Bonton
Prevelika gužva za moj okus…Margot mene kar pusti na WC-ju do konca zgodbe…bom na varnem..upam, da ima Seba vsaj kakšno odraslo revijo tam, da mi ne bo dolgčas:))[/quote]
Hhahaha poet na wc-ju bolj križanke rešujem hahah :D[/quote]No da ne bo prevelika guža, bi vam jaz tačas Antilopco dirkal dokler se vi ne “zgužvate” pa magar na wcju….
Kdo ve, vsaka žajfnica ima presenečenja. :))[/quote]
Torej pustimo se presenetiti :)[/quote]
Vsekakor pričakujem usodna razkritja. Recimo, da stanovanje sploh ni od Sebe ampak od Freddyja Kruegerja, ki ne ostane ravnodušen nad orgijami, ki se dogajajo pri njemu doma, da je Antilopa pravzaprav Puma, da je Bikini v resnici moški, ki se oblači v Borat kopalke, da ima enTip hudobnega brata dvojčka, ki se predstavlja kot On_, da je Goldfish reinkarnirana Esmeralda, ki je ravnokar spregledala, da je Margot v resnici doma na Kleku in da je prišla na obisk k Sebi po luftu, da je poet še nedolžen in verižno orgazmira le ob recitiranju Prešernove Vrbe oblečen samo v boksarice z motivom Eifflovega stolpa….
Vsak podobnost je zgolj naključna….pa lep dan še naprej:))
Vsekakor pričakujem usodna razkritja. Recimo, da stanovanje sploh ni od Sebe ampak od Freddyja Kruegerja, ki ne ostane ravnodušen nad orgijami, ki se dogajajo pri njemu doma, da je Antilopa pravzaprav Puma, da je Bikini v resnici moški, ki se oblači v Borat kopalke, da ima enTip hudobnega brata dvojčka, ki se predstavlja kot On_, da je Goldfish reinkarnirana Esmeralda, ki je ravnokar spregledala, da je Margot v resnici doma na Kleku in da je prišla na obisk k Sebi po luftu, da je poet še nedolžen in verižno orgazmira le ob recitiranju Prešernove Vrbe oblečen samo v boksarice z motivom Eifflovega stolpa….
Vsak podobnost je zgolj naključna….pa lep dan še naprej:))[/quote]
Pa kje si najdel to Esmeraldo:). Že po barvi las sva si različni:)).
Zlasti presenetiljivo žajfnica peče na sluznici![/quote]
Kaj si pa delal, da to veš?[/quote]
Eno sem skušal nekoč davno, ko nisem imel veliko pojma poizkusil umiti (ne samo po hrbtu). Tisti večer sem opravil na roke!
Zadovoljna z odgovorom??
Pa kakšna Esmeralda, kje je najdel “Klek” za Boga dragega? :))) Daj prosim poet, to mi pa res razloži.
Lejte ljudeki, če bi vi radi brali kaj se je vse z vami dogajalo, bom pisala. Tako da – malo spodbude prosim, ker – ni ravno da ne bi imela kaj početi.
Vsak podobnost je zgolj naključna….pa lep dan še naprej:))[/quote]
Za potrebe telenovele sem lahko karkoli. V scenariju. Igrala pa ne bom! 🙂
Najbolje bo da kar za oba….hkrati….. ;)[/quote]Matjazko bo pa svečo držal….. :D[/quote]
Nad izolacijsko sobo Antilope? 🙂 Bo svečka metala dovolj svetlobe skozi majhno priprto semeniščno okence v bunkerju, na katerem piše No Men Allowed? 😀 Se bosta morala fanta drugače znajti, za začetek bi bilo dobro, če bi imela bazuko, še bolje pa tank, da prebijeta Antilopine jeklene dveri… 🙂 Jaz bi ubral bolj miroljubno, a bolj pretkano taktiko na njunem mestu, da bi ji npr. skozi okence kazal kakšne slikice zajčekov, srn v gozdu, ptičekov… Bi sama odklenila, potem te še samo čaka detektor zvestobe, njeno 2-letno premagovanje nezaupnja v moške, ki imamo vedno prikrite in nejasne namene, in 3-letno spoznavanje… 😀 In z malo sreče… :))))
Jaz bom z veseljem brala, pa ne bom več popravkov pisala, a prav? :)[/quote]
Lej, lej, lej … zdej ti je nenadoma všeč ratal ha? :)))[/quote]
Všeč mi je bilo že prej, ampak knjig pa res ne berem v družbi, ker me zanimivi pogovori prehitro odvrnejo od čtiva.
V bistvu sem hotela biti vsaj malo fair, pa nekaj žrtvovati v zameno za tvoj trud – veš, kaj bi dal moj dragi za to, da mu neham težiti s tem, da se reče “pred dvema letoma”, ne pa pred “dvemi leti” ipd.? 🙂
Lej, lej, lej … zdej ti je nenadoma všeč ratal ha? :)))[/quote]
Všeč mi je bilo že prej, ampak knjig pa res ne berem v družbi, ker me zanimivi pogovori prehitro odvrnejo od čtiva.
V bistvu sem hotela biti vsaj malo fair, pa nekaj žrtvovati v zameno za tvoj trud – veš, kaj bi dal moj dragi za to, da mu neham težiti s tem, da se reče “pred dvema letoma”, ne pa pred “dvemi leti” ipd.? :)[/quote]
Ti mu kar teži… slovenščina je nekaj posebnega in morali bi biti vsaj toliko zavedni, da jo vsaj pravilno govorimo..
Forum je zaprt za komentiranje.