Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Brez darila :(

Brez darila :(

Pusti mu to fantazijo, to je njegov najmočnejši argument na tem forumu. :))[/quote]

Saj mu. V bistvu samo potrpežljivo čakam, da naredi kakšno primerjavo, kako to počnejo v Keniji recimo…. Ali pa Papua Nova Gvineja bi bila recimo tudi zanimiva.[/quote]

Pa še malo “statistike po feelingu”, pa bo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A ne bo to spet komercializacija ene takšne povsem preproste in osnovne zadeve ? 🙂

Noben odnos ti ne bo zadovoljil vseh tvojih želja. Pravzaprav tudi, ko si samski, nimaš izpolnjenih vseh želja.

Haha, prav pa lahko gremo dalje, prej ali slej se najde ena želja ki je ti ne bi hotla izpolnit, četudi bi to njemu pomenlo ogromno, 100%…………. in tu je bistvo, ali je to, da pričakujemo nekaj od partnerja kar je proti njegovim nazorom fer ali ne………. samo to….

Tako tako, Marko je razumel bistvo, začuda, ne morem verjet.

Uporabe trojčka v debati je izključno zaradi tega, ker statistično prej najdeš žensko ki ne bi in moškega ki bi…. samo za to in nič več, lahko pa najdem kaj drugega, ker se tako naježite ob omembi in skrenete v ”sanje”

Primerjava je ravno zato nesmiselna zato ker demonstrira bistvo, ni bistvo v tem da primerjaš trojčka s čokolado kot eni tu zmotno delajo, drugi bi ustanovili fond za mene za kar se zahvaljujem, ampak je bistvu v tem, da odpiralka teme, pomisli da MOGOČE pa njenemu dragemu nakup čokolade pomeni NEGATIVNO dejanje (zaradi kakršnihkoli principov že se gre) kot bi njej pomenlo neprijetno iti trojčka…….. samo to je bistvo primerjave, občutek ki izhaja iz mojega primerjanja.

Saj to ravno, ampak torej, ker njen dragi ni našel ničesar kar bi predvideval da ona želi in je UPORABNO in mu časovno ni zneslo je zdaj pač slab al kak.

Pač ne dopuščaš da mogoče je nekdo striktno proti obdarovanju za božič ker se mu zdi to neumno, zakaj nima te pravice, da mu ostane ta integriteta če mu toliko pomeni, zakaj bi moral to razlagat.

TAKO!, Ne morem verjet da Marko edini prav razume point ki ga hočem demonstrirat, kot zgleda je božiček naredo svoje 😛

Toćno to kar praviš, On_ ne razume, da ONA vbistvu je pozorna le na svojo željo, kaj pa če je njegova da nič ne kupi, to njo ne zanima, ker deluje pač egoistično pa čeprav le za 1€ +/-

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Meni je to jasno, ne vem zakaj meni to razlagaš… Bistveno je bolj to, ali ti bo ljubljena oseba pustla da želj ki ti jih noče zadovoljit, greš zadovoljit drugam….. tu se pokaže prava ljubezen 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako tako, Marko je razumel bistvo, začuda, ne morem verjet.
[/quote]
Izsiljevati pomeni, da nekomu postaviš ultimatum. To ali pa…
Nikoli nisem pisala o izsiljevanju. Punci sem zgolj povedala, naj se postavi za to, kar ji je pomembno.

Uporabe trojčka v debati je izključno zaradi tega, ker statistično prej najdeš žensko ki ne bi in moškega ki bi…. samo za to in nič več, lahko pa najdem kaj drugega, ker se tako naježite ob omembi in skrenete v ”sanje” [/quote]

Spet primerjaš hruške z jabolkami… Če ponudiš tudi opcijo z dvema moškima … potem se lahko pogovarjamo o statistikah in karkoli primerjamo 🙂

Kje si? V oblakih? Saj je vendar obdaroval vse širše sorodstvo skupaj s partnerji. In njej je pojasnil, da zanjo NI IMEL DENARJA, in da je mislil, da bo razumela. Kakšni principi neki…

Ni res, da ni našel ničesar. JE MISLIL, DA BO RAZUMELA. NI IMEL DENARJA. KAPIŠ????
In seveda ni kul, če bi za čisto vse druge našel nekaj, zanjo pa ne… Kakšne so potem njegove prioritete v odnosih???

TAKO!, Ne morem verjet da Marko edini prav razume point ki ga hočem demonstrirat, kot zgleda je božiček naredo svoje 😛

Toćno to kar praviš, On_ ne razume, da ONA vbistvu je pozorna le na svojo željo, kaj pa če je njegova da nič ne kupi, to njo ne zanima, ker deluje pač egoistično pa čeprav le za 1€ +/-[/quote]

Bog pomagaj. Saj ni njegova želja, da nič ne kupi. Ker je KUPIL ZA VSE OSTALE!!!! Če mu je princip tako pomemben, naj gre naslednje leto na zabavo, ne da bi kupil eno samo darilo sorodstvu. Naj stoji za svojimi načeli …

Svoji punci pa lahko še vedno prinese neko malenkost, ki jo lahko tudi naredi z lastnimi rokami, če nima denarja…

Bilo mu je odveč se potrudit, da bi zrihtal nekaj tudi zanjo. Pa bi lahko šel v gozd in ji naredil lep venček, in ne bi bilo treba zapraviti niti centa, pa bi bila punca zadovoljna!

Meni je to jasno, ne vem zakaj meni to razlagaš… Bistveno je bolj to, ali ti bo ljubljena oseba pustla da želj ki ti jih noče zadovoljit, greš zadovoljit drugam….. tu se pokaže prava ljubezen ;)[/quote]

A se bo potem tvoja lahko z nekom drugim dogovorila, da ji kupuje spodnje perilo, če ji že ti nočeš (saj veš, komercializacija, pa načela, pa … še kaj drugega)… Kaj bo dala v zameno za to darilo, pa se te po tvoji logiki ne tiče … 😛

Ej, matkič, jaz sem za trojčka. Pridi in se nama pridruži. Ne bom ljubosumna, ko te bo moj obdelal.

Ahaaaaaa, to se kupi za denar?!
Zbiramo 1,5€ ? :)[/quote]

Ko čokolada. Samo mal dražje. Naberite kolk mate. Jaz dam razliko. Sam da bo čim prej tega konec. :))[/quote]
Jaz predlagam, da zberemo še malo več, da bo še za čokolado zraven, da se bo lahko na licu mesta probalo oboje 😉

Pa, da ne bi šli preveč v stroške bi povabili, za eno od sodelujočih, še avtorico, če nič druga ji s tem potešimo lakoto po čokoladi :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Matkič, razumel sem te že, vendar izhajaš iz napačnih predpostavk. Pandora ima prav.
Če je fant te punce res načelen in mu je kupovanje daril tako bedasto, potem naj to pove tudi svojim sorodnikom, ljudem, ki ga poznajo že celo življenje. Pa menda ga bodo ja prej razumeli, kot pa punca, ki je z njim komaj nekaj časa. Sicer vse skupaj izpade nekako tako kot, da bi ona seksala z vsemi ostalimi moškimi (ki pristopijo), le s svojim fantom ne. Samo zato, ker bi ji pač bilo nerodno zavrniti jih (ali pa ker je tako navajena) in bi upala, da jo bo njen fant pa le razumel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, odlično – tisto poboldano :).

Mislim, da se pri njem v ozadju skriva želja po razumevanju tega, kako se on počuti nemočnega, da bi drugim brez strahu po zameri, povedal, da mu ni do kupovanja daril.

Evo vidiš tu pa se strinjam s tabo, AMPAK to kako in če on obdaruje druge, to ni stvar njegove drage, razen če plača za darila ona (kar dvomim) torej to ni predmet debate, predmet debate je ali dobi darilo ona in tukaj jaz trdim, če ona NE MENI da ima največje darilo ker ima NJEGA, in se ji zdijo darila ki jim on da drugim POMEMBNEJŠA in jo delajo manjvredno potem naj odide, to je vse, ker za mene bi moja draga bla največje darilo, drugega ne rabim

To je vse

Marko, odlično – tisto poboldano :).[/quote]
Seks,… čokolada… ista figa…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Matkic je romantik. 🙂 Lepo. 🙂

Jst od bivše nisem pričakoval nobenega darila, dovolj mi je blo, da se spomne na moj rojstni dan. Pomoje je to še najbolj pomembno od vsega. Tisto čokolado si grem lahko sam kupit, pa še kak čips zraven.

Avtorici se jebe za njenga tipa. Če bi ga imela zares rada, bi ji bila dovolj čestitka, objem, poljub. Tako pa je u bedu, pa se pritožuje, ker ni dobila darila. Matkić ima prav. Tu gor ste sami materialisti.

Kaj pa se je zgodilo z željo po trojčku ? 🙂

Kaj pa se je zgodilo z željo po trojčku ? :)[/quote]

Kdaj boš dojel, da moraš nehat projecirat vse kar napišem, da želim jaz osebno……… A sem govoril v prvi osebi ednine slučajno?

Evo vidiš tu pa se strinjam s tabo, AMPAK to kako in če on obdaruje druge, to ni stvar njegove drage, razen če plača za darila ona (kar dvomim) torej to ni predmet debate, predmet debate je ali dobi darilo ona in tukaj jaz trdim, če ona NE MENI da ima največje darilo ker ima NJEGA, in se ji zdijo darila ki jim on da drugim POMEMBNEJŠA in jo delajo manjvredno potem naj odide, to je vse, ker za mene bi moja draga bla največje darilo, drugega ne rabim

To je vse[/quote]

To me spominja na debato, ki sem jo imela z nekim zelo znanim slovenskim playbojem. Ki mi je (resno :)) razlagal, da če on seksa z milijon ženskami, se to njene punce ne tiče: tako kot pravi Matkič: “kako in če obdaruje druge, to ni stvar njegove drage”:

Eno od najbolj nagravžnih kosil, kar sem jih preživela…

V bolj običnih primerih se takšno razmišljanje kaže v bolj žalostnih oblikah, npr. da kako zapravijo svoj trdo zasluženi denar (za šankom ali za ljubico) ni stvar njihove družine. Da si kupijo nov avto, medtem ko žena komaj skupaj spravi za hrano, tudi ni njena stvar, saj so ga vendar samo zaslužili. In seveda tudi obratna- žensko/moška varianta, da ne bo izpadlo, kot da so samo moški barabe…

Biti v partnerstvu pomeni biti skupaj, v dvoje. Pomeni, da ti je partner v življenju prva prioriteta. Pomeni sklepati kompromise, skupaj rasti in ja, občasno se tudi pri kakšni zadevi prilagoditi, če tebe “nič ne stane”; partnerju pa veliko pomeni.

Matkič, ti se v življenju vedno bojiš dati. Morda zato naletiš vedno na ljudi, ki zgolj jemljejo.

To je vse[/quote]

To me spominja na debato, ki sem jo imela z nekim zelo znanim slovenskim playbojem. Ki mi je (resno :)) razlagal, da če on seksa z milijon ženskami, se to njene punce ne tiče: tako kot pravi Matkič: “kako in če obdaruje druge, to ni stvar njegove drage”:

V bolj običnih primerih se takšno razmišljanje kaže v bolj žalostnih oblikah, npr. da kako zapravijo svoj trdo zasluženi denar (za šankom ali za ljubico) ni stvar njihove družine. Da si kupijo nov avto, medtem ko žena komaj skupaj spravi za hrano, tudi ni njena stvar, saj so ga vendar samo zaslužili. In seveda tudi obratna- žensko/moška varianta, da ne bo izpadlo, kot da so samo moški barabe…

Biti v partnerstvu pomeni biti skupaj, v dvoje. Pomeni, da ti je partner v življenju prva prioriteta. Pomeni sklepati kompromise, skupaj rasti in ja, občasno se tudi pri kakšni zadevi prilagoditi, če tebe “nič ne stane”; partnerju pa veliko pomeni.

Matkič, ti se v življenju vedno bojiš dati. Morda zato naletiš vedno na ljudi, ki zgolj jemljejo.[/quote]

Oprosti Pandora, ampak če si v zvezi, ne pomeni da se VSE tiče druge osebe, četudi je tvoj partner………. Če v zvezi ne moreš ohranit lastnih prepričanj in odločitev kaj naredit, potem je hujše kot da si navadna ameba………………. a misliš da če bom jaz častil prijatlu pivo, da se bom prvo POSVETOVAL s punco če to lahko naredim? Al pa če bom kupo paket čokoladic in jih raztalal enega lepega popoldneva (KO NI čas za obdarovanje) NE, ker to ni njena stvar……… nikoli ni bila in nikoli ne bo……. ženske imate navado se vtikat v vsak aspekt partnerjevega življenja kot kaže……….. Upam da lahko gre tvoj dragi srat, brez posvetovanja, ker drek je vendarle vajin in ne samo NJEGOV!

Ti si pa tipično posplošila moje besede na to, da bi jaz svoj denar porabil 100% ves, njen pa bi moral hranit mene, tega nikejr nisem zapisal, niti tega ne trdim…….. ampak če mam jaz svojih 100€ za zapravit viška, in če se odločim, da njej ne bom kupo darila, ker ma itak vsak večer lahko mojega kurca kot največje darilo, drugim pa, ker tega kurca ne dobijo, potem je to moja stvar, in njeno jamranje je neupravičeno, razen če hoče bit izenačena z drugimi ki jim kupim darilo, samo kurca pa njim ne bi podelila kajne ker je to samo za v zvezi po njeno….. pffffff……………

Parnter je lahko prva prioriteta, vendar ne V VSEM, to si daj dopovedat, in nekje je meja, individualnega človeka ki sprejema lastne odločitve, nekje pa se začne partnerstvo, saj pravim, se posvetuješ s partnerjem, za čisto vsako malenkost? Verjetno ne in prav je tako, saj si samostojna oseba, ne pa ujčkana punčka ki rabi varnostnika.

Matkič, ti se v življenju vedno bojiš dati. Morda zato naletiš vedno na ljudi, ki zgolj jemljejo.[/quote]

Oprosti Pandora, ampak če si v zvezi, ne pomeni da se VSE tiče druge osebe, četudi je tvoj partner………. Če v zvezi ne moreš ohranit lastnih prepričanj in odločitev kaj naredit, potem je hujše kot da si navadna ameba………………. a misliš da če bom jaz častil prijatlu pivo, da se bom prvo POSVETOVAL s punco če to lahko naredim? Al pa če bom kupo paket čokoladic in jih raztalal enega lepega popoldneva (KO NI čas za obdarovanje) NE, ker to ni njena stvar……… nikoli ni bila in nikoli ne bo……. ženske imate navado se vtikat v vsak aspekt partnerjevega življenja kot kaže……….. Upam da lahko gre tvoj dragi srat, brez posvetovanja, ker drek je vendarle vajin in ne samo NJEGOV!

Ti si pa tipično posplošila moje besede na to, da bi jaz svoj denar porabil 100% ves, njen pa bi moral hranit mene, tega nikejr nisem zapisal, niti tega ne trdim…….. ampak če mam jaz svojih 100€ za zapravit viška, in če se odločim, da njej ne bom kupo darila, ker ma itak vsak večer lahko mojega kurca kot največje darilo, drugim pa, ker tega kurca ne dobijo, potem je to moja stvar, in njeno jamranje je neupravičeno, razen če hoče bit izenačena z drugimi ki jim kupim darilo, samo kurca pa njim ne bi podelila kajne ker je to samo za v zvezi po njeno….. pffffff……………

Parnter je lahko prva prioriteta, vendar ne V VSEM, to si daj dopovedat, in nekje je meja, individualnega človeka ki sprejema lastne odločitve, nekje pa se začne partnerstvo, saj pravim, se posvetuješ s partnerjem, za čisto vsako malenkost? Verjetno ne in prav je tako, saj si samostojna oseba, ne pa ujčkana punčka ki rabi varnostnika.[/quote]

Vse, kar pišeš, ima smisel in se popolnoma strinjam. Razen darila. Daj, preberi si še enkrat svoje pisanje. Imaš punco/ženo/parnterko, ki ji veliko pomeni, da dobi od tebe neko (simbolično) darilo za rokjstvi dan in Božič. In ti (iz principa), ko se ustaviš na črpalki, ker si lačen in si kupiš en Bounty, ji NE kupiš ene Milke, četudi ima tisti dan rojstvi dan, ker meniš, da ji je tvoj spolni organ dovolj (velik(o) (darilo))…

Kaj te tako vlazno žižuli pri tem usranem simboličnem darilu za Božič???

Egoist je, brez empatije do soljudi zato zagovarja take stvari in se izgovarja na zakon(e). Amoralen človek, kot še toliko drugih, ki so trenutno na oblasti v tej preljubi Zloveniji, ki je bila (očitno) ustvarjena zato, da se dotični okoristijo z (nekoč) družbenim premoženjem in ne zato ker bi želeli dobro ljudem, ki živimo v tej državi. 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moja morala je previsoko nad tvojo da bi jo sploh lahko razumel, saj od nekdaj je blo tak, da so povprečneži se ravno najbolj zgražali nad ljudmi ki so bli pred časom…………. Če se pač želim rešit nepotrebnega balasta sem pa amoralen človek, prav, če boš lažje spal

Kaj pa imam jaz z okoriščanjem na družbenem premoženju pa res ne vem, ne primerjaj me z zločinci ki bi po zakonih morali sedeti ker nikoli nisem zakrivil kaznivega dejanja in si prilaščal družbeno lastnino, vse kar imam je plod mojega lastnega dela in sposobnosti, ne pa donacij moralnežev ali bivše družbene lastnine

Moja morala je previsoko nad tvojo da bi jo sploh lahko razumel, saj od nekdaj je blo tak, da so povprečneži se ravno najbolj zgražali nad ljudmi ki so bli pred časom…………. Če se pač želim rešit nepotrebnega balasta sem pa amoralen človek, prav, če boš lažje spal

Kaj pa imam jaz z okoriščanjem na družbenem premoženju pa res ne vem, ne primerjaj me z zločinci ki bi po zakonih morali sedeti ker nikoli nisem zakrivil kaznivega dejanja in si prilaščal družbeno lastnino, vse kar imam je plod mojega lastnega dela in sposobnosti, ne pa donacij moralnežev ali bivše družbene lastnine[/quote]Kaj imaš skupnega z izkoriščevalci?
Razmišljanje.

Matkic,
pa kje ti živiš? A zdej če misliš, da je tvoj k… tebi nekaj “naj”, da je to isto tudi tvoji partnerki?

Oprosti, ampak to je meni smešno. Takšno razmišljanje.

Odnos, ljubezen, imeti nekoga rad, se ne gradi na spolnih organih oz. na telesu. Gradi se na človečnosti. Saj menda si pa več kot samo telo, določen organ. Mar ne?

In veš kaj je to človečnost?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close