BRINA IN DENIS
janez,,,e janezu,,,pravi si janez,,bre ,utepan si majke,mi,,ako nas toliko mrzis sto pricas srpski klosaru bre jedan,,a sza sloveniju ja nemam ruzne reci,,,za slovence bi mogla svasta da napisem,,,budalo bre jedna,,ko te napravi tako jadnog,,i blesavog,,a nisam znala,,da u umobolnicama dozvoljavaju internet,,kuku,,,p.s.A BOS REKU DA NISTE PIJANCI,,PA SAMOMORILCI????????MISLIM SAJ LAHKO ZANIKAMO VSI SAM STATISTIKA PA NAM DRUGAC POKAZE KAJ JOHNY????
Joj, Janez Janez vidim, da spet nisi vzel tablet, veš majo prav teli k so ti namignli, da je mogoče tvoj očka mal drugačen. Ne bit jezen Janez, sem bla mlada in neumna on pa tak fesjt pobc tam z juga, sej veš tile sezonski delavci, sm mu rekla, da sem poročena pa me ni ubogal. Zdej vsaj veš zakaj nisi plešast.
tvoja mama
Draga tujka INA upam,da boš razumela ,pisal bom v slovenščini.Statistika pravi tudi,da skoraj 80%kriminalnih dejanj:ropi,pretepi,umori storite prav vi južnjaki.Pa pjanci ste pa še večji kot Slovenci,pa izigravate neke primitivne frajarje in se vam na daleč vodi,da niste Slovenske gore list.Upam,da razumeš,ker pišem v zate “tujem” jeziku.Nič nimam proti tujcem,ki živijo tu v Sloveniji in so “mormalni”,niso mi pa všeč tvoja mnenja,ki so tipična za primitivnega potomca južnjakov,ki tu živijo in s takim neumnim in divjim vedenjem,kot je tvoje,delajo zelo slab vtis in škodo Sloveniji.Ina,še enkrat povdarjam:zakaj živiš v Sloveniji,če te motijo nekatere stvari in grobo žališ in posplošuješ Slovenijo in Slovenski narod.Nobeden ti ne brani,da greš in se odseliš ven iz Slovenije v tvojo deželo,kjer boš zadovoljna in srečna med svojimi”zemljaki”.Naj te bo zelo sram,da pišeš o Slovencih take brutalne izjave,svojega naroda pa ne pogledaš in se zamisliš kaj so počeli v bližnji preteklosti v Sloveniji in še hujše na jugu.To kar ste počeli tam doli to je primitivno barbarstvo.Kaj pa počnete tukaj in kako se nekateri južnjaki obnašate pa ni za govoriti.Kadar prebiram kroniko časopisov Dela,Dnevnika ali Slov.novic se čudim priimkom storilcem kaznivh dejanj,ki so večina na IĆ,to pomeni,da so kazniva dejanja zagrešili tvoji ljudje,se pravi prebivalci iz bivših YU republik.In to je absurdno in na žalost še kako resnično.Zato Ina pri svojih balkansko primitivnih nepremišljenih izjavah bodi bolj previdna in za informacijo vprašaj starše od kod so in se zamisli in premisli malo o tem.Če ti ni všeč tukaj v Sloveniji,pa pojdi drugam živet in tam govori negativnosti o Slovencih.Prvo pometi pred svojim pragom in se ozri kakšni so tvoji “zemljaci”in njihov način življenja.Upam,da si razumela in če boš šla iz Slovenije,ti dam nasvet:ne vrni se nikoli več!
Janez, ti si pa res en psiho, najprej govoriš, da te moti lizanje na tv-ju, očitno pa te moti to, ker Bosanci delajo jarke pa kanalizacije. Kam bi pa srv če ne bi blo Bosancev, pa tud po avtocesti se ne bi mogu vozt, če ne bi blo teh Bosancev.
Ne bit tolk pameten, pa če te že tolk motjo pejd pa sam delat vse to, kar delajo Bosanci, idiot neumni!
Kaj si fovž, če je Bosanc boljši lover k ti, Janezek? Kaj a si bil mogoče v Brino pa te ni jebala 5% al kaj, pa si fovž Denisu.
Sej men osebno on tud ni nč posebnega, sam dej pust ljudi živet.
Aja pa še neki, če ne bi blo Bosancev, bi mela Slovenija takšno št. prebivalcev, da se ji ne bi moglo reči država, tko da sam tih bod, pa pejd gledat Cartoon network, kjer ni lizanja.
janez,,ce se ne motim je bla tema na denisa in brino,,pol si pa orng preskocu in zasel na temo ,cefurja,,,bosancev itd,normalno da se bom branila ker se nimam za cefurko,,in ne meci nas v isti kos,,tUd men grejo nekateri NESLOVENCI na zivce,,medtem ko smo drugi prijazni,,in ne sovrazimo,ne zameri ce mam obcutek da si jezen in zagrenjen clovek,,,boljse bo zate in za vse okrog tebe da si prijaznejsi,,upam pa samo da nimas otrok,,ker bi bil res slab vzgled,,ker je pa to sovrastvo nekdo moral prenesti tudi nate,,se mi smilis,,za tvoje starse pa sramota da so te tko vzgajal,,,,,p.s.SEM SRPKINJA IN SEM PONOSNA NA TO,,,ROJENA V NISU,,,SPLET OKOLISCIN NAS JE PRIPELJAL SEM,,HVALEZNA SEM ZA VSAKDANJI KRUH,,NE ZALIM NIKOGAR,TUDI CE MA DRUGO BARVO KOZE …ALI SE KRIZA ALI SE MOLI,,VSI SMO LJUDJE,,TI PA SAMO SOVRAZIS IN SI MI ANTIPATICEN ZARADI TEGA KAR TRDIS,,NE ZARADI TEGA KER SI SLUCAJNO SLOVENEC.. ADIJO….DODALA BI SE TO,,DA ZELO DOBRO GOVORIM IN PISEM SLOVENSKO,,TAKO DA SE NE OBREMENJUJ ČE TE RAZUMEM,,,PERFEKTNO TE RAZUMEM!!!
HUDA,,nc ni narobe,,zavedaj se tega,,,kam pa pridemo ce ne bomo ponosni na to kar smo,na svoje starse,,skratka prednike,,in hvala bogu da je tako,,kajti lepo je biti v druzbi ce je nekdo slovenec,,drugi hrvat,,tretji,,,da si izmenjamo mnenja,,in povemo kako pa kaj pri vas praznujetei td,,ne pa se sovrazit in žalit nekoga ker ni pac iste vere kot ti,,zato pa so vojne po svetu,,samo ce pogledamo kaj nam prinesejo vojne,,..žrtve,,predvsem otroci trpijo,,ženske …nemočni stari ljudje,,namesto da bi uzivali starost se skrivajo po rovih,,ne vem,,se opravicujem ce sem zasla s teme,,toda janez je zacel,,jaz pa mu skusam samo dopovedati da sovrastvo ni ok..da ce ti nekdo ni vsec,,raje povej da ti ne poje lepo,da se cudno oblaci,ne pa CEFUR je ,,ali pa PREKLET BOSANC,,,,VES KAJ SE HVALA BI LAHKO KASNEMU REKU DA MAS ZGRAJENO CESTO PO KATERI HODIS,,IN DA BODO TVOJI OTROCI LAHKO HODILI PO PLOCNIKU,,DA O GRADNJI SOL IN USTANOV SPLOH NE ZACNEM,,HVALA ZA POSLUH,,,LEPO SE MEJTE .,PREDVSEM PA RADI!!!!!!!!!!VSI DRUGACNI VSI ENAKOPRAVNI1!!!!!!:) p.s..meila nazalost ne dajem,,ne zameri prosim,,zelim ostati anonimna…caooo
INA svaka čast,
JANEZ, kot ti je rekla mama, pozabil si požret tablete!
Ampak Janez, Ina še boljš piše in razume slovensko kot ti. Od kje pa tebi ta statistika, da 80% pretepov, ropov,… naredijo prav neslovenci. Oni se znajo vsaj branit, ti pa se skrivaš za tipkovnico in raje tipkaš bedarije, saj nebi upal oz. ne upaš stegnit smrdljivega gobca, ko bi k tebi pristopil kak neslovenec. Luzer si Janezek, luuuzer, strahopetec.
V kroniki, katero navajaš ne pišejo polnega imena in priimka storilca kaznivega dejanja, ampak le kratice, tako, da ne laži. A te je slovenska mama učila lagat?
Janezek, v Bosni in Vukovarju je že zdavnaj konec vojne, kje pa ti sploh živiš.? A k vam za deveto goro še ni prišla novica, da je vojne konec? Ups, sorry. Bogi, bogi Janezek, bojo tebi južnjaki zrihtali televizijo, pa časopis,… da boš lahko ponovno v civilizaciji in seznanjen z novostmi.
Kateri južnjak pa odžira zaposlitev slovencu??? Nobeden, saj bi v Sloveniji verjetno raje zaposlili slovenca, kot pa južnjaka, ampak ker slovenec bo pa prijel za metlo, lopato? Noben, saj noben ni tako sposoben. Pa zrihtaj ti slovenčku zaposlitev, ali pa mu daj kar svojo, če te to tako boli.
Janezek, kot ti je rekla mama, pojej tabletko za umiritev, pa pust neslovence pri miru, saj ti ni noben nič naredil. No ja, kako pa ti bo kdo kaj naredil, čko pa se skrivaš doma za računalnikom, pa ne upaš ven v realnost. Sooči se z neslovenci.
Janez ne vem zakaj si tako proti Južnakom zakaj nisi recimo prot Avstrijcem Al so ti Kej hudga nardil a Kva? No sej priznam tut jst da vsiiii Južnaki niso prov dobri Kšni so res tisti zaguleni k majo mafijo pol se pa tepejo med sabo takih sam ne maram poznam pa tud Južnake ki so v redu in so take face da se jim presmejiš do konca samo mogoče mal premisl si jih mal prehudo ocenu!!!!!!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.