Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Brez darila :(

Brez darila :(

Če bi imel namen ti karkoli dati, bi sigurno našel tisti evro ali dva.
In če je vedel, da ti to toliko pomeni, potem to pomeni, da mu ni ravno mar za tvoje želje.
Mislim, da boš z njim še velikokrat razočarana, če se že pri takšnih malenkostih zatakne.[/quote]

Daj ne prbijaj neumnosti Robi, a ni največje darilo to da ma njega? Kaj hočeš več

A če bi pa zdaj tip odprl temo da si je za božička zaželel trojčka s še eno žensko in ga ni dobo bi mu napisal enako, da ga draga nima rada ker ve dam u to pomeni?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če bi imel namen ti karkoli dati, bi sigurno našel tisti evro ali dva.
In če je vedel, da ti to toliko pomeni, potem to pomeni, da mu ni ravno mar za tvoje želje.
Mislim, da boš z njim še velikokrat razočarana, če se že pri takšnih malenkostih zatakne.[/quote]

Daj ne prbijaj neumnosti Robi, a ni največje darilo to da ma njega? Kaj hočeš več

A če bi pa zdaj tip odprl temo da si je za božička zaželel trojčka s še eno žensko in ga ni dobo bi mu napisal enako, da ga draga nima rada ker ve dam u to pomeni?[/quote]
Po isti logiki je ona največje darilo zanj. Ampak ,da je on ne ceni. Ne vem, on lahko pokaže tudi drugače, da jo ima rad. Problem je, če on tega ne pokaže, ali če ona tega ne ceni. Ja imata se pogovorit. Tem je na pretek.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A če bi pa zdaj tip odprl temo da si je za božička zaželel trojčka s še eno žensko in ga ni dobo bi mu napisal enako, da ga draga nima rada ker ve dam u to pomeni?[/quote]
Po isti logiki je ona največje darilo zanj. Ampak ,da je on ne ceni. Ne vem, on lahko pokaže tudi drugače, da jo ima rad. Problem je, če on tega ne pokaže, ali če ona tega ne ceni. Ja imata se pogovorit. Tem je na pretek.[/quote]

Seveda, je po isti logiki ona največje darilo zanj, ampak tu Robi oglašuje drugo tezo, da če bi mu pomenla ”kaj” (dosti) bi ji nekaj kupo, in se nagiba k tezi, da mu očitno premalo pomeni ker ji ne želi kupit ničesar.

Jaz pa obračam njegovo logiko na to, da če bi si on zaželel nekaj ker mu veliko pomeni, ona pa mu tega ne uresniči (namerno sem izbral trojčka da demonstriram nekaj kar marsikatera ne želi, marsikateri pa želi (pa ne se zdaj naslanjat na marsikateri, ni tu point)) da torej očitno, vsaka ženske ki svojemu moškemu nečesa ne izpolni ker to njemu ogromno pomeni, ga potem že nima dovolj rada, oz. ji ni do njega?

Logika ki jo Robi izpostavlja je nevarna in neprimerna, on jo bo branil z čudno teorijo, in bo obrnil tako da moški njej mormo izpolnit želje kontra pa ne ali kako?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To, da ga nesramno opravlja po internetnih forumih, namesto da bi se pogovorila z njim, če jo že kaj moti, pomeni, da ga ne ceni. Ne samo to – ponižuje ga. In v zahvalo bi rada še darila in razne čokolade …

Ja, zanimiva tema. Lahko upaš, da te bo partner razumel, da nimaš denarja, po drugi strani pa da kupiš nekemu bratrancu nekaj, svojemu partnerju pa nič… kaj pa vem.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Matkic, ti zdaj lahko obračaš to logiko po svoje, vendar to ne spremeni dejstev, saj ne moreš svojih pogledov in želja posplošiti ter trditi, da bi si naj vsi to želeli in imeli takšen pogled, kot ga imaš sam.
Bistvo odnosa je medsebojno spoštovanje in če tega ni, pa čeprav so obema znane želje in prioritete, potem to pomeni, da za nekoga (ali za oba) odnos nima posebne vrednosti.

To je res čudno, zato menim, da je to le izgovor, da nima denarja.

Tako je, če se greš partnerstvo samo zaradi kupljivih daril in materializma!

Bratranec bo ostal bratranec. Baba bo šla k drugmu.

Noga-enostavno ni zate.

Matkic, ti zdaj lahko obračaš to logiko po svoje, vendar to ne spremeni dejstev, saj ne moreš svojih pogledov in želja posplošiti ter trditi, da bi si naj vsi to želeli in imeli takšen pogled, kot ga imaš sam.
Bistvo odnosa je medsebojno spoštovanje in če tega ni, pa čeprav so obema znane želje in prioritete, potem to pomeni, da za nekoga (ali za oba) odnos nima posebne vrednosti.
[/quote]

Nič ne obračam po svoje, ampak točno po tvoji logiki obračam.

1. Kje sem napisal VSI! PROSIM CITIRAJ, in ne soskušaj SPET PODJEBAVAT s tem načinom, ker tega nisem napisal, drugače pa me citiraj prosim

2. napisal si,

Jaz pa te kontra sprašujem ALI bi napisal enako, če bi na forumu tip odprl temo in napisal, da si je za božička ali rojstni dan zaželel trojčka s še eno žensko ker mu to VELIKO pomeni (kot gospodični pozornost v obliki darila) in mu draga ni izpolnila želje.

Bi napisal enako, da kot zgleda če je vedla da mu to toliko pomeni da potem to pomeni da ji ni ravno mar za njegove želje?

No odgovori če si tak heroj kot se delaš, seveda boš diplomatsko spet obrni lvse skup kot že neštetokrat, enako kot Marko in On_ in potem hočeš civilizirano debato, če pa samo poglej kako obračaš da sem napisal da si to VSI želijo kar itak ni res itd.

Za začetek si sama nekaj podari, iz vsega srca in z vsem veseljem si za rojstni dan pokloni eno vrtnico in za božič čokoladico. Potem pa jo z vso slastjo pojej ali pa se posladkajta skupaj. Vrtnico pa… občuduj do neskončnosti. Užij dan!

Kr pobrisu je, hahahaha. Ma čist si bogi no 😀

Seveda bi. Pa saj smo to že tauženkrat obdelali. Če mu ona ni pripravljena izpolniti želje glede trojčka, si naj poišče drugo, ki mu bo.
In v tem primeru velja isto. In to še bolj, saj neko darilo za dva evra, predstavlja manj dileme, kot želja za trojčka.
Mislim, to je bedasto sploh primerjati. 🙂

Napiši še 1x, tvoj predlog je bil povsem na mestu.

Seveda bi. Pa saj smo to že tauženkrat obdelali. Če mu ona ni pripravljena izpolniti želje glede trojčka, si naj poišče drugo, ki mu bo.
In v tem primeru velja isto. In to še bolj, saj neko darilo za dva evra, predstavlja manj dileme, kot želja za trojčka.
Mislim, to je bedasto sploh primerjati. :)[/quote]

Zakaj je bedasto primerjati, ker je tebi bedasto, kaj pa če je nekomu pomembno, kdo si spet ti, da določaš kaj je bedasto in kaj ni, za sebe morda, ne govori pa v posplošenih izrazih.

Kupi si psa in ga poimenuj Robi..

lol

LOL !

Ne bodi nesramen, no.

Avtorica
težko debatiramo o tem, ali te tvoj partner samo ne mara prav zadosti, in ti iz tega razloga ne pokloni darila za rojstni dan oz. božič, ali pa je res tako na koncu z denarjem, ker ga potroši za vso svojo “žlahto”, ker se počuti DOLŽAN obdarovati, da je potem ves presrečen da ima ob sebi tebe, dekle, za katero verjame, da ga razume, kot “duše dvojčice” razumejo svoje partnerje. In ne samo da ga razumeš, ampak da to tudi sprejmeš. Ker verjame, da iz vsega ne boš delala cirkusa, ker tudi sam nebi.

Zato, če ga letos nisi obdarovala, kako je to tvoj fant sprejel, prenesel. Je bil začuden, prizadet, jezen (češ, da ga zapostavljaš)… Če te lani ni obdaroval, kaj pa letos, ko je vedel, koliko ti obdarovanje pomeni, je letos kaj drugače?

Jas moji lubici zmerom kupim kakšno pozornost .
Vendar tudi ona zelo ceni .
Letos sem ji kupil zaročni prstan bila je tako vesela da bi me kmalu pojedla od vročih poljubov ljubezni .

Po moje človeku, ki ti nekaj pomeni tudi kupiš darilo, četudi zgolj simbolično. Ravno tako se zanimaš zanj in veš kaj mu koliko pomeni.
Za vse ostale pa že bo nekako…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kakšna beda od dedca. Koliko pa stane ena majhna čokolada, pa da gor napišeš rad te imam

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Glih zato ni naredu tega. Ker noče bit beden.

Samoumevna si mu …
žalostno, …

Če pomislim, meni bi bilo tudi bedno, če mi nikoli ne bi ničesar prinesel. Celo mislim, da moški, ki si ne more privoščiti niti čokolade za svojo punco, ne rabi imeti punce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close