Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek BRINA IN DENIS

BRINA IN DENIS

Aja, ti eden tistih, pardon!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne samo povem,da me vsi razumejo.Realnost pač.

Janez ti si naš čovek

Janez kolikor vem so vsi trije slovenci? A lahko našteješ člane z imeni in priimki?

JANEZ KVA HOČEŠ TI

Janez, a spet nisi tablet vzel???

Pojma nimaš,poglej jih zakaj pa imajo umetniška imena?Ker se pod njimi skrivajo prava imena in dolgi priimki.Malo beri trič trač pa vse izveš.

Janez, daj začni brati kaj boljšega, ali pa pusti ljudi pri miru.
Da se ti da….

To je realna stvar.

…sej sta se madona in britney tud kušvale na odru……..najbrž sta par!

Janez moram priznati da si pravi slovenc to bi vedeli tudi če tega nebi povedal. Ksenofobist, rastist, zavrt, vase zagledan, misliš da si najboljši pa še pet metrov stran od hiše nisi stopil. Daj pejd malo v svet pa boš videl kako je to če se bi drugi do tebe tako obnašali.

Bravo Mark.

Car, da jo je zapecu… Brina je mačka… 🙂

Drgač pa kar se mene tiče, lep par.

to pa res nič ne pomeni če sta sam zasrala; pol bi jz loh rekla da sem mela že 300 tipov!:)

Če se vam že toliko gre za Slovence in slovenščino: Slovenec se piše z veliko začetnico, slovenski pa z malo.

Namesto da na veliko kritizirate domnevne čefurje, raje sami postanite boljši Slovenci. Tako, da se vsaj spodobno naučite pisati v svojem jeziku. Ampak to je težje, a ne, Janez?

…kdo je čefur?…

…jaz sem čefur,ti si čefur….

ma vsi smo po svoje čefurji…..pa živeli….

onadva pa sta simapitična!

:))

Poljub je kralj dotikov

kot otroc v vrtcu..jao..jao..ja in naj uzivata, ti si najd janez pa eno micko in uzivaj z njo!

Ti bi se tudi strastno poljubljala pred televizijskimi kamerami in to v najbolj gledanem terminu.Res napredno,evropsko ,odprto…

Ali imaš na ustih kakšen ocvirk ali herpes?300 tipov to pa ni malo,haloo.

Ali imaš ti tudi čefurja za fanta?Spomni se me čez nekaj let.Zakaj,ker ti bo jasno kasneje.

Ja, kakšna je pa razlika, če se poljubita v javnosti ali pa pred TV-jem no? Madona maš pa probleme.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

JANEZ KVA HOČEŠ TI

No, meni je zgodba podobna tisti, ko pravi: Joj, po temeljitem razmisleku in ob vseh bolečinah srca sem ugotovil, da sem gej. Ali naj to sporočim svoji družini, ženi s katero sem poročen 5 let in otrokoma, 3 in 5 let?

Hej, take stvari so bile šokantne pred 30 leti!

Danes pa ne bi šokirala več niti, če bi se med oddajo dala dol..

Tudi to so že naredili, pa kaj?

Javnost in televizija,to je skoraj isto pametnjakovič.

Ćuti kao,da te nema!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close