Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bučanje -najem hiške,apartmaja

Bučanje -najem hiške,apartmaja

Ojla!

Že nekaj časa si želimo dopust preživeti na Cresu ali Lošinju, pa še nismo naleteli na pravo ponudbo.

Zanima me, če kdo oddaja hiško, apartma, v avgustu 2009, v kampu Bučanje, Nerezine. Ali pa kdo ve konkretno kam naj se obrnemo?
Potrebujemo apartma za 4-5 oseb.
Pa po možnosti čim bliže plaži- tja do 100 m oddaljen. Saj vemo, kako je z otroci pešačiti in nositi blazine…

Hvaležna bom za vsako koristno informacijo.

Laura

Spoštovana ga. Laura,

Jaz sem bila v Bučanju že 5 krat. Bilo je super. Hiško lahko vzamete preko Mercatorja, Perutnine Ptuj, Telekoma,… Najbolje je, da pokličeš čimprej.
Včasih najdeš tudi kakšen oglas v Salamonovem oglasniku.

Upam, da je kaj pomagalo, pa lepe praznike,

Bolfenk

Najlepše se vam zahvaljujem za informacije. Bom poklicala na te naslove in res upam, da bo uspelo. (kako majo kaj zasedeno).

Tudi jaz vam želim lepe praznične dni!

Laura

Pa kaj nima tudi neko podjetje iz Kršeka v Bučanjah hiške. Ne vem pa kako se mu prav reče.

Kličite na “Počitniška skupnost Krško”

Hvala obema. Tudi vama lepe praznike in uspešno v novem letu 2009!

Živjo Laura, če potrebuješ še kakšne informacije glede naselja Bučanje ti jih z veseljem posredujem saj praktično živim tam :), od letos pa bom oddajal apartma, ki mimogrede ustreza vsem tvojim pogojem, pa še kaj bi lahko dodal(predvsem se vsi navdušijo nad čudovito jaso, kjer je veliko prostora za ležalnike pa tudi npr. otroški bazenček).
Ne glede na to ali se odločiš za najem ali ne pa ti bom, če te še kaj zanima, povedal vse kar moraš vedeti o naselju, ki je res prekrasno.

Ja, seveda so mi vse informacije dobrodošle, ker v bistvu nimam nič. Me zanima kako zgleda naselje, kake so hiške pa plaža… Ponavadi poiščem na internetu o kraju, o Bučanju mi pa nič pametnega ven ne vrže.

Kaj pa ti ponujaš? Je možno kako sliko videt. Pa nenazadnje tudi cena me zanima. Lahko mi jo pošlješ na zasebna sporočila, če je tajna. Drugač pa mi je zelo pomembno, da je plaža dost blizu pa za otroke-ne kakih skal.Šli bi pa radi nekje v začetku avgusta za kak teden.

Hvala!!!!

pOZDRAVLJENI!

tONOKOSS!

JAZ SE PA RESNO ZANIMAM ZA NAJEM APARTMAJA. zANIMA ME PREDVSEM CENA, VELIKOST, STAROST, ODDALJENOST OD MORJA. PROSIM, PUSTI MAIL, PA SE BOVA ZASEBNO POGOVARJALA.

KRIČALA SEM PO NESREČI:-)))

Se opravičujem za zamudo. Ker je kar veliko zanimanja za Bučanje po raznih straneh, sem se odločil da naredim kar svojo stran (je že skoraj v celoti narejena, gor bo nekje v dveh do treh tednih) s predstavitvijo Bučanja, pa tudi Lošinja. Poudarek bo na Bučanju, ki bo res podrobno opisano. Na tej strani bo tudi video s predstavitvijo mojega apartmaja in najbrž tudi Bučanja. Za tiste, ki načrtujete vnaprej in želite informacije takoj, pa puščam tukaj mail:
tonikoss@gmail.com
Zaenkrat naj povem samo, da ima naselje igrišča za košarko, tenis, odbojko na mivki in trdi podlagi(vse brezplačno), mini golf igrišče, živo glasbo v sezoni, kiosk, plaže vseh vrst (beton,kamen,pesek), tudi otok za nudiste, bazen za otroke, morje je zelo čisto…

lp

za tonikoss.Ali že imate spletno stran, oz.ko bo,da jo daste nata forum? LP,NIMFA

Predvidoma bo stran v nekaj dneh, veliko informacij o bučanju pa že imam napisanih in jih pošljem vsakemu, ki mi piše na mail.

lp

Gospodu Viliju, ki mi je pisal direktno na mail pa sporočam, da mu nikakor ne morem odgovoriti, saj ob pošiljanju vedno dobim obvestilo, da ta naslov ne obstaja.

Gospa Sara,

na žalost vam ne morem poslati maila, saj ob pošiljanju vedno dobim obvestilo, da ta naslov ne obstaja.
Zato vam posredujem mojo stran Bučanja, kjer boste našli vse informacije:

http://www.visitareslovenia.com/bucanje.html

Lep pozdrav,

Toni Kos

Lep pozdrav,

rad bi samo javil, da ima moja stran nov naslov:

http://www.bucanje.com/

na mesto http://www.visitareslovenia.com

Lep pozdrav,

rad bi samo javil, da ima moja stran nov naslov:

http://www.bucanje.com/

na mesto http://www.visitareslovenia.com[/quote%5D

Vaša ponudba me je tako navdušila, da mi je kar žal, ker sem že plačala počitnice drugje.
Mogoče pa naslednje leto!

Lep pozdrav!

Pozdravljeni!

Tudi jaz iščem možnost najema počitniške hišice v Nerezinah v drugi polovici julija 2009. Tam smo letovali že nekajkrat in smo bili zelo zadovoljni. Naša 10.letnica pa pravi (po letovanjih drugod), da gre letos v Nerezine ali nikamor… povsem jo razumem in ker ima danes rojstni dan, sem se lotila uresničiti njeno (in našo) srčno željo. Morda pa ???

Optimistična Irena

VSE NAJBOLJŠE TVOJI 10- LETNICI IN UPAM DA SE JI ŽELJE URESNIČIJO!!!

LPM

Hvala BONY1111 za dobre želje.

In ja – želja JE uresničena. Poizvedovalna akcija tisti dopoldan zastavljena tako na široko, da so info prispele na moj mail. Pravkar sem potrdila rezervacijo :-).
Dobili smo “all inklusive” – hiško v Nerezinah, pravi termin, sonce in morje pa itak…

Pozdrav, Irena

Želim vam super lep dopust!

Prosila bi, če mi lahko posredujete podatke vaše destinacije, za drugo leto…smo pa petčlanska družina.

Hvala in lep dan,
Mojca

Živijo vsem.
Ker me mnogi sprašujete … naj podam poročilo :
trenutno stanje možnosti najema hišice v Nerezinah 2009:

-Osnovna šola Brestanica- možnosti od 21. do 31. 8 in kasneje?!

-firma JOB Center na tel.št.07 48 81 608 – se splača poklicat za junij/ začetek julija (ne vem pa, ali apartma ali hišica)

-kontaktirate tudi : nerezine@kompas-mts.si – gospa Marija (ki nam je pomagala do pravega naslova)

Vse ostalo – Triglav; Ministrstvo za javno upravo; in drugi možni naslovi “so padli v vodo”.
Pokličite na navedene naslove sami … sploh nisem bila pozorna na garsonjere in junij, avgust, september – osredotočila sem se pač le na naše želje.
In cene – sprejemljive- tja od 54 do 57 evrov na dan, so navajali…

Pozdrav, Irena

Imam še prosto nekaj terminov na 890 in 890A (garsonjera cca 26m2)

Več info na 031 556 868 & 07 49 22 505

hvala.mitja@siol.net

Ve kdo za kak prost apartma v Nerezinah, Bučanje, Lopari, v času od 15.-22.8.?

Spoštovani,
ker že planiramo letošnji dopust(2010) -Bučanje-Nerezine…, prosimo, če nam lahko kdo iz svojih pozitivnih izkušenj posreduje maile, kamor lahko pošljemo poizvedovanje za najem apartmaja (ali hiške) za 4-člansko družino.Hvala že v naprej!!!
naš mail:v.jurjec@siol.net

Pozdravljeni,

na moji spletni strani bucanje.com boste našli veliko koristnih informacij in lepih slik naselja. Tam so tudi moji kontakti in če boste želeli vam bom posredoval kontaktne številke oseb, ki oddajajo. Opozoril bi vas samo, da stran par ur ne bo delala, ker jo malo osvežujemo.

lp, Toni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close