Pričakovati, da bo družba samo mirno gledala ob nekem takem dogodku, je pa naivno. Ko se človek sam osramoti, je dovolj že navaden hec, da človeka popolnoma iztiri. Če bi on bil na svoje dejanje ponosen, ga noben hec ali kritika ne bi spravila tako daleč, da bi se zaradi tega ubil. Preizkušal je svoje meje in se uštel.[/quote]

Točno tak Marko, ne morem verjet, da se 100% stirnjam s tabo…. kazen si je zadal sam, to da pa družba ne bo odreagirala, na tako stvar pa je res naivno pričakovati, pa saj verjamete ali ne, velika večina družbe je reagirala zaradi 2 razlogov:

1. ker se je to dogajalo v šoli, če bi se v hotelu, ne bi blo 10% takega odziva, ne medijev, ne družbe
2. ker se je budalo naredo na televiziji SAM pred širno Slovenijo, z svojim patetičnim in tragikomičnim nastopom.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vzeli so/smo mu občutek pripadnosti, ostal je sam na “on strani”…
Hm, koliko nam to čustvo pomeni :/[/quote]
Mislim, da samo manjšina sočustvuje z njim.
Večina mu privošči, ostalim pa niti ni kaj dosti mar in se s tem ne ukvarjajo.

Kazni si ni zadal sam, ker se sploh ni zavedal kakšne posledice lahko ima njuno dejanje.
Bila sta preveč naivna, lahkomiselna….Ni pa mogel 100% vedeti, da se bo zgodil takšen škandal, da bi lahko sam sklepal o “izbrani” kazni.

Kako pa ti to vse veš ?

Aja, samo pametnega se delaš…

Če je oseba na funkciji ravnatelja šole, po praktično celotnem aktivnem življenju tako lahkomiselna da to ni poštudirala, ko je to počela med delovnim časom v šoli kjer je možnost da te dobijo bistveno višja kot doma, potem pa si je še tolko bolj ZASLUŽIL to kar je izzival…………. Pravi človek, pretuhta vse opcije, tudi najhujše 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mu ne privoščim, lahko rečem, da mi ga je žal čeprav nisem nikoli pred temi dogodki slišal zanj.
Vseeno mu ni bilo treba takole končat.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mu ne privoščim, lahko rečem, da mi ga je žal čeprav nisem nikoli pred temi dogodki slišal zanj.
Vseeno mu ni bilo treba takole končat.[/quote]

A tu pa ne zagovarjaš teze, da bi moral moški bit dovolj odrasel pa razmišljat, kaj lahko njegova dejanja prinesejo za posledice? Ah ja, tisti PRAVI nasprotniki varalic, bi morali snemalcu stisnit v roke 10€ za to, ker je rešil še enega gnoja ki vara svojo ženo……… to da mu ne privoščite, vas samo razgalja kakšni dvoličneži ste…. še malo pa bo snemalec kriv da je on varal v službi, pfuj!

A tu pa ne zagovarjaš teze, da bi moral moški bit dovolj odrasel pa razmišljat, kaj lahko njegova dejanja prinesejo za posledice? Ah ja, tisti PRAVI nasprotniki varalic, bi morali snemalcu stisnit v roke 10€ za to, ker je rešil še enega gnoja ki vara svojo ženo……… to da mu ne privoščite, vas samo razgalja kakšni dvoličneži ste…. še malo pa bo snemalec kriv da je on varal v službi, pfuj![/quote]
Neko kazen si je definitivno zaslužil, vseeno pa ne smrti. Čeprav je sam storil samomor.

A tu pa ne zagovarjaš teze, da bi moral moški bit dovolj odrasel pa razmišljat, kaj lahko njegova dejanja prinesejo za posledice? Ah ja, tisti PRAVI nasprotniki varalic, bi morali snemalcu stisnit v roke 10€ za to, ker je rešil še enega gnoja ki vara svojo ženo……… to da mu ne privoščite, vas samo razgalja kakšni dvoličneži ste…. še malo pa bo snemalec kriv da je on varal v službi, pfuj![/quote]
Neko kazen si je definitivno zaslužil, vseeno pa ne smrti. Čeprav je sam storil samomor.[/quote]

Kazen si je določil sam, kaj več si lahko želiš, ni večje in bolj pravične sodbe, kto lastna sodba, ker takrat komaj se oseba počuti kot to da je poplačala svojo kazen…….. kaj mi mislimo nima veze 🙂

Mislim, da smrti mu nihče ni želel, niti je ni nihče zahteval.
Sicer pa menim, da tisti, ki mu je privoščil “oralca”, naj mu privošči tudi smrt. Za oboje se je odločil sam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sicer pa menim, da tisti, ki mu je privoščil “oralca”, naj mu privošči tudi smrt. Za oboje se je odločil sam.[/quote]

Tole me je pa zdaj nasmejalo…… bravo Marko 😀

Sicer pa menim, da tisti, ki mu je privoščil “oralca”, naj mu privošči tudi smrt. Za oboje se je odločil sam.[/quote]

No ja, zdaj nam je vsa ta tvoja (in še marsikoga drugega) privoščljivost vsaj malo bolj jasna. Pa da vas malo potolažim: življenje ni tako kratko, no. Saj boste tudi vi enkrat deležni (oralca mislim).

Ej, ti mlečnozobec, daj bodi malo bolj spoštljiv, če že pameti nimaš, do nekoga, ki je pokojni.
Nekaterih stvari v življenju pač ne moreš načrtovat/predvidet. Saj te bo izučilo… :/

Jaz nisem tako ziher…

Čisto preveč pozornosti namenjate nepomembnim stvarem. Tip se je izognil vsem odgovornostim. Zgodba zaključena.

No ja, zdaj nam je vsa ta tvoja (in še marsikoga drugega) privoščljivost vsaj malo bolj jasna. Pa da vas malo potolažim: življenje ni tako kratko, no. Saj boste tudi vi enkrat deležni (oralca mislim).[/quote]
Mah jaz bi mu bolj privoščil oralca z ženo, ampak če mu je tisti s tršico več pomenil, jaz nimam nič s tem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

itak — ker ti drkaš na vonj piškotov … in to objavljaš!!
Kaj je pa tipo počel — te naj pa ne briga — sploh, ker nimaš fračke … a jo mogoče imaš ☺

itak — ker ti drkaš na vonj piškotov … in to objavljaš!!
Kaj je pa tipo počel — te naj pa ne briga — sploh, ker nimaš fračke … a jo mogoče imaš ☺[/quote]
Saj mene ne briga. Nisem jaz objavil videa, kaj te nekaj napenja. 🙂

Veš da. Mi ne da ne odobravamo njunega početja. Nam se samo toži jezika v naših razgretih vulvah. Mislim … pa a nas lahko nehate posiljevat s tem razmišljanjem kako ni naredil nič narobe no.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Narobe je naredil to, da je sodelavko žgal v kabinetu. Optimalno bi bilo v kakšnem motelu, ali v avtu.

Veš da. Mi ne da ne odobravamo njunega početja. Nam se samo toži jezika v naših razgretih vulvah. Mislim … pa a nas lahko nehate posiljevat s tem razmišljanjem kako ni naredil nič narobe no.[/quote]

Ni letelo na to kaj je/ni delal on narobe. Letelo je na Markov odgovor, ki je vsaj zame in v tej situaciji višek v teh dveh temah objavljene pritlehnosti. Sem sam ciničen velikokrat, to priznam. Vendar iz mrtvega človeka se norca ne delam. Najprej delat rabuko okoli tega, da se posledično človek ubije in potem do onemoglosti lajnat kako je izključno sam kriv za svojo smrt (in da mu je čisto prav), ja, zakaj že in v kakšnih primerih že ljudje ponavadi na tak način reagirajo?

Veš da. Mi ne da ne odobravamo njunega početja. Nam se samo toži jezika v naših razgretih vulvah. Mislim … pa a nas lahko nehate posiljevat s tem razmišljanjem kako ni naredil nič narobe no.[/quote]

Ni letelo na to kaj je/ni delal on narobe. Letelo je na Markov odgovor, ki je vsaj zame in v tej situaciji višek v teh dveh temah objavljene pritlehnosti. Sem sam ciničen velikokrat, to priznam. Vendar iz mrtvega človeka se norca ne delam. Najprej delat rabuko okoli tega, da se posledično človek ubije in potem do onemoglosti lajnat kako je izključno sam kriv za svojo smrt (in da mu je čisto prav), ja, zakaj že in v kakšnih primerih že ljudje ponavadi na tak način reagirajo?[/quote]
Prosim citiraj moj tekst, kjer sem napisal, da mu je čisto prav. Mimogrede, tudi jaz se ne delam norca iz mrtvega človeka, če že, potem se iz komentatorjev.

Ni letelo na to kaj je/ni delal on narobe. Letelo je na Markov odgovor, ki je vsaj zame in v tej situaciji višek v teh dveh temah objavljene pritlehnosti. Sem sam ciničen velikokrat, to priznam. Vendar iz mrtvega človeka se norca ne delam. Najprej delat rabuko okoli tega, da se posledično človek ubije in potem do onemoglosti lajnat kako je izključno sam kriv za svojo smrt (in da mu je čisto prav), ja, zakaj že in v kakšnih primerih že ljudje ponavadi na tak način reagirajo?[/quote]
Prosim citiraj moj tekst, kjer sem napisal, da mu je čisto prav. Mimogrede, tudi jaz se ne delam norca iz mrtvega človeka, če že, potem se iz komentatorjev.[/quote]

Nekaterim niti ni treba pisat jasno, glasno in direktno kakšna so njihova stališča. Drugi del je letel na splošno oz. na nekatere komentarje, ki so milo rečeno ekstremistični, če ne že kar malo fašistični. H katerim se nagibajo tvoji oz. katerim dajejo podporo, si lahko ustvari sliko vsak, ki jih prebere. Sicer pa ti jie bilo to že povedano tukaj.

Glede na tvoj prejšnji komentar pa si človek lahko misli le, da je njegova smrt po tvoje pretežno posledica lizanja. No, pa se izjasni kateri dogodki v celotni verigi so po tvoje najbolj vplivali na to?

A še enkrat? 🙂
Presenetilo/šokiralo ga je, ko je spoznal, kaj je storil sebi, svoji familiji in ostalim bližnjim. Vsaj kako je on vse to doživljal. Tega ni zmogel sprejeti, zato se je zlomil in končal svojo pot.
Kaj vse je vplivalo? Če iščemo potuho za odraslega človeka, ki ni bil sposoben odgovarjati za svoja dejanja, potem je vplivalo več dejavnikov. Kot so razdor in popolna izguba zaupanja ter spoštovanja v ožji družini ter službi. Verjetno tudi širše, saj ga je lahko spoznala cela Slovenija. Kako je do tega prišlo, vemo, sklop nepredvidljivih dogodkov. Dogodkov, na katere je imel glavni vpliv tudi in predvsem sam. Ne morem ga zagovarjati, niti ga ne obsojam.

A še enkrat? 🙂
Presenetilo/šokiralo ga je, ko je spoznal, kaj je storil sebi, svoji familiji in ostalim bližnjim. Vsaj kako je on vse to doživljal. Tega ni zmogel sprejeti, zato se je zlomil in končal svojo pot.
Kaj vse je vplivalo? Če iščemo potuho za odraslega človeka, ki ni bil sposoben odgovarjati za svoja dejanja, potem je vplivalo več dejavnikov. Kot so razdor in popolna izguba zaupanja ter spoštovanja v ožji družini ter službi. Verjetno tudi širše, saj ga je lahko spoznala cela Slovenija. Kako je do tega prišlo, vemo, sklop nepredvidljivih dogodkov. Dogodkov, na katere je imel glavni vpliv tudi in predvsem sam. Ne morem ga zagovarjati, niti ga ne obsojam.[/quote]

Pričakovan odgovor na nekaj kar nisem vprašal, ki bolj ali manj le potrjuje tisto kar sem prej pisal glede potuhe fašistični miselnosti, vsaj na nivoju medčloveških odnosov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close