Bonton
Nadaljevanje…
»Da vama ne bi prišlo na misel, da bi tam zgoraj komu kaj črhnila …« zarenči NM-3w skozi zobe, Misonkka pa s svojim strupenim pogledom samo še podpre njegovo grožnjo.
»Poberiva se od tod,« reče enTip po krajšem premisleku in potegne Markota za rokav, da ta skoraj izgubi ravnotežje na nogah. V zadnjem trenutku prestreže piškote, da mu ne padejo na tla.
»Jima ne bi pustila kakšnega? Mrzlo je in veter piha. Zagotovo bosta lačna,« vztraja Marko in pokaže na pladenj, ki ga drži v rokah.
»Ne Marko, prepričan sem, da jima tvoji piškotki ne bi teknili zdajle,« mu odvrne enTip in razmišlja, kaj naj ukrene. Saj ne, da sta mu Margotka in Matjažko prirasla k srcu. Njihove zamere – njihova stvar. Ampak, NM-3w in Misonkka sta delovala precej bojevito. Sranja na zabavi pa res niso potrebovali.
»Niso moji, Petrini so,« ga popravi Marko, ne vedoč za njegove črne misli in mu začne slediti.
»Prav,« izdihne enTip med hojo, »Pa Petrini,« še doda, medtem ko obupano razmišlja kaj naj stori.
Kmalu zatem se na temačni ulici zaslišita nova glasova, pomešana med štorkljanjem pet po mokrem asfaltu. Misonkka in NM-3w se skrijeta globlje v temo.
»Kako lahko hodiš na tako visokih petkah?« se čudi Krivokljunka in si jo ogleduje.
»Ah, če so pa visoke pete tako zelo sexi,« ji odvrne Goldfishka sladkobno, od česar se NM-3w-ju dvigne vsebina želodca tako visoko, da se nehote prestavi v skrivališču.
Misonkka prestreže njegov gib in ga ustavi. S svojim nespametnim ravnanjem bi skoraj oba izdal.
»Kaj ti je?« mu sikne. »Kasneje boš imel dovolj časa za kozlanje!« še doda, ko opazi bledico na njegovem starikavem obrazu.
»Tudi ti dve mi nista ravno pri srcu,« zašepeta NM-3w, namigne proti GF in Krivokljunki ter z gnusom pogoltne tisto, kar bi moral izbljuvati.
»Kot da ti kdo je…« odvrne Misonkka iz zavije z očmi. »Bebec stari, pozabljaš, da nisva zaradi njiju tu,« ga okara, a zaleže. NM-3w se malce pomiri in si obljubi, da si bo Krivokljunko in Goldfishko privoščil naslednjič.
Ali bosta Misonkka in NM-3w uspela izpeljati svoj grozovit načrt, ali bo enTip zamolčal kaj se dogaja na parkirišču in ali so Petrini piškoti zares tako okusni … vse to boste izvedeli v nadaljevanju.
WTF? Ne moreš navdiha omejevati, lahko pa sam vplivaš na to, kdaj boš nadaljevanje prebral :P[/quote]
Aha rad bi te videl kako bi se vzdržala pred zrezkom…ah saj sem ga že za malico, ne bom tudi za kosilo, se bom vzdržala… :)[/quote]
Seveda se lahko vzdržim, če nisem pošteno lačna. Če zagovarjam prehrano z mesom, še ne pomeni da je to edino, kar dam vase :/
Aha rad bi te videl kako bi se vzdržala pred zrezkom…ah saj sem ga že za malico, ne bom tudi za kosilo, se bom vzdržala… :)[/quote]
Seveda se lahko vzdržim, če nisem pošteno lačna. Če zagovarjam prehrano z mesom, še ne pomeni da je to edino, kar dam vase :/[/quote]Vidva sta namest reklam v tej “telenoveli”? :)))
Ma veš da bom zrihtala nekaj zate :))))
Drugo bo pa seba uredil, to je njegova telenovela. Jaz mu samo malo pomagam :)))
Ma bom jaz še pisala, če boste brali.[/quote]Seba se bo pol na koncu podpisal pod scenarij…. ti samo piši 🙂
Drugo bo pa seba uredil, to je njegova telenovela. Jaz mu samo malo pomagam :)))
Ma bom jaz še pisala, če boste brali.[/quote]
Ma za tole boš tud s kakšno pijačo nagrajena ne samo da bomo brali :)[/quote]
Morda zberemo celo denar za eno sofisticirano kahlico, ki jo boš imela vedno pri roki…khm, no ne pri roki..:)
Ma bom jaz še pisala, če boste brali.[/quote]
Ma za tole boš tud s kakšno pijačo nagrajena ne samo da bomo brali :)[/quote]
Potem bom pa spet lulala… :))
Forum je zaprt za komentiranje.