Bi imela deca
jaz pa bi če, 28.12.2021 ob 14:15
Jaz pa bi imela deca, če:
bi bil ljubeč, vračal čustva – ampak večinoma so ljubeči, dokler ne dobijo seksa
bi se rad pogovarjal – ja, so prijazni, dokler ne pride do seksa, potem pa gre prijaznost
bi imel kake skupne hobije, za skupno preživljanje časa, in seveda ne samo seks
da je dober ljubimec – hudo redko
da mu ni problem uporabljat kondoma – veliko decev teži, da ne bi kondoma uporabljali
opravil pol skupnih gospodinjskih del, pol skupnih položnic plačal
ne bi se zapijal, ne bi kadil
ne bi lagal – za seks zatajijo tudi otroke, ženo
da ne bi želel imet otrok – ampak velika večina jih hoče
da bi bil razgledan
da ne bi kar naprej lapal o svoji bivši
…. samo takega najti je pa kot bi človek iskal iglo v kopici sena.
Ponavadi se zatakne že, ko se jim omeni kondom. Ker oni bi seksali brez.
Kuoi si dildota. Nikoli ne bo težil vedno ga boš lahko uporabljala ko bo tebi pasalo
pametne ženske, 29.12.2021 ob 11:43
Pametne ženske nikakor ne spuščajo kriterijev, ampak so raje samske kot bi bile z zgubo.
Tipično za mon. Ženska napiše par kriterij, čisto takih osnovnih, nič kaj posebnega pa zagrmijo monovski luzerčki, ker njim je pa grozno, da ženska noče luzerja, ki še osnov ne izpolnjuje.
Ja, to, kar je avtorica napisala, so čiste osnove. Samo monovcem je to preveč. On Bosanc zgoraj, bo v nedogled lapal pa niti slovensko ne zna, da bi razložil tako, da bi ga kdo razumel. Je pa ves užaljen.
@ pametne ženske
No, bo sedaj tebi en forumski luzerček razložil par stvari. Najprej… s tvojim prvim stavkom se popolnoma strinjam.
Drugo pa je vse kot listek za nakup v trgovini… v bistvu še huje. Kot da stojiš z odprtimi dlanmi na mestu in čakaš, da ti pade direktno v roke. ? Zanimivo, kako si ženske (ki ponavadi niste dovolj predelale kakšne bivše propadle zveze in se bojite biti ponovno “prizadete”) ne želite imeti niti malo raziskovalnega duha. Večino stvari (in še veliko več), ki jih želi avtorica moraš raziskati in ne pričakovati, da ti pade v roke iz vedrega neba. Večino teh stvari pokaže šele čas. Le na ta način lahko igraš na “All”… če zgolj čakaš pač igraš na “Nothing”.
Mene najbolj ujezi neisrkrenost, laži, brezčutnost. A ženske se tudi tako obnašajo?
Jaz nimam navade dvomit v to, kar moški reče, ne smatram, da laže. Naivno zaupam. Pa se mi je zgodilo,da je zatajil ženo in otroke recimo. Za kozlat.
Jaz ne čekiram koga kdo kliče, ne preverjam po žepih, ne stikam po mobitelu, ne zaslišujem… pa očitno sem naivnica.
Najbolj na obrate me pa spravi, ko bi seksali, ampak brez kondoma.
Ja zahtevala bi da te ozeni. Tako kot je misljeno.
Sej to ni prepovedano. Prepovedano je na tak nacin kot je sprejemljiv pri psih. To pa ja. Fino usedes se… To zahtevam to nudim… Hocem garancije… Je zame… Je. Ni zame ni…
Tko kot epic fail pise… Za vse slabo v prejsnjih “zvezah” kurbarijah bi novemu izdale fakturo.
E pa…
Zajebi.
pametne ženske, 29.12.2021 ob 12:15
Luzerji se že užigajo :). Tipično.
Ta prav dec, bo rekel: kaj samo taki pogoji? Saj to pa ni nič posebnega. Luzerjem je pa hudo preveč, če ženska pričakuje, da bo resnicoljuben pa, da bo za seks uporabil kondom. To je bistveno, bistveno preveč za monovske luzerje.
Seveda. Sploh ne bo rekel kaj pa ti. Samo enostransko.
Halo…? Pa kaj je z vami?
Spet smo pri izraelu. Se predobro imate kako je tam. 25 je bila stara… Samo locena… Ni hotel slisat noben. Brez otrok.
Ve pa 10 jebacev pa… Halo?
Vesele bodte ce vas kak škrbast pjanc povoha in ošvrkne z pogledom… Da je sploh za da se sprazni na vas.
Tradicionalist, 29.12.2021 ob 12:17
Desce, ste ženske zajebale s svojim feminizmom, drage moje…
He, he, ja, res je hudič ta feminizem: ženska in moški sta enakopravna. Zlobne ženske nočejo biti več služkinje decu, ampak hočejo biti enakopravne. Če dec tega noče, je ona raje samska. Res, zlobne te ženske :). Sploh nočejo več, da bi po službi šle hitro kosilo kuhat, čistii, pedenat deca, medtem, ko on visi na kavču. Kake nesramnice.
A vidis da si oz ste neke cist xy…
Pa prava zenska bi morala bit vesela… A je kaj lepsega ko vidis moza srecnega zadovoljnega ko njemu in svojim pricaras nasmesek… Ko mas za koga zivet…
Mislim…
Kot ko bi sel v trgovino…
Jedel bi placal pa nebi. Oz dal nekaj za to. In pol je trgovina hudobna in zlobna in nesposobna…
Ti bi to… Nebi pa kuhala reva.. Nebi pospravla… Stari… Ostani ti sama. Bolje ti je.
U dvoje… Je team work. Prilagajanje. Da ginete jedno za drugog ako treba… Ne pa to… Sej pa vi sploh niste pripravljani na to. Sploh niste vzgajani v tem duhu.
Tamo ti je skola! Idi! Pa sta te nauce… Nauce… Valjda to tebas.
Ja, pri nas je bilo tako: oče in mama, oba v službi. Mama po službi kuhinja, štala, travnik, njiva (pa otroci seveda tudi), foter pa kavč pa gostilna. Mama garala do poznih nočnih ur, foter pa afne guncal.
Pa pri večini sosedov je bilo podobno. Redki so bili dedci, ki so kaj mignili doma pa, da niso viseli po gostilnah. Ženske pa so vse to prenašale. Zgarane od službe in domačega dela.
Je pa zanimivo, da sini teh ljudi, bi furali podoben stil kot njihovi fotri. Nobenemu ni uspelo. Ženske so jih v rit brcnile. Eni so se spremenili in lepo pridno sodelujejo doma, eni pa visijo po gostilnah in jamrajo, da so ženske grozne.
Kar se hčera tiče, marsikatera si je tudi dobila takega lenuharja kot so bili fotri. Pa vse so take dedce potem zbrcale stran.
Ni videt, da bi ženskam še bilo do tega, da bi jih dedci zajedali.
ženska mora biti, 28.12.2021 ob 15:44
Ženska mora biti srečna, da sploh dobi nekega dedca, ki bi živel z njo.
Ne pa, da sika, da naj si on sam srajce lika pa, da bi moral on tudi kuhat.
Kuhinja je pač ženska reč. Spodobni ženski pač ni težko možu pripravit kosila pa zlikat tistih par cot.
Haahahhaha se en navadn luzer k nezna niti kuhat, niti likat kr je to “zensko delo”.
Tudi taki obstajajo, samo skozi leta ste take tipe ponizevale in dale v frend zone. Vse ste hotle met nevarne tipe, ti so se poigrali z vami zdaj pa jocete da ni vec dobrih tipov. Hahah res nevete kaj bi rade mele, tipi pa so prisli k pameti pa se nocejo vec vezat pa se raje malo pozabavajo on zivijo svoje zivljenje. Vso sreco pri iskanju
Forum je zaprt za komentiranje.