Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Torej: ali bi si moški pri cca 30-tih letih raje ustvaril vezo z žensko ki je imela moda enega ali največ tri partnerje do sedaj…

ali pa z žensko…ki je imela do sedaj cca.10 vez…torej vsaj 10 spolnih partnerjev??

Pa prosim za moške odgovore!

Katera od njiju se tu smatra za izkušeno?

O hudo 🙂

Itak, da neizkušeno, a hkrati vsestransko naravno talentirano :))

če že lahk zbiram, pol bi najraj nedolžno)))kam je pa nedolžna je pa drugo vprašanje)))
in v čem je razlika če je seksala z enim al pa z 10? al bom takole vprašal, v čem je razlika če je z enim 100x al pa z 10 po enkkrat?

za tisto k ma več v glavi.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Tista, ki je imela 10 jebačev , se pri 30-ih ne ukvarja z velikostjo tiča ali kvaliteto jebača….njo zanimajo drugi moški atributi….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Kaj je tebe tako prizadelo u lajfu, da si tak sarkast DRRR?

Jaz bi te imela na daljincu samo zato, ker zdaj nekaj ustvarjaš doma. Recimo zaživiva skupaj in boš ob vsakem prepiru rekel……….TO JE MOJE – IZGINI.

Sama imam keš, avto, stanovanje.

Koliko jebačic si imel ti? Sej ni treba povedat – ker se bomo smejali, če boš iskren!

Malo zamorjen si – pa daj uživaj, sprehajaj Torkla in misli name!

Mislim na tvoj keš, avto in flet…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Misliš in sanjaš mojo slastno, mastno, meseno………..dišečo……….že goltaš slino ……??’

Pečenko??

Jasno da pečenko. Telečjo, filano. Na koščicah.

Dej mi prišepni – si že delal filo? Kruh, jajce, mleko, čebula , česen, peteršilj……..

Meni včasih rata taka suha, zbita. Ti ziher veš, v čem je fora, da ostane sočna, rahla…….

Fora je v prstkih…

In jezičku. Ko si oblizneš prste………mmmmmmmm

Meni se je narisal nasmeh na obrazu – priznaj, da tebi še nekaj več….

Sam da si se zrihtala…

Tole vprašanje je pa čist napačno zastavljeno. Meni čist nič ne pove ta podatek, če vem kolko spolnih partnerjev je katera mela. Pomembno je le, kako razmišlja in se sooča z vsakdanjimi težavami in koliko nerazščiščenih osebnih travm nosi s sabo. Seveda je pa pomembno, da ni čustveno ali seksualno zavrta.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se zdi tudi mimo merit izkušenost s številom partnerjev, tako pri moških kot pri ženskah.
Včasih te sto moških ne more naučiti toliko kot en sam pravi seks guru.
Mislim, da moške, če razmišljajo o resnejšem, torej ne samo bežnem, razmerju z neko žensko, bolj kot njena izkušenost na seksualnem področju zanimajo druge lastnosti. No, vsaj tiste, ki jih jaz poznam. Eni so recimo bolj mahnjeni na zunanji videz, drugi na inteligenco, smisel za humor in notranje vrednote, tretji pa na gmotni položaj izbranke. Pri četrtih pa mora štimat vse, od kemije naprej.

Tudi jaz mislim tako.
Gre le za to, s katero bi se bolje ujel, ne pa koliko jih je položila… Zaradi mene jih je lahko tudi 30…
Bolj bi se bal tiste z 0 ali 1… ker ima verjetno probleme na tem področju.

Se strinjam.
Ampak če predpostavimo, da je vse enako razen število prejšnjih zvez, si lahko spet v dilemi.
Izkušena, ki ima 10 zvez za seboj, si lahko le enajsti preden nadaljuje z 12-stim, je velka možnost :)))
Neizkušena zna pa bit stalna, razen če jo kasnej začne okol 40-tega leta metat po več izkušnjah ha-ha-haaa tudi to se dogaja

Se strinjam.
Ampak če predpostavimo, da je vse enako razen število prejšnjih zvez, si lahko spet v dilemi.
Izkušena, ki ima 10 zvez za seboj, si lahko le enajsti preden nadaljuje z 12-stim, je velka možnost :)))
Neizkušena zna pa bit stalna, razen če jo kasnej začne okol 40-tega leta metat po več izkušnjah ha-ha-haaa tudi to se dogaja[/quote]

zakaj hočeš na vsak način prit do zaključka, da se je bolje odločiti za neizkušeno?
tvoje predpostavke pa itak ne morejo nikoli štimat. ne obstajata dve ženski, ki bi se med sabo razlikovali le v tem, koliko vez imata za sabo.

Povsem nesmiselno je sklepati takšne zaključke na podlagi števila spolnih partnerjev. Človeka je pač treba spoznat in se prepustit. Noben podatek ti ne more garantirat varne prihodnosti z nekom. Lahko govoriš o večji ali manjši verjetnosti, ampak kakšen smisel ima to, v ljubezni?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ta, ki je imela pri 30 več kot pet moških je definitivno k…..pa rečte kar hočete. Še pet je preveč

ni važn koliko jih je imela ampak kako jih je imela

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ni važno, koliki si po vrsti, važno, da si zadnji.

Bedarija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close