Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bonton

Bonton

Poet, na Margotino vprašanje, koga spraviti v naslednjem nadaljevanju v posteljo, mi branje tvojega odgovora (med vrsticami) sugerira samo eno opcijo … kot, da si hotel zapisati ” Izberi kogarkoli, samo da bom to jaz… ”
Štos mora bit – pa brez zamere .

Poet, na Margotino vprašanje, koga spraviti v naslednjem nadaljevanju v posteljo, mi branje tvojega odgovora (med vrsticami) sugerira samo eno opcijo … kot, da si hotel zapisati ” Izberi kogarkoli, samo da bom to jaz… ”
Štos mora bit – pa brez zamere .[/quote]

No, če glih siliš…me lahko žrtvujete…:)) Za višje cilje sem pripravljen potrpeti, sicer pa so na MON-u same seksy lepotičke tako, da bo ta kazen kot, da bi krta živega zakopal…:)

Štos mora bit – pa brez zamere .[/quote]

No, če glih siliš…me lahko žrtvujete…:)) Za višje cilje sem pripravljen potrpeti, sicer pa so na MON-u same seksy lepotičke tako, da bo ta kazen kot, da bi krta živega zakopal…:)[/quote]

Jaz nisem sexy lepotička, če grem npr v gorice, škorci od groze prinašajo nazaj lansko grozdje :)))

No, če glih siliš…me lahko žrtvujete…:)) Za višje cilje sem pripravljen potrpeti, sicer pa so na MON-u same seksy lepotičke tako, da bo ta kazen kot, da bi krta živega zakopal…:)[/quote]

Jaz nisem sexy lepotička, če grem npr v gorice, škorci od groze prinašajo nazaj lansko grozdje :)))[/quote]
Uboge drobne stvarčice, kaj morajo doživljat v svojem življenju… šmrc

Jaz nisem sexy lepotička, če grem npr v gorice, škorci od groze prinašajo nazaj lansko grozdje :)))[/quote]

Potem boš kot nalašč zame…ob meni še Notredamski zvonar deluje kot član Total Knockauta:)

Uboge drobne stvarčice, kaj morajo doživljat v svojem življenju… šmrc[/quote]

Heh, škorci se ti smilijo, kaj pa jaz naj naredim?

Uboge drobne stvarčice, kaj morajo doživljat v svojem življenju… šmrc[/quote]

Heh, škorci se ti smilijo, kaj pa jaz naj naredim?[/quote]

Poet ti je dal odgovor 🙂

Heh, škorci se ti smilijo, kaj pa jaz naj naredim?[/quote]

Poet ti je dal odgovor :)[/quote]

Hm, so kakšne alternative?

Poet ti je dal odgovor :)[/quote]

Hm, so kakšne alternative?[/quote]

Vedno 🙂

Hm, so kakšne alternative?[/quote]

Vedno :)[/quote]

Zanima me njihova vsebina, da so vedno mi nič ne pove 🙂

Vedno :)[/quote]

Zanima me njihova vsebina, da so vedno mi nič ne pove :)[/quote]

…nadaljevanje sledi… 🙂

Ali bo Calypso dobila odgovore, ali bo spoznala vsebino, izveste kmalu 🙂

Zanima me njihova vsebina, da so vedno mi nič ne pove :)[/quote]

…nadaljevanje sledi… 🙂

Ali bo Calypso dobila odgovore, ali bo spoznala vsebino, izveste kmalu :)[/quote]

takoj po oglasih….za Always..:)

No, tole te bom pa držala za besedo :))

Odlično. Samo glej, da bo v škatli še presenečenje ♥♥ :)) Ne maram piti sama.

Ej, ne vem… malo sem manjkala zadnje dni in nisem na tekočem. Seveda vas bom primerno “ogrevala”, pa kaj se ti zdim jaz nekakšna amaterka ali kaj :))))

Če boš tako nesramen do poeta ti obljubim, da se ti bom maščevala tako, da se boš nekje v tekstu znašel v moji postelji. In to večkrat! Tega pa nočeš. Priznaj!!!! [sup]štos mora biti – pa brez zamere[/sup]

Mimogrede: vse želje (glede telenovele (kdo s kom) da ne bo pomote) sprejemam tudi na ZS :))
Diskretnost zajamčena. Zvečer dobite nadaljevanje.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Juhuhu…sem že bal, da bo nadaljevanje zjutraj, saj potem vso noč ne bi mogel spati…to je kot za božič:)
Kdo bo s kom? Če že lahko izbiram, zame tisto z največjimi….učki:)

No glede na to, da se nočem posluževat nizkih trikov in podkupovanja, bom najbrž na koncu ostal v družbi NMja namesto v družbi kakšne sexi bejbe 🙂

To ti je dobitna kombinacija, okoli njega kar vrvi brhkih deklet…vse pa tudi on kot orožje za masovno uničenje ne more porihtat…:)

To ti je dobitna kombinacija, okoli njega kar vrvi brhkih deklet…vse pa tudi on kot orožje za masovno uničenje ne more porihtat…:)[/quote]

hehe, ni vrag, da ne bi tud zame kaj ostalo 🙂 maš res, če se prej od same tuge ne bom napil na mrtvo..
ko bom gledal, kako prački odhajajo in se vračajo in spet odhajajo … 🙂
Vmes pa Margot nonstop lula..

Vmes….

NM3W zašepeta pustiva za trenutek najin plan moram se malo odpočiti, razvedriti da bom bolje izpeljal načrt.

Prav imaš odgovori Missonka. In ga nalahno prime za roko ga pogleda globoko v oči. Njene temne oči se zasvetijo v blišču lune, lasje vzvalovijo v vetru..

Pogleda se srečata..

NM3W jo nalahno poboža po laseh in se s svojimi ustnicami rahlo dotakne njenih. Rahlo jo poboža po licu.

Missonka prisloni svoj obraz k njegovemu in ga poljubi nazaj.

NM3W pogleda proti njeni bluzi in globokemu dekolteju…oči se mu zasvetijo. Nežno odpne njeno bluzo gumbek za gumbkom.

Njene lepe, velike prsi se bohotijo v čipkastem črnem modrčku in silijo na plano. Nežno se jih dotakne…svetijo se v soju lune.

Missonka sleče modrček in NM se potopi v njene prsi, jih poljublja, nežno liže, gricklja bradavičke z rokami jih nežno objame. Njegove dlani komaj objamejo vso veličino njenih prsi..

Počasi se spušča nižje po trebuščku z rokami ga boža njegovi prsti nežno bežijo proti popku in nižje. Počasi prisloni glavo k trebuščku in ga z jezikom okuša, vonja, poljublja.

Odpne ji hlače. Čipkaste črne spodnje hlačke hitijo na plano.

Daj sleci se!

Misonka sleče hlače NM pa se posveti njenim spodnjim hlačkam detajl za detajlom kot slikar sliki. Nežno ji poljublja in boža stegna…

Sleče ji hlačke. Lepa, vitka stegna se zasvetijo v svetobi noči. Približa se njeni dišeči obriti muci na kateri ni niti dlačice. Nežno jo poljubi in se jo dotika prstki. Lepa je!

Nato se z jezikom narahlo dotakne ščegetavčka in ga narahlo poliže in poljubi. Ona zavzdihne končno!

Se nadaljuje…

Seba De La Blanche

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj naj rečem… ta del je spodoben naslednik predhodnjih dveh. Če se je že zdaj takole začelo, si ne upam pomislit v kakšno grozljivko se bo tole spreobrnilo…
Vprašanja, ki se mi porajajo: Koliko bo mrtvih, kdo bo sploh preživel?”

hahaha packi eni ej,lepšega petka že dolgo ne pomnim več,morda zaradi preobremenjenosti (dopust danes ) :))))))

Lupčka ste mi najdli ja madonca,pa jaz sem carica:))))

Kot poznan borec za enakopravnost spolov, sem za zainteresirano žensko srenjo pričakoval opis NM3w- jevih gat!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Oooo, kakšen razkorak med 1. in 3. stranjo teme! Super!
Margot, šeeee! Saj bi Sebatu tudi ploskala, ampak NM-3w pa narahlo??? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

emm … če prav berem, štejem … sem jaz postal Car te kozlarije ☺
a se komu da to potegnit v word in prešteti kolikokrat je kdo do sedaj omenjen ☺

@Paco
pa štunfi in srajce tudi manjkajo

@Senza
: moji prsti in dlani so “magic” ☺

me pa zanima kam bom končal izpljunek ☺

hint: najboljši f.u.k je v avtomobilih z zračnim vzmetenjem, sledi na haubi Smart roasterja …
kraj pa za zidom britofa na 01.11. ko je lepo svetlo in toplo od sveč

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No ja, sem pač skrajšal, ker nerad pisarim čreva.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Eeemm… Samo še piko naj pritisnem! (če se kdo spomni te nadaljevanke)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close