Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bučanje -najem hiške,apartmaja

Bučanje -najem hiške,apartmaja

Pozdravljeni ,kakrsna koli informacija za rezervacijo,tel.stevilka o apartmaju v Bucanju bi mi prisla se kako prav za letosnji dopust.Smo druzina 2odrasli osebi in otrok .Termin za julij (10-14)dni. Pisite na :antonina_r@hotmail.com Hvala lep pozdrav….

Pozdravljeni.

Če mogoče kdo oddaja kakšen dober apartma (hiško) za 4 osebe (2 odrasla, 2 otroka), v prvi polovici julija prosim, če me obvesti na naslov sebastjan@mail.com
Hvala in lep pozdrav.

Jaz sem se lani glede hiške v Bučanju obrnila na Počitniško skupnost Krško in prek njih dobila hiško,enkrat konec junija ,potem pa še v avgustu,brez težav.Cene so bile od 50 E naprej,odvisno od opremljenosti .

Petra333 hvala bom poklicala in vprasala…lp

Lani sem rezervirala hiško v Bučanjih ,Poklicala sem Počitniško skupnost Krško.Nobenih težav.

Pozdravljeni,
tudi mi se še vedno radi vračamo v Bučanje in iščemo prosto hišico za 4 osebe.
termin : junij 2012 , vsaj 14 dni.
Če kdo oddaja v tem terminu , naj nam prosim javi svojo ponudbo na mail :
irma.jersic@gmail,com

Hvala in LP, irma

pozdravljeni!

tudi jaz bi letos rada dopust preživela v kampu Bučanj in me zanimajo ponudbe. želela bi termin od 11. – 19 avgust. potrebujem apartma za 6 oseb. informacije mi prosim pošljite na mail: neza.jenko@gmail.com

Nazalost v pocitniski skupnosti Krsko je ze vse zasedeno..Se bomo morali drugace znajti…:((

Vprašajte v Avtokampu Lopari. To je čisto blizu Nerezin in imajo tudi apartmaje za 6 oseb. Cena je pa podobna, kot po PSK.

Tudi mi iscemo, termin Avgust 11-26 (cca 10 dni znotraj tega). 2 odrasla + 3 letni otrok.
Morebitne ponudbe na igor.lautar@gmail.com

Mi iščemo apartman za 5 oseb in sicer dvoje odraslih in trije otroci stari 13 in 7 let ter mali dojenček. Možni termini so: 21.7 – 28.7 ali 28.7 – 4.8.2012. Vaše ponudbe pošljite na e-mail: mirjana.klincar@gmail.com.
Že vnaprej se zahvaljujem

Pozdravljeni,

da ne bo izpadlo kot kritika, rada bi le povedala svoje izkušnje pri g. Kosu. Bila sem tam, res je lepo, toda apartma še zdaleč ni vreden cene, ki jo postavi g. Kos. Sem bila že v boljših apartmajih za dosti nižjo ceno – slike varajo, na žalost. Tako da mene in moje družine tam oz. pri tem gospodu ne bodo več videli.

Samo toliko. Vsako mnenje je dobrodošlo, kajne?

nebivečšla , in kje ima ta g KOS hiško?
V Loparih je je nekaj hišk; Podobno je v Ac Rapoča.(v Nerezinah)
Cene ne vem, so pa za 1. majske praznike bile zasedene tri hiške. Kako je v sezoni……….”sv…sko” drago.

LP

Draga grezilo: g. Kos ima hiško – ni hiška ampak samo apartma- spodaj je namreč še en apartma, ki se oddaja, v Bučanjah.

Pozdravljeni,
zanima me ali pozna kdo koga ki oddaja hiško/apartma v Bučanju. Smo 4odrasle osebe in 3 otroci. termin 30.7.-14.8.
info mi prosim pošlji na markoprus@yahoo.com

hvala

lp, M

Pozdravljeni,
če kdo oddaja apartma (najbolje pritličen) v mesecu juliju ali prvi polovici avgusta v naselju Bučanje za 2 odrasli osebi in dva otroka, mi prosim pošljite ponudbo na: decmanmarjeta@yahoo.com

Hvala, Marjeta.

Pozdravljeni,

smo mlada družinica (jaz, žena in 3 mesečna hčerka) in bi želeli najeti apartma oz. garsonjero v naselju Bučanje v juliju oz. prvi polovici avgusta za 7-10 dni.

Če kdo oddaja, mi prosim pošljite ponudbo na identifikator@gmail.com

Hvala, Benjamin

Pozdravljeni,
v najem vzamem 2 apartmaja za 4 osebe ali enega za 8 v juliju ali avgustu, če kdo pozna koga, ki oddaja, se priporočam…kresnik.lidija@gmail.com
lp, lidija

IrenaV – mi lahko posredujete kontakte za apartma, ki ste ga obiskali v sezoni 2009? Lepo prosim…
mail: ajda.raca@gmail.com

Lep pozdrav,

letos se zanimamo za najem hiške ali apartmaja. Vnukinja je stara 2 leti, tako da iščemo nekaj v senci in peščeno plažo. nam lahko posredujete kakšne informacije ?

hvala in lp, Bojan

Zdravo.

Zanima me ali kdo oddaja apartma v Bučanju v mesecu septembru 2014?

Hvala.

OJ
Zanima me najem hiške v juliju.
Pa malo informacij o naselju BUČANJE (trgovina,gostinska ponudba v okolici,sladoled,sadje in zelenjava…..)
HVALA

Pozdrav
Naj kdo pove kaj onaselju,kaj dogaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close