Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?
ampak bibita, življenje piše izkušnje. lepe in težke… vsak dan, znova in znova.
a zadnja? dekle, ki ji je življenje vzelo ljubezen.
seveda je odvisno iz katere perspektive. jaz iz vseh:)
evo točno to, kot si lepo napisala veliko je ljudi, ki bi samo jemali, dajali pa nič. moje mnenje je, da tisti neizkušeni brez življenjskih izkušenj takšnih in drugačnih večinoma (ne vsi) samo jemljejo, dajejo pa bore malo ali nič. ko pa ob prvi priliki zagusti, pa …. 🙂
ker pa sem jaz ženska 🙂 sem pisala, da bi rajši imela izkušenega moškega… pač glede na odprto temo 🙂
seveda je odvisno iz katere perspektive. jaz iz vseh:)
evo točno to, kot si lepo napisala veliko je ljudi, ki bi samo jemali, dajali pa nič. moje mnenje je, da tisti neizkušeni brez življenjskih izkušenj takšnih in drugačnih večinoma (ne vsi) samo jemljejo, dajejo pa bore malo ali nič. ko pa ob prvi priliki zagusti, pa …. 🙂
ker pa sem jaz ženska 🙂 sem pisala, da bi rajši imela izkušenega moškega… pač glede na odprto temo :)[/quote]
gleda lahko vsak samo iz svoje perspektive. vse ostalo so predvidevanja in ugibanja.
tudi vsi mi smo bili enkrat brez izkušenj, pa zaradi tega ni bila naša ljubezen nič manjša. ali pač? in rabiš le srce, da lahko daješ. tu izkušnje nimajo veliko.
če imaš nekoga rad, daješ precej. pričakovanja pa vedno so. vsaj globoko v nas, če smo iskreni do sebe. drugače nas zmanjka… drugače bi bili zadovoljni z drobtinicami. pa nismo, a ne moški 111?
v seksu pa obstaja užitek tudi za dva. sploh, če imaš človeka rad.
Forum je zaprt za komentiranje.