Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek badguys vs. goodguys

badguys vs. goodguys

Ja, saj jaz imam poročenega, da ga popravljam :-). Jaz sem pa samska.
Samski moški pa štimajo žene monovcev.[/quote]

Glej, zakaj samski? Ravno poročeni so pogosto največji kurbirji, ki lepo gredo z družino k nedeljski maši itd. :)))[/quote]

to sklepa po sebi.. ker je sama samska in ima poročenega.. misli, da velja samo še vica versa… ne razume, da lahko tudi poročena s poročenim ;)))

Glej, zakaj samski? Ravno poročeni so pogosto največji kurbirji, ki lepo gredo z družino k nedeljski maši itd. :)))[/quote]

to sklepa po sebi.. ker je sama samska in ima poročenega.. misli, da velja samo še vica versa… ne razume, da lahko tudi poročena s poročenim ;)))[/quote]

Gospodična tolkara si izmišljuje zgodbice, zato ji tudi hipotetično odgovarjam, ker nima dobrih predstav o moških. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja, tudi to velja. Samo ne v primeru monovcev. Point je v tem, da je monovec srečen, da mu drug štima ženo, ker ima potem on čas za mon.
Nemonovci in nemone pa tudi s poročenimi, ker niso na monu in imajo čas.

to sklepa po sebi.. ker je sama samska in ima poročenega.. misli, da velja samo še vica versa… ne razume, da lahko tudi poročena s poročenim ;)))[/quote]

Gospodična tolkara si izmišljuje zgodbice, zato ji tudi hipotetično odgovarjam, ker nima dobrih predstav o moških. :D[/quote]

To ti misliš, da so zgodbice. Resnica pa je ta, da so poročeni moški najbolj aktivni kar se zapeljvanja žensk tiče. Seveda ti inventar mona tega ne veš. Kdor pa gre kdaj z neta dol pa to ve.
Sploh, če je ženska 30- in kolikor toliko solidnega izgleda.
Ja pa poročeni so najboljši, se ne hvalijo s katero vse so seksali (tisti, ki se, bolj malo seksajo).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close