BRINA IN DENIS
Meni onadva kot par nista všeč, ne vem, nekako mi ne gresta skupaj! Brina je tako luštna (tudi v resnici, ne samo na TV), Denis, al Mark al kaj je že njen tip, mi pa res nikakor ni všeč! Pa ne zaradi narodnosti, to me niti ne zanima, samo smotan mi je! Brino bi pa kar gledala. :-))
Samo, če pa sta zaljubljena, pa naj bosta skupaj, mi nimamo kaj pri tem! se pač privlačita!
Še en dodaten kriteri – to je Slovenija….
Odkar imamo kabel, v svojem domu vidiš vse tudi nemce in ostalo…
Od kod pa hodijo vse te “revolucionarne” ideje, kot iz drugih kanalov?
Saj so pri nas na proslavi že tudi tekale gole deklice, pa kaj?
Tip se je dobro prodal, pa kaj?
Ni butast režiser, butasti so tisti, ki take zgodbe zagrabijo in iz njih delajo senzacije. To se prodaja, ne tisti frenč na TV!!!
Za enkrat ne moreš primerjati Slovenije z Nemčijo.Tam je 100 kanalov in raznovrstni program,pri nas pa nekaj Slo.programov in še tam kažejo tisto poljubljanje,ki je žgečkljiva nejasna provokacija.Zakaj?Da bo imel Požar kaj opravljati v Bulvarju in tednik Nova pa še ostali,in bistvo tega:dobra prodaja.Razmisli,vse je nekako povezano,ljubezen,trženje,denar.
spet moram komentira,t,,JANEZ ,,JANEZ,,JANEZ,,JANEZ,,,,,,a ti sploh ves kaj govoris???????????????????….prvo,,,v sloveniji ne zivijo samo slovenci..drugo,,kaj te boli k,,,,,,,s kom se kdo lize,,,.,tretje,,,kaj ti je krivo k se s slovenko dol daje denIS in ne cefur kot si ti napisal,,,slovar slovenskega jezika,,odpri,kjer pise,,CEFUR_NICVREDEN CLOVEKK IN DVOMIM DA SE MA DENIS ZA NICVREDNEGA,,PA SE TO,,KJE BI BLI VI REVCKI,,CE NE BI BLO NAS,,LEPIH ,,PAMETNIH,,SEXY….”BALKANCOV”,,NPR,,,ZORAN JANKOVIC,,,,VIOLETA TOMIC,JELENA KOVACEVIC(E PLUS),ITD,,KO BOSTE PA U SLOVENIJI SAMI SLOVENCI,,SE PA RES NOVTE LIZAL KER STE ZAVRTI,,,,PIJANCI,,SAMOMORILCI,,,P.S GET A LIFE!!!!!!!!!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.