Body Building
Ja, to je veljalo včasih, ko so ljudje dozorevali prej. Danes je to lahko pri 50-tih ali pa nikoli.
Če ji je cilj le goli seks, res ne bo, če ima drugačne želje/cilje, pa lahko čaka tudi 3 mesece, če so njene izkušnje bolj slabe. Ta mlade so ponavadi tu bolj hitre, ker bolj težko nadzirajo svoje hormončke, malo starejše pa to že znajo. Tu pa “mladi” žrebički, ki jim je cilj le goli seks, odpadejo, ker so prepričani, da niso dovolj zanimivi.
Ja, to je veljalo včasih, ko so ljudje dozorevali prej. Danes je to lahko pri 50-tih ali pa nikoli.[/quote]
:))) Zagovarjam to, da se človeka prvo spozna, potem se pa gre v spolnost. Če je ravno obratno, je to večinoma obsojeno na propad, ker se človek odpre več kot je pripravljen dati.[/quote]
Ni nujno, če si glumac, se ni treba nič odpirat, samo odglumiš nekaj, kar nisi. :))
:))) Zagovarjam to, da se človeka prvo spozna, potem se pa gre v spolnost. Če je ravno obratno, je to večinoma obsojeno na propad, ker se človek odpre več kot je pripravljen dati.[/quote]
Ni nujno, če si glumac, se ni treba nič odpirat, samo odglumiš nekaj, kar nisi. :))[/quote]
V čem je point tega?
Pravilen redosled kolega Matkič, samo to bom dodal..
Daljša, kot je ta pot…od 1. do 3…recimo..manj si ženski zanimiv…
Če je spolna atrakcija močna, je pot do telesovanja zelo hitra, če je pot dolga, ženski tip praktično ni všeč…samo usmili se ga…[/quote]
Tako je Spider…. Edino je pa treba povedat da to ne drži za internet spoznanstva, tam se lahko zaradi različnih razlogov zavleče ….
In tudi oddaljenosti morda.
Ampak v reali pa je definitivno tak kot praviš(oz. dodajaš) 😉
Če pa kdo misli da pride tu 10 ali celo 20 točk pa je res naiven 😉
Ni nujno, če si glumac, se ni treba nič odpirat, samo odglumiš nekaj, kar nisi. :))[/quote]
V čem je point tega?[/quote]
Point? Dobit seks, potrditev, da si privlačen nasprotnemu spolu in se hkrati zavarovati pred ponovnimi razočaranji s tem, ko ne odkriješ svojega pravega obraza, osebnosti, šibkosti, ker je strah pred tem, da bi bil zavrnjen, prevelik.
Point? Dobit seks, potrditev, da si privlačen nasprotnemu spolu in se hkrati zavarovati pred ponovnimi razočaranji s tem, ko ne odkriješ svojega pravega obraza, osebnosti, šibkosti, ker je strah pred tem, da bi bil zavrnjen, prevelik.[/quote]
Ravno s takšnim načinom si še bolj prizadet in tavaš naprej. Na kratek rok se ti zdi fino, ker kot si rekel dobiš potrditve itd. Meni to ni blizu.
Point? Dobit seks, potrditev, da si privlačen nasprotnemu spolu in se hkrati zavarovati pred ponovnimi razočaranji s tem, ko ne odkriješ svojega pravega obraza, osebnosti, šibkosti, ker je strah pred tem, da bi bil zavrnjen, prevelik.[/quote]
Se strinjam. Če se gre le za seks, potem se je nesmiselno ukvarjati z dolgotrajnimi spoznavanji.
GF izhaja iz tega, da je v ozadju namen resne veze. Specialc pa ne. In ne vem, zakaj bi moral.
Ravno s takšnim načinom si še bolj prizadet in tavaš naprej. Na kratek rok se ti zdi fino, ker kot si rekel dobiš potrditve itd. Meni to ni blizu.[/quote]
Res je. Ampak to je odločitev posameznika. Potrditev je itak lažna, zato je tudi občutek kratkotrajen in nič kaj osvobajajoč. Ampak nekdo, ki se v tem “utaplja”, je to vse, kar ima, zato se bo tega močno oklepal, dokler ne bo spoznal, da si želi več.
To je vidik situacije skozi tvoje oči lačnega opazovalca.
Again, tebi nič ne verjamem, da si karkoli zadovoljen sam s sabo, če bi bil, te take debate ne bi kaj dost zanimale, niti en bi tako vsiljivo meni dopovedoval, kako zelo se motim.[/quote]
In v čem sem napisal, da se motiš?
Se kdaj tudi vprašaš, ali morda tega nezadovoljstva, ki ga meni konstantno pripisuješ, ne prepisuješ skozi svoje nezadovoljne oči?
Ne vem, zakaj zadovoljnega človeka ne bi mogle zanimati debate o odnosih. Mogoče sklepaš po sebi.
Človeka ”spoznavaš” tudi skozi seks 😉 tak čist btw :D[/quote]
Seveda, ampak v drugih sferah. Prej bi si želela vedeti kdo je sploh ta človek, predno mu predstavim svojo sfero in obratno:)). Dovolj se poznam in pri nekom, ki bi me zanimal ne bi želela tvegati, da zbežim.[/quote]
Se pravi po domače 1 night stand bi mela z nekom ki te ne zanima…. tisti ki so pa ti zanimivi pa ne
lolz 🙂
Narediš vse, kar je treba, tud, če je treba vse pofejkat, samo da na koncu da. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.