Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Na žalost imaš prav.

Če ti tipov ne ocenjuješ po videzu, to še ne pomeni, da oni tebe ne. Vedeti moraš, da smo moški precej bolj mahnjeni na vizualnost žensk, kot obratno. Kdor trdi nasprotno, si malo laže.

Najvišji status pri moških imajo lepe ženske, ki imajo tudi podstrešje popucano.

Take, ki so samo lepe, so dober samo za seks.

Sive miške, ki niso po videzu nič posebnega, pristanejo pri kakšnem ziherašu.

Če je ženska grda, pa ji nič ne pomaga, ne pamet, ne šarm, ne denar.[/quote]

Ah daj no, nič nima prav!

The beauty is in the eyes of the beholder. Vsake oči imajo svojega malarja.

“Take, ki so samo lepe, so dober samo za seks.”

Koliko je v tem stavku prezira do žensk. Prav na bruhanje lahko gre človeku.

Pa bruhaj, če ne preneseš resnice!

Kaj pa naj si vsaj približno normalen tip počne z lepo, a glupo? To so jahalne kobile, nategni-pobegni.

in ti si vsaj približno normalen tip?

ne vem, zakaj imam občutek, da si ful osamljen, zagrenjen …in da si jezen nase in na vse ženske 🙂

ali se pač motim, samo po tvojih zapisih sodeč sklepam, da nekaj ni čisto v redu s teboj :))

in ti si vsaj približno normalen tip?

ne vem, zakaj imam občutek, da si ful osamljen, zagrenjen …in da si jezen nase in na vse ženske 🙂

ali se pač motim, samo po tvojih zapisih sodeč sklepam, da nekaj ni čisto v redu s teboj :))[/quote]
Običajno se z Melito “sfajtava”, tokrat pa se v nulo strinjam z njo!!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ali bi bil raje z osebo, ki sploh ne ve kaj je to ljubezen, ki vsakomur pravi edini ali z nekom ki je bil(a) cele zivljenje sama? Ni dileme. Tista prva me bo prej ali slej prevarala ali zapustila, saj bo prej ali slej srecala lepsega, bogatejsega ali zanimivejsega. Ce pa je nekdo bil sam, pomeni da ne isce avanture, da ne zaupa, ne pada na taksne in drugane atribute in se ne preda vsakomur. In velika verjetnost je da bo tak ostal zvest le eni osebi. Zal so take redke. Dosti vec je aktivnih “sportnic”.
In ce mi nekdo rece da je neizkusena 28-letnica sprejemem to z velikim spostovanjem.

vrag se vedno skriva v podrobnostih in v tem primeru se skriva v tem: velika Verjetnost je da bo ostala zvesta le eni osebi.. ..pri vsem pa pozabljaš na faktor, da se ljudje spreminjamo in še posebej za ženske je značilno da pride do velikih spremeb v razmišljanju po 30 letu…. je veliko večja verjetnost da se ti bo ta neizkušena 28 letnica po 30 letu spremenila v kakšnega hrčka, kot pa kaka izkušena …preprosta logika, nič drugega

stereotipi o lepih in neumnih ženskah so že davno mimo! v tem iskati tolažbo je tako rečeno smešno. če ženska zgleda dobro, se mora velikokrat še bolj potrudit, ker jo moški sploh ne poslušajo, zaradi upada koncentracije.

ps; ne vem sicer, kaj se tako obremenjuješ, ampak daješ vtis, da ti sploh blizu ne prideš. niti takim kobilcam, kot jim praviš.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zenska ki je do 28 leta ostala samska, ima dolocen sistem vrednot. To pa je nekaj kar je ali ni v cloveku.

fleš, jaz sem moškega 111 razumela, da daje večji poudarek na kvaliteten odnos, kot pa na število črtic na robu postelje. če je tako, se popolnoma strinjam z njim.

je pa možno, da ga nisem razumela prav. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ok. nisem te prav razumela.

kajti tudi ženska, ki ni ostala do 28 leta starosti sama, a nima za sabo visoke številke, ima določen sistem vrednot.

Vprasanje je kaksnih. Pred nekaj minutam sem poslusal Milli Vanilli, Za nekatere je to najvecja prevara, drugi pa so vse pozabili in se raje vrtijo njuno (njihovo) muzko. Saj pravim odvisno od cloveka.

žal, tud ko sta bila na višku slave, mi njuna glasba ni sedla, tako da sploh ni važno a sta pela al ne, vsaj zame ne)) tako kot ni važno, če ima žensak pri 28 o km, če mi ni všeč, kot ni važno če ima za sabo določeno km, ko mi je všeč….saj konec koncev se gre za osebo, ne za rabljen avto))

Zato pa smo si ljudje razlicni. Kar tebe ne moti je lahko zame nepremostljiva ovira in obratno.

ženska, ki ima dovolj atributov, išče potrditev (in jo tudi dobi) na drugih področjih in ni potrebe, da bi si z moškimi filala ego. takrat je moški vse prej, kot sredstvo. 🙂

fleš… ja. tako nekako.

moški 111 te lahko nekaj vprašam?

samo usesa so me

a ti misliš, da je pomanjkanje priložnosti (iz kakršnihkoli vzrokov) zagotovilo, da ti bo ženska zvesta in te ne bo zapustila? ali misliš, da je poanta kje drugje?

A mislis da neizkusena 28 letnica ni imela nobene priloznosti??? Ce bi prebrala mojo trditev bi ti bilo jasno. Obstajao sportnice(ki) za kateri je to hobi in ljudje ki lahko pripadajo le eni osebi. Ti pac cakajo dokler rne pride pravi. Nisva na isti valovni dolzini?

in ti moški? ti si z 0 km? čakaš na pravo? al medtem ko čakaš na pravo, se zabavaš z napačnimi? kaj pa to pove o tebi?

pa veš ti, da pravi oz. prava lahko postane iz različnih razlogov tudi nepravi/neprava? zakaj imam občutek, da se je ravno tebi to zgodilo?

ampak, to so samo retorična vprašanja. nikakor ne segam v tvojo zasebnost.

Nikar ne sodi po sebi

komu je to namenjeno?

jaz namreč ne pišem nobene sodbe. se opravičujem, če sem te užalila

Japkica ni bilo namenjemo tebi. Pravzaprav tvojega zapisal niti videl nisem.

))) včasih molk pove več kot 100 besed…in verjemi, ne sodim po sebi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close