Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?
Kaj je tebe tako prizadelo u lajfu, da si tak sarkast DRRR?
Jaz bi te imela na daljincu samo zato, ker zdaj nekaj ustvarjaš doma. Recimo zaživiva skupaj in boš ob vsakem prepiru rekel……….TO JE MOJE – IZGINI.
Sama imam keš, avto, stanovanje.
Koliko jebačic si imel ti? Sej ni treba povedat – ker se bomo smejali, če boš iskren!
Malo zamorjen si – pa daj uživaj, sprehajaj Torkla in misli name!
Tole vprašanje je pa čist napačno zastavljeno. Meni čist nič ne pove ta podatek, če vem kolko spolnih partnerjev je katera mela. Pomembno je le, kako razmišlja in se sooča z vsakdanjimi težavami in koliko nerazščiščenih osebnih travm nosi s sabo. Seveda je pa pomembno, da ni čustveno ali seksualno zavrta.
Meni se zdi tudi mimo merit izkušenost s številom partnerjev, tako pri moških kot pri ženskah.
Včasih te sto moških ne more naučiti toliko kot en sam pravi seks guru.
Mislim, da moške, če razmišljajo o resnejšem, torej ne samo bežnem, razmerju z neko žensko, bolj kot njena izkušenost na seksualnem področju zanimajo druge lastnosti. No, vsaj tiste, ki jih jaz poznam. Eni so recimo bolj mahnjeni na zunanji videz, drugi na inteligenco, smisel za humor in notranje vrednote, tretji pa na gmotni položaj izbranke. Pri četrtih pa mora štimat vse, od kemije naprej.
Se strinjam.
Ampak če predpostavimo, da je vse enako razen število prejšnjih zvez, si lahko spet v dilemi.
Izkušena, ki ima 10 zvez za seboj, si lahko le enajsti preden nadaljuje z 12-stim, je velka možnost :)))
Neizkušena zna pa bit stalna, razen če jo kasnej začne okol 40-tega leta metat po več izkušnjah ha-ha-haaa tudi to se dogaja
Se strinjam.
Ampak če predpostavimo, da je vse enako razen število prejšnjih zvez, si lahko spet v dilemi.
Izkušena, ki ima 10 zvez za seboj, si lahko le enajsti preden nadaljuje z 12-stim, je velka možnost :)))
Neizkušena zna pa bit stalna, razen če jo kasnej začne okol 40-tega leta metat po več izkušnjah ha-ha-haaa tudi to se dogaja[/quote]
zakaj hočeš na vsak način prit do zaključka, da se je bolje odločiti za neizkušeno?
tvoje predpostavke pa itak ne morejo nikoli štimat. ne obstajata dve ženski, ki bi se med sabo razlikovali le v tem, koliko vez imata za sabo.
Povsem nesmiselno je sklepati takšne zaključke na podlagi števila spolnih partnerjev. Človeka je pač treba spoznat in se prepustit. Noben podatek ti ne more garantirat varne prihodnosti z nekom. Lahko govoriš o večji ali manjši verjetnosti, ampak kakšen smisel ima to, v ljubezni?
Forum je zaprt za komentiranje.