Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

s prvim stavkom se ne strinjam. 🙂

res pa je, da vrednote so ali niso v človeku. to pa ni pogojeno oz. odvisno, ali je nekdo samski ali ne.

jaz osebno imam rajši izkušenega moškega kot neizkušenega. iz več razlogov 🙂

[/quote]

bibita o kakšni izkušenosti ti govoriš?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ce isces sex na eks potem definitivno.

japkica,

o življenjskih izkušnjah govorim 🙂

p.s.
pesmica v oni drugi temi pa je krasna.

kdo je avtor?

ampak bibita, življenje piše izkušnje. lepe in težke… vsak dan, znova in znova.

a zadnja? dekle, ki ji je življenje vzelo ljubezen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

saj zato japkica, tisti, ki ima izkušnje tako lepe kot manj lepe, ne bo kar tako obupal in vrgel puške v koruze, pa kar dija gremo drugam….. za razliko od tistega, ki jih nima 🙂

saj sama praviš…. vsak dan znova in znova.

zadnje pa ne razumem čist. pa saj ni bistveno. pesmica je lepa.

nisem sigurna, da je to meni namenjeno.

če pa da, … jaz nič ne iščem 🙂

čisto odvisno iz katere perspektive gledamo in kaj tudi sami dajemo. veliko je ljudi, ki bi vzeli vse in dali nič.

seveda je odvisno iz katere perspektive. jaz iz vseh:)

evo točno to, kot si lepo napisala veliko je ljudi, ki bi samo jemali, dajali pa nič. moje mnenje je, da tisti neizkušeni brez življenjskih izkušenj takšnih in drugačnih večinoma (ne vsi) samo jemljejo, dajejo pa bore malo ali nič. ko pa ob prvi priliki zagusti, pa …. 🙂

ker pa sem jaz ženska 🙂 sem pisala, da bi rajši imela izkušenega moškega… pač glede na odprto temo 🙂

Ce imas nekoga rad dajes vse in ne pricakuje nic. Ce pa isces sex potem te zanima samo lasten uzitek.

seveda je odvisno iz katere perspektive. jaz iz vseh:)

evo točno to, kot si lepo napisala veliko je ljudi, ki bi samo jemali, dajali pa nič. moje mnenje je, da tisti neizkušeni brez življenjskih izkušenj takšnih in drugačnih večinoma (ne vsi) samo jemljejo, dajejo pa bore malo ali nič. ko pa ob prvi priliki zagusti, pa …. 🙂

ker pa sem jaz ženska 🙂 sem pisala, da bi rajši imela izkušenega moškega… pač glede na odprto temo :)[/quote]

gleda lahko vsak samo iz svoje perspektive. vse ostalo so predvidevanja in ugibanja.

tudi vsi mi smo bili enkrat brez izkušenj, pa zaradi tega ni bila naša ljubezen nič manjša. ali pač? in rabiš le srce, da lahko daješ. tu izkušnje nimajo veliko.

jaz pa mislim drugače.

v neki zvezi oz. odnosu so pričakovanja vedno obojestranska.

in če obe strani dajeta potem to pomeni “imeti rad”.

lastnih užitkov se pa tudi noben ne brani 🙂

če imaš nekoga rad, daješ precej. pričakovanja pa vedno so. vsaj globoko v nas, če smo iskreni do sebe. drugače nas zmanjka… drugače bi bili zadovoljni z drobtinicami. pa nismo, a ne moški 111?

v seksu pa obstaja užitek tudi za dva. sploh, če imaš človeka rad.

Z nekaterimi stvarmi ne kupckam. Ce za ljubljeno osebo nekaj naredis in potem pricakujes … ne vem kaj. Potem je to vsaj zame trgovina.

jasno, da vsak gleda iz svoje perspektive. sem se malo nerodno izrazila. sem mislila, da jaz gledam tako v vseh pogledih (življenjske modrosti,…. 🙂

seveda ne, daleč od tega, saj se tudi jaz nisem izkušena rodila 🙂

ampak, če sedaj lahko izbiram, bi izbrala tako. sem pa nekoč drugače.

govorimo vendar o ljubezni in ne o uslugah?!

TOCNO TO!

pravilno. zakaj bi kupčkal?

vsaj mora imeti svoje mnenje. je pa prav, da ga ne vsiljujejo drugim.

zate je trgovina, zopet za drugega pa ne itd. itd. ….

izmenjava mnenj-bistvo forumov

vse je trgovina, sam enim je to jasno drugim pač ne, bistvo trgovine pa ni v tem, kdo bo koga nategnil, pač pa to, da sta oba zadovoljna, to je dober posel, vse ostalo pa je zavijanje v celofan lepih besed

fleš, poklicna deformacija? :)))

in potem se nekateri se cudijo zakaj je toliko propadlih zvez in zakonov….

posipanje s pepelom, zgleda da me daje slaba vest)))

res je, tud tisti zakoni, ki so bili sklenjeni v nebesih grejo tu in tam v pekel, pa bi ne taki čist navadni…kaj pa ženske vejo, kaj je to netrgovinska ljubezen, ko pa skoz v mercatorju čepijo, a ne? mislim, babe)))

moški 111, dej povej raje, prej sem te vprašal a maš 0 km, a je kaka ženska stopila v tvoj sanjski svet..in hodila po njem v okovanih čevljih? al si res nedolžna in naivna duša, ki sploh ne sodi v ta kruti svet laži in prevar? ločen?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close