Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bučanje -najem hiške,apartmaja

Bučanje -najem hiške,apartmaja

Bližje cesti in dlje do obale se ne da 🙁

Bližje cesti in dlje do obale se ne da :-([/quote]

in kljub vsemu le največ pet minut hoje do plaže, kar je napram mnogim, mnogim apartmajem kje drugje čisti luksuz.

Tudi jaz bi prosila za kak kontakt za Lošinj, Bučanje, po možnosti APP za 4 odrasle osebe (+ otrok). Zaželjen termin konec julija oz. začetek avgusta 2010?
Hvala.

prosla bi za slike tega naselja bucanje- nerezine ,slike apartmajev od zunaj, okolico plaž itd

spoštovani,

iščem dober apartma v Bučanju ali okolici; blizu morja, 2 odrasla + otrok, s teraso; termin od 18.7.2010 – 25.7.2010 +/- kakšen dan;
moj kontakt: izidor.cafuta@gmail.com

hvala za pomoč
ps: zelo kulturen forum.

Pred par dnevi sem se vrnil iz Bučanj. Še vedno je zelo lepo, vendar se vidi, da je upravljalec podlegel kapitalistom (privatnim lastnikom), saj ni več žive glasbe kot včasih in še bi se kaj našlo. Je pa uspelo upravniku odpreti fast food v gozdičku. Upam, da se bodo še naprej trudili in zadržali naselje na takem nivoju kot je sedaj.

hišice oddajajo Lisca d.d., SŽ delavnice Moste, Mercator, Tanin d.d.

LP
Tadej

probaj v Lisca d.d. 07/8164194

LP
Tadej

Gre kdo v bučanje od 25.7.-05.08.2011?

Lp

Živjo Lančero. Mi iščemo za ta čas. Kakšna je cena?

Gremo v tem času in žal ne oddajamo app.

Lp

ODDAMO APARTMA V NASELJU BUČANJE

Apartma se nahaja na odlični lokaciji, oddaljen približno 50m od morja v počitniškem naselju Bučanje. Apartma je na novo opremljen in obnovljen( povečana terasa z ležalniki, mizo, stoli in žarom). V apartmaju so SAT tv, klima, hladilnik, zmrzovalnik, kuhinja, jedilnica, kopalnica…)Pred apartmajem možnost uporabe urejenega parkirnega prostora.

V apartmaju je 5 postelj( zakonska, pograd, in samostojna postelja) možnost bivanja do 8 ljudi.
Primeren za družine.

Cena ugodna in po dogovoru.

Možni termini v juniju, teden dni v avgustu in cel september.

Več informacij dobite na telefonski številki: 040-515-357

Pozdravljeni!

Zanima me, če kdo odda hišico ali apartma v času od 2.7.-9.7.11?

Prosila bi za vse informacije na suzana02@gmail.com

Hvala in LP!

Pozdravljeni!
Tudi mene zanima , če je še kakšena hišica prazna v Bučanjah konec junija in cena .
Prosim za informacije na metahakoze@gmail.com

Iščem apartman v naselju Bučanje.
10 dni (oz. lahko tudi drugače, odvisno od prostih mest) znotraj termina 9-20.8.

Smo mlada družina, se pravi dva odrasla in en otrok, konec avgusta bo star 2 leta.

Prosim za ponudbe na email igor.lautar@gmail.com

Hvala,
Igor

Potrebujemo kakšno hiško al pa apartma nekje med 2.7.in17.7.
Smo štirje 2odrasla dva otroka (2in4leta).

Prosim za ponudbe na krajnc.branka@gmail.com

Pozdravljeni, potrebovala bi apartma blizu morja v naselju Bučanje. Smo 5 članska družina, 2 odrasla, 3 otroci (9let, 3leta, 3mesece) za 7 dni v terminu od 13-20.8. ali od 20-27.8. Oba termina nam ustrezata.

Če kdo ponuja kaj primernega naj mi prosim piše na ella30@hotmail.com.

Hvala lepa in lp

ella

http://www.mojalbum.com/bucanje

Iščemo hiško ali drugo nastanitev v Bučanjah za 4-člansko družino (2 otroka, 2 odrasla) za čas od 29.8 do 3.9 (za 2 tedna prej imamo že rezerviran termin, vendar bi radi bivanje v tem naselju še podaljšali, pa tam ni bilo mogoče). Že nekaj časa kličemo po firmah, očitno je velik naval ali pa nismo še narajmali prave. Prosim za ponudbe!

pozdravljeni

Letos se tudi mi odločamo kam na počitnice in mi je padlo v oči Bučanje. Zanima me, če kdo oddaja apartma za eno normalno ceno in sicer mi bi bivali od 10-14 dni. Termina še nimamo ma mislim da bo kar druga polovica julija. smo pa 4 članska družina otroci so stari 9let in 7let.
Za informacije mi pišite na darija@was.si.

HVALA

Pozdravljeni,

za letošnjo sezona se tudi mi odločamo preživeti dopust v Bučanju, cca 10 dni v terminu od 15.07 pa do 15.08. Če kdo pozna kakšen dober apartma-ugoden apartma (dve odrasli osebi in dva otroka, tri in eno leto), naj mi prosim javi na email: metod.pracek@gmail.com.

Hvala

Pozdravljeni!

Letošnji dopust bi radi preživeli v naselju Bučanje. Smo 4-članska družina ( 2 odrasla + 2 otroka stara 6 let).
Dopustovali bi od 10-14 dni in sicer konec julija in začetek avgusta.
Če pozna kdo kakšen urejen apartma blizu morja naj piše na naslov : majamsek@gmail.com

LP

Spoštovani,
a še oddajate apartma v Bučanju? Prosim da mi posredujete podatke na moj naslov

zvezdica.zaspanka7@gmail.com

Hvala lepa in lep pozdrav Lelly

Pozdravljeni,

še vedno oddajam, vendar imam prost samo še julij.

Lep večer še naprej,

Toni Kos

Pozdravljeni g. Kos,

prosim za informacij o ceni na dan v mesecu juliju!

Hvala in lp!

Pozdravljeni, cena je 110€ na dan, vendar imam na žalost že vse zasedeno.

lp, Toni Kos

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close