Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Body Building

Body Building

Ja zame osebno so največji revčki tisti, ki na “Nezvestoba” forum hodijo in pljuvajo čez namišljene avtorje in njihove namišljene seks prigode. Enkrat sem bil gor, pa mi je bilo že dovolj.

Odmikaš se od mojega vprašanja:). Zakaj noče povedat?:)

Hočeš rečt, da se varanje v resnici ne dogaja in so vsse zgodbe izmišljene, plod domišljije in da niti avtorji niso resnični?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vi se dalje prcajte bom ob ene 17:30 ko pridem vsekan nazaj prebral…. v službi se danes pije pa je 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hočeš rečt, da se varanje v resnici ne dogaja in so vsse zgodbe izmišljene, plod domišljije in da niti avtorji niso resnični?[/quote]

Jst tut nisem razumela, kaj je hotel s tem povedat:))). Mogoče pa to, da on živi v reali (za razliko od vseh nas) in že ve hudiča, kaj je to pravo varanje, kako se temu streže in bi nam lahko serviral z mnogimi zgodbicami:)). Njemu se dogaja stariiii:)).

Tole tukaj se res ne splača brat 🙂

Kaj da ti rečem, poročena ženska, ki vara svojega moža je whore. Moški s katerim vara svojega moža, pa nima čisto nič opraviti s tem. Na koncu je še vedno vsega ona kriva, ona je tista, ki se je odločila za skok čez plot, tip je samo sodeloval pri tem. Zdaj aje izpadel car, ali ne, niti ni tako važno. Še posebej ne, ker nikoli ne veš kako nesposobnega deca ima doma. Važno je edino to, da sta oba dobila tisto kar sta iskala, razburljivo spolno potešitev, pa čeprav za kratek čas. Njen mož je pa itak pajac, ker si je izbral čustveno nestabilno žensko in z njo mislil furat resno zvezo. Bo kul razlaga ?

Saj ni treba, da je ženska poročena, gre se za dejanje, ki ga sprožiš, ko si v vezi z nekom drugim.
Nisi povedal, kako bi rekel zase? Kdo si ti? Pajac ali tisti, ki delaš druge pajace?:)

Ne razumem zakaj mi sploh zastavljaš ta vprašanja. Sej ne bova nikoli nič mela…

Hočeš rečt, da se varanje v resnici ne dogaja in so vsse zgodbe izmišljene, plod domišljije in da niti avtorji niso resnični?[/quote]
Bi reku, da je vsaj polovica zgodb tam gor izmišljenih, da.

Zdaj mi je še posebej zanimivo, ker vidim, kje si:)). Pač povej tak kot je. Ravno zato, ker se ne poznamo je lažje. Ne vem zakaj bi moral z nekom nekaj imeti, da poveš da si varalica?

Evo, še drugi account so mi izbrisali. Sicer nevem zakaj, ampak je kar je zdej.

Lp

Hja, nekaj si si moral izmisliti, a ne:). Očitno pretežko vprašanje zate:)).

Še moj drug account ne obstaja več. Lahko klikneš nanj pa sprobaš sama…

Bi reku, da je vsaj polovica zgodb tam gor izmišljenih, da.[/quote]
Pa samo enkrat si bil tam in vse to razbral? So zgodbe tako neverjetne? Mogoče preslabo poznaš ljudi in kaj vse smo sposobni v določenih situacijah.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj, kdo pa se ima ? 🙂
Vedno lahko najdemo “dober” razlog za svoja dejanja.

Saj, kdo pa se ima ? 🙂
Vedno lahko najdemo “dober” razlog za svoja dejanja.[/quote]

Vedno ne iščemo “dobre” razloge. Kdaj se tudi kaj zgodi, kar ima posledice in za to ne iščeš opravičila.

Saj, kdo pa se ima ? 🙂
Vedno lahko najdemo “dober” razlog za svoja dejanja.[/quote]

Vedno ne iščemo “dobre” razloge. Kdaj se tudi kaj zgodi, kar ima posledice in za to ne iščeš opravičila.[/quote]
Potem pa živimo z občutki krivde, če ne najdemo dobrega in opravičljivega razloga.
To pa ni fajn.

Narediš vse, kar je treba, tud, če je treba vse pofejkat, samo da na koncu da. :)[/quote]

Ti še vedno ničesar ne razumeš.

Poanta je ravno ta, da ni treba nič fejkat. Z mano so ženske čist zadovoljne s takim, kot sem.

Vedno ne iščemo “dobre” razloge. Kdaj se tudi kaj zgodi, kar ima posledice in za to ne iščeš opravičila.[/quote]
Potem pa živimo z občutki krivde, če ne najdemo dobrega in opravičljivega razloga.
To pa ni fajn.[/quote]

Določene stvari se zgodijo, brez njih danes ne bi bilo to, kar smo. Zakaj bi vedno iskal dober in opravičljiv razlog? Kaj če je problem v nas samih in je to to? Razlogi so lahko tudi neprijetni. Bistveno je, da sam pri sebi razčistiš in ne živiš z občutki krivde v nedogled, ker od tega nima nihče nobene koristi. Lajf gre naprej.

Narediš vse, kar je treba, tud, če je treba vse pofejkat, samo da na koncu da. :)[/quote]

Poanta je ravno ta, da ni treba nič fejkat. Z mano so ženske čist zadovoljne s takim, kot sem.[/quote]Kolk časa so zadovoljne?

Ps
Ne rabiš odgovarjat, retorično vprašanje 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Poanta je ravno ta, da ni treba nič fejkat. Z mano so ženske čist zadovoljne s takim, kot sem.[/quote]Kolk časa so zadovoljne?

Ps
Ne rabiš odgovarjat, retorično vprašanje ;)[/quote]

Dvignila sem roko…a lohka jst?:)))
Če je nekdo v vlogi nadomestka za druge, to ne kaže na neko specialno zadovoljstvo. Gre le za trenutek, ki mine in potem je človek še v večjem shitu kot je bil. Soočati se mora s sabo in z življenjem v vlogi nadomestka.

On_, ko že provociraš, dokler se mi je še dalo, sem pridno “vun popravljal” ženske takim dobrudušnim vzvišencem, kot si ti, ki mislijo, da so boga za jajca prijeli, ker imajo doma neko babo.

Torej ti v svojem življenju samo nekomu lenobo podpiraš? 🙂
Ej, stari jst se na tvojem mestu ne bi s takim hvalil…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kolk časa so zadovoljne?

Ps
Ne rabiš odgovarjat, retorično vprašanje ;)[/quote]

Dvignila sem roko…a lohka jst?:)))
Če je nekdo v vlogi nadomestka za druge, to ne kaže na neko specialno zadovoljstvo. Gre le za trenutek, ki mine in potem je človek še v večjem shitu kot je bil. Soočati se mora s sabo in z življenjem v vlogi nadomestka.[/quote]To je res. A če štartaš od tega na si nezadovoljen, pa najdeš nekoga, ki te vsaj za hip odreši tega, lahko nekako upravičeno misliš, da si dosegel “vse” kar je možno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close