badguys vs. goodguys
Ja, saj jaz imam poročenega, da ga popravljam :-). Jaz sem pa samska.
Samski moški pa štimajo žene monovcev.[/quote]
Glej, zakaj samski? Ravno poročeni so pogosto največji kurbirji, ki lepo gredo z družino k nedeljski maši itd. :)))[/quote]
to sklepa po sebi.. ker je sama samska in ima poročenega.. misli, da velja samo še vica versa… ne razume, da lahko tudi poročena s poročenim ;)))
Glej, zakaj samski? Ravno poročeni so pogosto največji kurbirji, ki lepo gredo z družino k nedeljski maši itd. :)))[/quote]
to sklepa po sebi.. ker je sama samska in ima poročenega.. misli, da velja samo še vica versa… ne razume, da lahko tudi poročena s poročenim ;)))[/quote]
Gospodična tolkara si izmišljuje zgodbice, zato ji tudi hipotetično odgovarjam, ker nima dobrih predstav o moških. 😀
to sklepa po sebi.. ker je sama samska in ima poročenega.. misli, da velja samo še vica versa… ne razume, da lahko tudi poročena s poročenim ;)))[/quote]
Gospodična tolkara si izmišljuje zgodbice, zato ji tudi hipotetično odgovarjam, ker nima dobrih predstav o moških. :D[/quote]
To ti misliš, da so zgodbice. Resnica pa je ta, da so poročeni moški najbolj aktivni kar se zapeljvanja žensk tiče. Seveda ti inventar mona tega ne veš. Kdor pa gre kdaj z neta dol pa to ve.
Sploh, če je ženska 30- in kolikor toliko solidnega izgleda.
Ja pa poročeni so najboljši, se ne hvalijo s katero vse so seksali (tisti, ki se, bolj malo seksajo).
Forum je zaprt za komentiranje.