Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Če je pametna, je res tako.

Osebno se mi to ne zdi zelo pomembno. Mogoče glede na to, da tudi sam nimam pretiranih izkušenj raje vidim, da čim manj in me ne moti četudi nič. Dokaj naravno se mi zdi, da si moški še najbolj želi žensko, ki še sploh ni imela resne veze z moškim, četudi 28 let stara, in je sicer všečna. Vendar najbrž ni nobena tako neumna, da bi namenoma le te zaradi tega odklanjala, če ima možnosti in ji moški ugaja.

Napaka! Kako kvalitetni so bili, je vprašanje!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Meni se pa ne zdi tako. Razmišljam, da to najbrž velja le za dokaj nesamozavestne moške, ki se bojijo primerjave s kakšnim drugim/prejšnjim.

A mogoče obstaja še kakšen drug razlog za tako razmišljanje, ki sem ga spregledal?

Predvsem bi me motilo, če je bila vajena ves čas skakati iz ene resne veze v drugo, medtem, ko sem se sam moral prebijati kot samski. Kot v nekem smislu prevelike drugačnosti. Tudi, kot dvom, da jo bolj privlačijo njej podobno izkušeni. Do neke mere pa se mi zdi naravno, da ima moški raje nekaj samo zase in po možnosti že od samega začetka. Prav uredu se mi zdi, če se moški nekaj let starejši zaljubi v 20 letnico, ki še ni imela nobenega resnega moškega, se poroči in tako dobro shajata brez pomoči drugih poiskušanj.

Neumnemu vprašanju ni potreben še bolj neumen odgovor.

Torej imaš idejo, da boš zapecal 20-letnico, po možnosti lepo, ki bo celo življenje samo tvoja?

Veliko sreče. Redkokatera kvalitetna punca ostane celo življenje pri enem. Prvi je redko tudi zadnji.

Recimo.
Če je teh premalo, ali če mi ne uspe pa naj kakšna ženska napiše ali bi jo motilo, če ima sama več izkušenj z moškimi in je imela že več resnih vez, medtem ko jih moški ni imel. In ji je moški sicer všeč in ni ljubosumen. Ter koliko vas že vnaprej želi imeti vezo z večimi moškimi?

Oddajte tudi kakšen komentar pod temo Kako privlačiti žensko in jo dobiti

Raje imam 40++ s primerno “kilometrino”!
28 letne, nimajo več tako izostrenega okusa, kot nekoč! :-))))))))))

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tako z 10 vezami za sabo kar pozabi.

Kaj pa, če je v resnici neizkušena? Tako, da sploh še ni imela fanta? Pa nima kakih predsedkov glede seksa, samo pač ni imela sreče, da bi srečala pravega. Bi jo maral kdo?

Vzamem te…:)

neiskušena:
Marsikdo bi jo maral in celo bolj kakor preveč izkušeno. Vabim te, da oddaš svoj komentar na temo Kako ugajati ženski in jo dobiti ali spis z naslovom “Nihče me še ni prepričal”.

Pri 28ih pa popolnoma neizkušena, še nikoli imela fanta? S tako je nekaj hudo hudo narobe.

zakaj bi pa blo kaj narobe…tako ko naučiš…postane najboljša:)

Kako so ljudje sramezljivi, pa sploh ni tako hudo. Izmisli si svoj nik in ga UPORABLJAJ.

Imeti fanta? Imaš lahko kanarčka, moža tudi, fanta pa ne. Tako da tu sploh ni nobenega prigovora.

Imeti fanta? Imaš lahko kanarčka, moža tudi, fanta pa ne. Tako da tu sploh ni nobenega prigovora.[/quote]

Tole, da mečeš kanarčke in može v isti koš, mi je pa celo simpatično.

tič eno, tič drugo hahaaaaa

Vsaka bi fanta imela. Da se brez sramu razkazuje s kom se dol daje.

Vsaka bi fanta imela. Da se brez sramu razkazuje s kom se dol daje.[/quote]

A po poroki se pa ne daje več dol?
In kako ti pri neznancih veš, ali so poročeni ali se samo razkazujejo, s kom se dajejo dol (ne bom uporabila zate očitno nesprejemljivega izraza)?

Aja, pa še to: tudi pari, ki so skupaj še iz osnovnošolske veroučne skupine, se javno držijo za roke, čeprav niso proočeni in do poroke pač hodijo (in se načeloma ne dajejo dol). Po tvojem se razkazujejo, da se dajejo dol, čeprav se v resnici (verjetno) ne.
Kako ločiš njih od tistih, ki se po tvojem samo razkazujejo, da se brez blagoslova dajejo dol?

Oziroma, se ti prvi po tvojem lahko razkazujejo v javnosti kot neporočeni pari, saj se vendar ne dajejo dol, drugi, ki se dejansko dajejo dol, pa ne? Ali se po tvojem pač nihče ne sme v javnosti držati za roke, razen poročeni, ki se ne dajejo dol?

Ne vem zakaj me provociraš. Že falirani pravniki ti bodo znali povedat da poroka pomeni olastitev seksa. Torej gre za legalizacijo seksa, če hočeš, tako da žena lahko tudi v javnosti sedi možu na kolenih. Če že provociraš in se delaš glupo.

Neporočena pa sta lahko toliko zadržana da se ne bi hvalila drug z drugim vsevprek. Do razhoda po možnosti, potem pa z drugim, pa tretjim…

kaj je to iz kakih pravniških novic iz leta 1870?

tadej, glede na to, da si kr pridno tle na monu, bi se loh mal moderniziral :))

Kam v tvojem kodeksu obnašanja pa sodi tole?

Torej žena lahko možu v javnosti sedi na kolenih, fant in punca iz veroučne skupine pa se ne smeta držati za roke? Al se po tvojem spet delam glupa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close