Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi imela deca

Bi imela deca

Deca?

Pojdi zadnjega v mesecu pred banko ko dvigujejo denar in poloznice placujejo. Eni so se vitalni in pokretni, drugi s palico, tretji v plenicah…eni senilni drugi se pri pameti. Izbire kokr ces. Voljno.?

sex samo z kondomom ? ….. zakaj pa ne bi ti ? recimo lepo tabletke papala 🙂 ? — ker si pač ego 😀 …. in naj nadaljujem 😀 ….. bi ti jedla tvoj najljubši sendvič ? — ampak lahko samo z plastičnim ovitkom 🙂 — verjetno bi imela super okus 😀 …… torej – zakaj nimaš tipa ? — ker si navaden ego ,ki misli , da se ji mora prikloniti cel svet 😀 – in tolk zabitega deca , res težko najdeš , da bo tako sranje požrl 😀 …. pa srečno

Jaz sem ravno takšnega spoznala pred malo več kot dvemi leti, čeprav sem rekla, da nikoli več. Je res duša, ljubeč, marljiv, priden, pošten. V večini imava skupne interese, hobije, poglede. Hvala angelu varuhu, da sva se spoznala. Zato ne obupaj. Priložnost se prikrade ko najmanj pričakuješ.

To moraš bit zoprna ko imaš takšne probleme. Kje bi mi dedci staknili kakšno z majn majnšim spiskom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close