badguys vs. goodguys
Evo, še SLO etimologija besede najstnik oz. najstnica.. izhaja iz končnice -“najst”, torej enajst, dvanajst…. devetnajst.. :)[/quote]
nisi napisala, kako se reče najstniku/ci po nemško 😛
Evo še nemška verzija izpeljave najstnic, ki izhaja iz končnice “zehn”….dreizehn, vierzehn, fünfzehn, sechzehn, siebzehn, achtzehn, neunzehn :D[/quote]
Če ne iščeš nič resnega, potem dolgotrajno kramljanje res naredi žensko nezanimivo.
Kdor pa išče kaj resnega za resno zvezo, pa je dolgo kramljanje pogoj, da se takšni osebi zbližata.
Ti pa se verjetno bojiš bližine.[/quote]
V bistvu sem pisal obratno. Dlje kot z žensko nekaj mlačno blebetaš, preden je karkoli med vama, manj boš ti njej privlačen.
Pač, v življenju obstaja strast, naslada…In nobena je ni nikoli čutila do pretirano razumevajočega tipa…
Če ne iščeš nič resnega, potem dolgotrajno kramljanje res naredi žensko nezanimivo.
Kdor pa išče kaj resnega za resno zvezo, pa je dolgo kramljanje pogoj, da se takšni osebi zbližata.
Ti pa se verjetno bojiš bližine.[/quote]
V bistvu sem pisal obratno. Dlje kot z žensko nekaj mlačno blebetaš, preden je karkoli med vama, manj boš ti njej privlačen.
Pač, v življenju obstaja strast, naslada…In nobena je ni nikoli čutila do pretirano razumevajočega tipa…[/quote]
Mogoče ji mlačno blebetanje ni zanimivo ali pa ženske ne zanima nič resnega.
Po drugi strani pa je razumevajoč tip pogoj, da ženska ostaja z njim v odnosu.
Ne mogoče, najverjetneje 🙂
Večinsko je itak to, da si ji samo uporaben ;)[/quote]
Ne vem katera si želi neuporabnega? Kaj te bo z njim? :))
Verjemi, da bi jih dobil, če bi se uščipnil z njimi ali bi ti padle na ta mali prst na nogi. :))
No..moje izkušnje so take, da če te ženska hvali, ko te spozna in je ob tebi sproščena, ji nisi ravno material za muckanje…Drugače pa je, če je malo živčna, sumničava, te ne hvali, da si en boš kaj domišljal..[/quote]
Evo, svojega zdajšnjega partnerja sem spoznala, ko nam je pridružil za mizo (tri od mojih prijateljic so bile njegova paralelka na gimnaziji). Toliko sva bila sproščena v pogovoru, da nisva opazila, kdaj so se vse umaknile… Pa ga kasneje nič manj nisem želela “dol dat”…
Veš kaj, s tem se pa strinjam. Prvič zato, ker mlačno blebetanje res ne more biti seksi, drugič pa zato, ker se mi zdi precej nezdravo, da ženska tipu v fazi spoznavanja govori take stvari, da ji mora pokazati razumevanje. Če je to razumevanje pretirano, pa sploh.
Ti pa še eno stvar povem: mene osebno je totalno podžgalo, ko sva na začetku zveze en vikend bedela 53 ur (ne, nisem se zatipkala) in govorila in govorila, vmes seksala, se malo prehranjevala, skočila pod tuš, spet govorila… No, sigurno sva vmes tudi mlačno blebetala, se ogromno režala – sploh, ko prehajaš iz ene faze utrujenosti v drugo, zna biti zabavno, ampak ja, full sva bila zaljubljena.
Dekleta (ne mislim zgolj na forumsko občinstvo), tudi če si nočete priznati je dejstvo, da vas v večini bolj privlačijo “slabi fantje”. :-))
To je v veliki meri del vaše podzavesti, ki vas vodi pri izbiri potencialnega partnerja. Namreč takšni tipi vam predstavljajo najprej velik izziv, veliko krat pa jih napačno identificirate, kot “alfa samce”.
Nekatere sicer skozi življenje opravijo “malo šolo” in se kasneje odločijo za nekoliko bolj skuliranega tipa, ene pa vajo ponavljajo in ponavljajo… celo nikoli opravijo.
In kaj je še za dodati…. ja vsem samskim želim veliko uspeha pri naslednjem izboru. :-)))
Si prepričan? Ne jaz, ne ON, ne Robi in ne Marko ni Badguy? In poglej, ženske nam ležijo pod nogami. :)[/quote]
a dej matjažko ne nabiji tolk no…teb ženske ležijo pod nogami sam kadar greš na pokopališče :D[/quote]
Filozofka, z roke bi mi papcala, tako kot majhne pipike. 😀
To sem hotel poudarit, ja.[/quote]
Ampak ni vedno tako, a veš? Ni vedno samo mlačno blebetanje in ni vedno patetična scena v smislu “if I listen to the story of your life, will you have sex with me?”.
Ti pa povem, kaj sem jaz odkrila. Vsi tipi, ki se jim dogaja, da se jim ženske na veliko (in čisto prezgodaj) izpovedujejo, imajo eno skupno lastnost – pogled kokeršpanjela. Pa ne zdaj vsi na svetu, ali pa vsi v Sloveniji, ampak vsi tisti, ki so se meni pritoževali. Ko sem prišla do te ugotovitve, sem jo (seveda) predebatirala tudi z nekaj prijateljicami. Komentarji so bili nekaj v stilu: “O, shit, sam res!”, pa “Če dobr pomislm, maš prou, ja…”
[img]http://static.igre123.com/images/forum/posts/f/200fead3cf947c4c5a3cc50681430faf.jpg[/img]
Si prepričan? Ne jaz, ne ON, ne Robi in ne Marko ni Badguy? In poglej, ženske nam ležijo pod nogami. :)[/quote]
Si mislil reči, da vi ležite pred njihovimi nogami, pa one niso sposobne med kamenjem prepoznati “diamantov”. :-))
Chris Norman – Some Hearts Are Diamonds
Dejansko je res tako. Ženska se velikokrat raje odloči za lepo oblikovan “kamen” kot za nebrušen diamant, ki ji leži pred nogami. :-))
No saj potem čez čas je tisto: Oh, jaz koza neumna, pa kam sem gledala, pa kaj sem mislila… in za roko vleče za seboj enega ali dva otroka te ljubezni z kamnom.
In začne sanjati o diamantu, ki ji bo padel v naročje. :-))
Forum je zaprt za komentiranje.