Bučanje -najem hiške,apartmaja
Pozdravljeni.
Če mogoče kdo oddaja kakšen dober apartma (hiško) za 4 osebe (2 odrasla, 2 otroka), v prvi polovici julija prosim, če me obvesti na naslov sebastjan@mail.com
Hvala in lep pozdrav.
pozdravljeni!
tudi jaz bi letos rada dopust preživela v kampu Bučanj in me zanimajo ponudbe. želela bi termin od 11. – 19 avgust. potrebujem apartma za 6 oseb. informacije mi prosim pošljite na mail: neza.jenko@gmail.com
Tudi mi iscemo, termin Avgust 11-26 (cca 10 dni znotraj tega). 2 odrasla + 3 letni otrok.
Morebitne ponudbe na igor.lautar@gmail.com
Mi iščemo apartman za 5 oseb in sicer dvoje odraslih in trije otroci stari 13 in 7 let ter mali dojenček. Možni termini so: 21.7 – 28.7 ali 28.7 – 4.8.2012. Vaše ponudbe pošljite na e-mail: mirjana.klincar@gmail.com.
Že vnaprej se zahvaljujem
Pozdravljeni,
da ne bo izpadlo kot kritika, rada bi le povedala svoje izkušnje pri g. Kosu. Bila sem tam, res je lepo, toda apartma še zdaleč ni vreden cene, ki jo postavi g. Kos. Sem bila že v boljših apartmajih za dosti nižjo ceno – slike varajo, na žalost. Tako da mene in moje družine tam oz. pri tem gospodu ne bodo več videli.
Samo toliko. Vsako mnenje je dobrodošlo, kajne?
Pozdravljeni,
zanima me ali pozna kdo koga ki oddaja hiško/apartma v Bučanju. Smo 4odrasle osebe in 3 otroci. termin 30.7.-14.8.
info mi prosim pošlji na markoprus@yahoo.com
hvala
lp, M
Pozdravljeni,
če kdo oddaja apartma (najbolje pritličen) v mesecu juliju ali prvi polovici avgusta v naselju Bučanje za 2 odrasli osebi in dva otroka, mi prosim pošljite ponudbo na: decmanmarjeta@yahoo.com
Hvala, Marjeta.
Pozdravljeni,
smo mlada družinica (jaz, žena in 3 mesečna hčerka) in bi želeli najeti apartma oz. garsonjero v naselju Bučanje v juliju oz. prvi polovici avgusta za 7-10 dni.
Če kdo oddaja, mi prosim pošljite ponudbo na identifikator@gmail.com
Hvala, Benjamin
IrenaV – mi lahko posredujete kontakte za apartma, ki ste ga obiskali v sezoni 2009? Lepo prosim…
mail: ajda.raca@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.