Booking.com – zaračunal, storitve ni bilo
Kar vidim brezzobo babo omejenega intelekta, kako se reži na drugi strani. Drugačna ne moreš biti.
Moja prijateljica je prek spleta kupila telefon, ki ga ni nikoli dobila. Dala reklamacijo na banko, v 14 dneh je dobila denar nazaj. Ti bi ga verjetno spušnila, ker si preveč zabita, da bi vedela, da si prek kartice zaščitena pred zlorabami. Oziroma preveč zabita, da bi sploh znala kaj kupiti prek spleta.
Prav smešni ste.
Še enkrat, upam, da bo tudi ta najbolj trdobučnim razumljivo:
Rezervirala sem prek bookinga, plačala sem njim, reklamirala sem pri njih, denar so mi oni nakazali. To je to.
Še kaj nerazumljivo?
Aja, po plačilu, sem od bookinga dobila sporočilo, da storitev – nočitev ni možna. In posledično, ker je booking sam to sporočilo poslal meni. Pri reklemaciji sploh ni bilo potrebno dajat nobenih dokazil, ker so sami to poslali meni.
Še kaj?
Verjamem pa, da ste zdaj čisto nesrečne, ker niste doživele linča ponudnika. Verjetno ste pa še bolj nesrečne, da sem denar že zdavnaj dobila nazaj.
Verjamem, da doživljate čiste orgazme, ko mi pišete , da sem butasta pa kaj vem kaj še vse. Ampak vsako tele ima svoje veselje, tudi ve ga pač morate imeti in če vam je to v užitek vam naj pač bo.
Kar vidim brezzobo babo omejenega intelekta, kako se reži na drugi strani. Drugačna ne moreš biti.
Moja prijateljica je prek spleta kupila telefon, ki ga ni nikoli dobila. Dala reklamacijo na banko, v 14 dneh je dobila denar nazaj. Ti bi ga verjetno spušnila, ker si preveč zabita, da bi vedela, da si prek kartice zaščitena pred zlorabami. Oziroma preveč zabita, da bi sploh znala kaj kupiti prek spleta.
[/quote]
A si ravno doživela orgazem ob pisanju kako sem zabita? Bravo ti. Daj še parkrat napiši, da sem zabita, da boš še bolj uživala.
Ni treba niti pisati, da si butasta, saj butasti vsaj poskušajo razumeti.
[/quote]
Meni je tako zanimivo, da eni tako malo rabite v življenju. Dovolj vam je, da ljudi zmerjate, da so butasti in se že počutite bolje.
Kako fajn, je , da imamo mon, a ne? To vam enim omogoča, da ste srečni. Ko ste nesrečni, prižgete računalo, greste na mon, zmerjate ljudi, da so butasti in ste že srečni.
A si ravno doživela orgazem ob pisanju kako sem zabita? Bravo ti. Daj še parkrat napiši, da sem zabita, da boš še bolj uživala.
[/quote]
Verjetno takega kot ti, ko drugim napišeš, da nimajo pojma in samo ti vse več. Zabita je samo beseda, ki izraža tisto, kar ti poveš med vrsticami. Ping-pong na tvoje izjave. Naj torej sklepam, da doživljaš orgazme, ko zmerjaš druge? Po sebi namreč svet sodimo.
Meni je tako zanimivo, da eni tako malo rabite v življenju. Dovolj vam je, da ljudi zmerjate, da so butasti in se že počutite bolje.
Kako fajn, je , da imamo mon, a ne? To vam enim omogoča, da ste srečni. Ko ste nesrečni, prižgete računalo, greste na mon, zmerjate ljudi, da so butasti in ste že srečni.
[/quote]
To ni zmerjanje, ti samo dokazuješ, ker si ne daš nič dopovedati. Ti verjetno, ko gledaš v sonce govoriš, da je zelene barve?
Je dobila
O moja tema je oživela.
No potem bom pa napisala, da sem dobila denar vrnjen.
Je pa trajalo zelo dolgo, da so se na bookingu kaj premaknili in da so kontaktirali lastnika.
Denar je vrnil booking. So ga pa vmes že nakazali lastniku, ki je očitno potem bookingu vrnil denar.
Ampak meni ga je vrnil booking. Itak so mi ga oni pobrali.
ne vrnejo, 24.07.2018 ob 08:16
Prav smešni ste.
Še enkrat, upam, da bo tudi ta najbolj trdobučnim razumljivo:
Rezervirala sem prek bookinga, plačala sem njim, reklamirala sem pri njih, denar so mi oni nakazali. To je to.
Še kaj nerazumljivo?
Aja, po plačilu, sem od bookinga dobila sporočilo, da storitev – nočitev ni možna. In posledično, ker je booking sam to sporočilo poslal meni. Pri reklemaciji sploh ni bilo potrebno dajat nobenih dokazil, ker so sami to poslali meni.
Še kaj?
Verjamem pa, da ste zdaj čisto nesrečne, ker niste doživele linča ponudnika. Verjetno ste pa še bolj nesrečne, da sem denar že zdavnaj dobila nazaj.
Verjamem, da doživljate čiste orgazme, ko mi pišete , da sem butasta pa kaj vem kaj še vse. Ampak vsako tele ima svoje veselje, tudi ve ga pač morate imeti in če vam je to v užitek vam naj pač bo.
Booking.com se izogibam v velikem loku, skrajno vsiljiva in skrajno unfair firma! Tu je samo nekaj linkov, ki samo še podkrepijo moje mnenje:
https://partner.booking.com/en-gb/community/just-joined-bookingcom/problems-bookingcom
Anti-competitive allegations by OFT
Leaks of customer data
Brand hijacking accusations by German hotelier
in še pa še nesolidnosti “vrinjene firma booking.com” med potrošnika in prodajalca.
ne vrnejo, 22.06.2018 ob 06:41
Pred časom sem preko booking.com rezervirala in plačala nastanitev. Nastanitve pa ni bilo, ker ponudnik ni bil odziven. Zaračunali so, stortitve pa niso izvedli, ker jih preprosto ni bilo, niso bili odzivni.
Takoj sem reklamirala zadevo na booking.com. Nič, kar naprej neki avtomatski ozdivniki na mailu.
Potem so se končno odzvali pa sem jim odgovorila pa so spet poslali vprašanje v stilu kdaj sem prišla v nastanitev, čeprav sem vse to že napisala.
Pa spet nobenega odziva. Zadeva se vleče že skoraj 2 meseca.
Kaj predlagate? Prijavo na tržno inšpekcijo ali kaj naj?
Ima še kdo podobne izkušnje s tem portalom? Da so mu zaračunali, storitve pa ni koristil, ker ponudnika preprosto ni bilo oz. ni bil odziven.
Kako ponudnik ni bil odziven?
Večkrat sem že rezervirala pri Bookingu, na rezerviran (potrjen) datum sem se prikazala tam in pri ponudniku dobila ključe. To je bilo to, brez kakih dodatnih posebnih odzivov.
Te pa sem dobivala pri rezervacijah prek AirBnB, tam sem šele po rezervaciji dobila natančen naslov in se dogovorila za ključe.
ne razumem, 14.07.2021 ob 13:58
Kako ponudnik ni bil odziven?
Večkrat sem že rezervirala pri Bookingu, na rezerviran (potrjen) datum sem se prikazala tam in pri ponudniku dobila ključe. To je bilo to, brez kakih dodatnih posebnih odzivov.
Te pa sem dobivala pri rezervacijah prek AirBnB, tam sem šele po rezervaciji dobila natančen naslov in se dogovorila za ključe.
Eh, spet ena tema iz naftalina!
Forum je zaprt za komentiranje.