Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek BRINA IN DENIS

BRINA IN DENIS

Zanima me v kateri oddaji so se dali dol v živo zvečer,ko gleda TV največ gledalcev?

Meni onadva kot par nista všeč, ne vem, nekako mi ne gresta skupaj! Brina je tako luštna (tudi v resnici, ne samo na TV), Denis, al Mark al kaj je že njen tip, mi pa res nikakor ni všeč! Pa ne zaradi narodnosti, to me niti ne zanima, samo smotan mi je! Brino bi pa kar gledala. :-))

Samo, če pa sta zaljubljena, pa naj bosta skupaj, mi nimamo kaj pri tem! se pač privlačita!

To sem hotel slišati,bravo Tinkara 22.Denis pa je tisti “srečnež”.

Janez, na nemških kanalih imaš tega kolikor hočeš, posebej po 10 zvečer…

Nisem pa zasledil, da bi trdil, da se to dogaja pod pogoji, kakršne si napisal ti…

Čeprav me tudi to ne bi čudilo, kar sem pa tudi napisal…

Seveda na nemških kanalih vidiš ša kaj hujšega,ampak to je Slovenija in Vse do ene mere naj gre to provokativno ljubljenje.Butast je režiser,ker dovoli privatno javno izkazovanje ljubezni med dvema.Bedasto in malo neslano.

Še en dodaten kriteri – to je Slovenija….

Odkar imamo kabel, v svojem domu vidiš vse tudi nemce in ostalo…

Od kod pa hodijo vse te “revolucionarne” ideje, kot iz drugih kanalov?

Saj so pri nas na proslavi že tudi tekale gole deklice, pa kaj?

Tip se je dobro prodal, pa kaj?

Ni butast režiser, butasti so tisti, ki take zgodbe zagrabijo in iz njih delajo senzacije. To se prodaja, ne tisti frenč na TV!!!

Za enkrat ne moreš primerjati Slovenije z Nemčijo.Tam je 100 kanalov in raznovrstni program,pri nas pa nekaj Slo.programov in še tam kažejo tisto poljubljanje,ki je žgečkljiva nejasna provokacija.Zakaj?Da bo imel Požar kaj opravljati v Bulvarju in tednik Nova pa še ostali,in bistvo tega:dobra prodaja.Razmisli,vse je nekako povezano,ljubezen,trženje,denar.

Sem napisal kaj drugega? preberi še enkrat…

Kako ne morem primerjat nemčije s 100 kanali in slo?

v slo, doma, imam nemške kanale, tako kot verjetno ti…

se pravi da so tudi meni tisti kanali dostopni in večini slovencev

Ti ja,kaj pa ostali Slovenci?Vsi nimajo kabelske in satelitske.Debata pa je o Slovenskih programih,ne zanimajo me številni tuji programi.

kolikor vem, ima preko 80 % slovencev kabelsko TV ali krožnik…

Mene pa zanima dostopnost takih programov, omejitev na slovenske TV postaje si pa res postavil ti…

Mene to koliko Slovencev ima kabelsko ne zanima,mene zanima kaj se prikazuje na SLO.programih.Privat mladostniško hvaljivo ljubljenje,dajte no,to še za en privatni kanal ni ne pa za veliki POP tv.

HAHAHAHAHA, Lojze, pa kabel ima več ljudi v Sloveniji kot vidi POP TV

Briga me,raje povej,če bi bil rad na Denisovem mestu in se lizal z Brino in to v neposrednem prenosu ?

Ne, zakaj?

Če bi že kaj hotel, bi to opravil drugje…

Itak sta bila pa plačana za to… Tako ali drugače…

Pa tudi briga me, če sta se lizala…

Saj tudi mene ne briga,če bi tudi sexala na odru,ampak mislim nasplošno.

Joj Janez, upam, da si tudi v resnici tak čistun, kot se tukaj predstavljaš.

Ali ti tudi vsakemu nastaviš svojo ta malo in svoj kljun?

Meni se ni treba okrog ponujat, imam doma tisto kar rabim. Tebi pa marsikaj manjka……., zato se pa tud kar naprej usajaš.

Ali si ti tudi teko sexi,kot Brina?

Ja, samo sem mal starejša.

Ti si očitno zagledan vanjo, zakaj pa kaj ne ukreneš v tej smeri. Veze verjetno imaš, ker si na tekočem, s čim se game overji okrog hvalijo.

ja kje sta se pa poljubljala? A v kaki oddaji?

Lp, Finka

Leta niso važna za poslušanje glasbe.Kaj se oglašaš,raje povej,če bi se šla neposredno lizati pred ekran?Verjetno bi bil tvoj za,seveda če bi bila zvezda?

Jaz osebno se ne bi šla lizat pred ekran in tudi moj ne, pa tudi, če bi bila slavna.

Če pa drugim paše pa naj se. V celem večeru je bilo to itak najbolj zanimivo, ker sta bila voditelja tako neizvirna, da je to samo malo popestrilo zadevo.

Kaj pa nasilje na tv, to te pa nič ne moti?

Nasilja je že tako preveč,da o nasilju na TV sploh ne govorim.

spet moram komentira,t,,JANEZ ,,JANEZ,,JANEZ,,JANEZ,,,,,,a ti sploh ves kaj govoris???????????????????….prvo,,,v sloveniji ne zivijo samo slovenci..drugo,,kaj te boli k,,,,,,,s kom se kdo lize,,,.,tretje,,,kaj ti je krivo k se s slovenko dol daje denIS in ne cefur kot si ti napisal,,,slovar slovenskega jezika,,odpri,kjer pise,,CEFUR_NICVREDEN CLOVEKK IN DVOMIM DA SE MA DENIS ZA NICVREDNEGA,,PA SE TO,,KJE BI BLI VI REVCKI,,CE NE BI BLO NAS,,LEPIH ,,PAMETNIH,,SEXY….”BALKANCOV”,,NPR,,,ZORAN JANKOVIC,,,,VIOLETA TOMIC,JELENA KOVACEVIC(E PLUS),ITD,,KO BOSTE PA U SLOVENIJI SAMI SLOVENCI,,SE PA RES NOVTE LIZAL KER STE ZAVRTI,,,,PIJANCI,,SAMOMORILCI,,,P.S GET A LIFE!!!!!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close