Bi imela deca
pri nas je bilo tako, 29.12.2021 ob 12:53
Ja, pri nas je bilo tako: oče in mama, oba v službi. Mama po službi kuhinja, štala, travnik, njiva (pa otroci seveda tudi), foter pa kavč pa gostilna. Mama garala do poznih nočnih ur, foter pa afne guncal.
Pa pri večini sosedov je bilo podobno. Redki so bili dedci, ki so kaj mignili doma pa, da niso viseli po gostilnah. Ženske pa so vse to prenašale. Zgarane od službe in domačega dela.
Je pa zanimivo, da sini teh ljudi, bi furali podoben stil kot njihovi fotri. Nobenemu ni uspelo. Ženske so jih v rit brcnile. Eni so se spremenili in lepo pridno sodelujejo doma, eni pa visijo po gostilnah in jamrajo, da so ženske grozne.
Kar se hčera tiče, marsikatera si je tudi dobila takega lenuharja kot so bili fotri. Pa vse so take dedce potem zbrcale stran.
Ni videt, da bi ženskam še bilo do tega, da bi jih dedci zajedali.
Krivo za vse to je da se ženske ne upajo preselit k svojim taščam da bi jih reda naučile rajši serjejo moškim da kupi stanovanje,ali hišo….tu je težava
-
Pri kondomih je tko. Kupiš kondome. In ga pač natakneš sredi fafanja. In on ne ve, da ga ima gor. Tko sem jaz svohega zmanipulirala. Naučit se noraš desca ovit okoli prstov mu pihat na dušo in podobno. Izberi si enega in ga pač napadi in vzgoji. Kar bo bo. Boš imela otroke in rod bo šel naprej. Preberi kako knjigo, kako se pogovarjat. It.
Hm… Vseh pogojev ne izpolnjujem, jih pa vecino…
Piši na: ograjda77@gmail.com
Avtorica, ti si pa za hece. Rada bi imeal resnicoljubnega, iskrenega, poštenega moškega pa še brez težav z erekcijo (tisti, ki nočejo kondomov, imajo težave z erekcijo)? Pa še pijanec, drogeraš, kadilec naj ne bi bil?
Saj se hecaš, a ne. Pa saj vidiš, monovcem se je odpeljalo ob takih zahtevah. Na kraj pameti jim ne pade, da bi bili taki.
Zaminivo. Si ziher da si zasluziš takega. Se pravi po opisanem more biti enaki kot ti kajti vse bi delila na pol. Čaki ali smo biološko enaki.
Moje vprašanje zate je koliko maš ti ze prevozenih, se pravi če sklepamo za vsako lasnost eno okrog 20 različnih tipov se pravi nisi primerna za zvezo, no potem pa iščes prijatelja s privilegijami. Bodi realna.
Kondom je ok za začetek veze ali po nekem časi seveda brez kondoma, ker je za moškega dosti večji uzitek brez. Saj mate zenske preko deset različnih načinov zaščite.
Pa nemoreš bit tak zahtevna če iščeš samo jebača.
A si vidla, avtorica, takoj se je javil še en tepec, ki se ne bi zaščitil. Pač težave z erkekcijo.
To je tipčno za moške, da jim ni mar za žensko zdravje. Ženska lahko crkne zardi KT, mirene, njemu to dol visi. Ne bo nataknil kondoma.
Tako, da ženske: vibrator je boljša izbira kot ti impotentni tepci.
Ja, deci stalno jokajo kako ne dobijo seksa od žensk pa zmerjajo ženske s frigidnicami. Ampak, da bi pa poskrbeli za zaščito, to pa ne. Njim pač ni mar, saj bo ženska noseča, ne on.
Jaz sem bila mlada pa neumna in sem zaradi enega bedaka, ki nikakor ne bi uporabljal kondoma, on bi samo pazil, probala KT. Obup, katastrofalni stranski učinki. Potem čez čas probala druge KT, še huje. Pa probala mireno, to je bila pa najhuje. Nikoli, ampak res nikoli več. Sem dala odstranit mireno in pa skenslala tipa.
Nikoli več ne želim imet opravka z moškim, ki bi seksal brez kondoma. Naj tule o frigidnicah kolikor želi. To je njegov problem.
Pa ja, večina moških noče uporabljat kondoma. Se že v tej temi vidi. Potem pa jokajo kako ne dobijo seksa.
Jaz vec kot pol gospodinjskih opravil naredim, spucam stanovanje, furam otroke v vrtec ter šolo, kuham, edino sam “ne znam” stroja nastimat s cotami… ostalo vse, pol poloznic placam, avto je vse na meni…pa vseeno morem prosit za seks in 4x na leto ga celo dobim… nic ne sikam nazaj ker se mi ne da ubadat s kreganjem…
Pač imam jo rad in to prenašam..ko mi bo dopizdlo bom odšel…
Žensk je okoli kolikor hočeš… sm gledat je malo treba 😉
Vse bi si želele neke prince na belih konjičkih, a glej ga zlomka pol pa koza ne zna pomivalca startat ali pa se posode not zložit…
Ženske malo manj cosmopolitan pa lady pa tak šrot berte a se z otroci pa z moškimi raje okupirajte pa podružite ..tipi ne čakamo 4x na leto seks doma, ko vam je seveda….
Guciguci, 29.12.2021 ob 21:10
Jaz vec kot pol gospodinjskih opravil naredim, spucam stanovanje, furam otroke v vrtec ter šolo, kuham, edino sam “ne znam” stroja nastimat s cotami… ostalo vse, pol poloznic placam, avto je vse na meni…pa vseeno morem prosit za seks in 4x na leto ga celo dobim… nic ne sikam nazaj ker se mi ne da ubadat s kreganjem…
Pač imam jo rad in to prenašam..ko mi bo dopizdlo bom odšel…
Žensk je okoli kolikor hočeš… sm gledat je malo treba 😉
Vse bi si želele neke prince na belih konjičkih, a glej ga zlomka pol pa koza ne zna pomivalca startat ali pa se posode not zložit…
Ženske malo manj cosmopolitan pa lady pa tak šrot berte a se z otroci pa z moškimi raje okupirajte pa podružite ..tipi ne čakamo 4x na leto seks doma, ko vam je seveda….
Si pa seznanjem s čenčastimi revijami. Jih redno bereš?
Jaz teh revij ne berem, moje kolegice tudi ne. Mi je pa zanimivo, da en dec to pozna in obvlada?
Se spomnim, ko me je tu gor enkrat en tip zmerjal, ker nisem poznala ‘zvezdnic’ iz resničnostnega šova. Nisem vedela, da dedci to gledajo. Zdaj pa menda še Lady berete pa ostali rumeni tisk.
Za vsak slučaj zamenjaj čtivo, mogoče boš prej prišel do seksa.
jaz pa bi če, 28.12.2021 ob 14:15
Jaz pa bi imela deca, če:
bi bil ljubeč, vračal čustva – ampak večinoma so ljubeči, dokler ne dobijo seksa
bi se rad pogovarjal – ja, so prijazni, dokler ne pride do seksa, potem pa gre prijaznost
bi imel kake skupne hobije, za skupno preživljanje časa, in seveda ne samo seks
da je dober ljubimec – hudo redko
da mu ni problem uporabljat kondoma – veliko decev teži, da ne bi kondoma uporabljali
opravil pol skupnih gospodinjskih del, pol skupnih položnic plačal
ne bi se zapijal, ne bi kadil
ne bi lagal – za seks zatajijo tudi otroke, ženo
da ne bi želel imet otrok – ampak velika večina jih hoče
da bi bil razgledan
da ne bi kar naprej lapal o svoji bivši
…. samo takega najti je pa kot bi človek iskal iglo v kopici sena.
Ponavadi se zatakne že, ko se jim omeni kondom. Ker oni bi seksali brez.
Čista resnica, takega je nemogoce najti
Forum je zaprt za komentiranje.