Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bi odstranili brisače, ki rezervirajo mesto na plaži?

bi odstranili brisače, ki rezervirajo mesto na plaži?

Samo v vednost, kakor sama opazujem so to v glavnem Slovenci, tako značilno za nas. Morda kdo pozna plažo v Stinici,kjer so si slovenski lastniki stanovanj dobesedno zabetonirali korita kamor pospravijo brisače, dežnike in drugo šaro, celo označili so si s svojo številko stanovanja, eni celo obložili z marmorjem ali lesom ni da ni in to so v glavnem Slovenci, te je kar malo sram.

MOj vstane ob 5ih

Mi smo naše brisače pritrdili z žeblji že konec septembra. In vsako leto (junija) nas dočakajo na istem mestu.

O šit, a folk to dejansko počne? Bedno.

A se še nihče ni našel, da bi avto nad tvojega parkiral?
[/quote]

Včasih so se našli pajaci, ki so z gajbicami označevali parkirplac. Pa se ni izšlo.

… je takrat, ko se greš kopat daleč stran od gužve, od ljudi, nekam na samo, in uživaš v raju! Ne rabi biti urejena plaža, kot to ljudje hočejo … lahko greš nekam daleč stran, kjer ni žive duše … čista tišina, slišiš lepo šumenje valov, če si kje ob gozdu, še petje ptic … vam povem … NI LEPŠEGA DOPUSTA NA MORJU, KOT ČE SI NEKJE SAM, DALEČ STRAN OD LJUDI!

Ljudje hočejo urejeno plažo, po možnosti peščeno ali pa beton, zraven ena gostilnica s hladnim pivom in ena prikolica za sladoled, po možnosti še tuš, da se stuširajo in sekret, da gredo na veliko potrebo … Ljudje hočejo luksuz.

Jaz sem par let zapored hodil tako, da sem se konzerval v tisti množici ljudi … polno kričanja, ogromno bla bla okoli mene, so se mi kdaj ob nogo spotaknili, ali pa ti pred tabo kdo kvaril pogled na morje itd … zato smo se odločili, da se od takrat naprej hodim kopat nekam na samo. Hotel si stalno rezerviramo nekje na lepem, kjer se zvečer veliko dogaja, oz, da tisti kraj živi, da se plača hoditi malo na sprehode … a čez dan, pa mi ni problem se peljati tudi 10km stran, da najdemo super lokacijo za kopanje.

In potem je na teh kotičkih vse posrano, ker vas zadovolji samo divjina, ne pomislite pa na telesne potrebe.

Hvala bogu na hrvaške plaže zelo redko zaidem, če pa že, pa izven glavne sezone, tako da se z brisačarji ne srečujem, poleg tega ne ležim na plaži cel dan ampak max 2-3 ure in se zmeraj najde prostor brez gneče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close