Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek badguys vs. goodguys

badguys vs. goodguys

Jaz nisem dobil občutka, da bi se imela Skela za kaj več. Kako dobra pa je, pa jaz ne vem. 🙂
Ampak, poštene ženske ne zanimajo poročeni moški in tu se vse konča.

To je seveda daleč od resnice. Ampak ko tukaj kakšen tip objavi, da je resen in išče partnerko, ga skele ponižujejo in zasmehujejo..

Tako da, gre enostavno za ženske, ki jim ni všeč noben tip moškega, kritizirajo pač zaradi kritiziranja samega….[/quote]

Ne, Jaz se smejem samo temu, kar je smešno. In tudi sam si že
komentiral kakšen prav bedast oglas tukaj na forumu….ko ne veš,
izpod katerega kamna je človek prilezel, da lahko sestavi tak oglas….

Pa po tvoje bi morala biti celo življenje brez moškega, če mi noben
ni všeč….pa nisem in nikoli nisem bila (za dolgo)…

Ja pa če si sam napisal, da je bolje da nimajo otrok!!!!!!!!! ZAKAJ SE SPRENEVEDAŠ[/quote]
Napisal sem, pod pogojem, če ne morejo predelati sovraštva in bi potem sovražili svojega otroka.
Bolje pa bi bilo, če bi predelalali travme in se potem odločili za otroka ter otroka vzgajali z ljubeznijo.
Da si človek poišče strokovno pomoč in ima potem otroke in ne da jih ne sme imeti.[/quote]

Torej pod določenimi pogoji ti tudi sodiš ali ne? 🙂

Hvala za potrdilo, pač ti meniš da ti lahko sodiš kdaj ja kdaj ne, jaz pač ne, ker jaz imam kao travme, ti pač ne

JRQOIDJOQIWHFQWEUOFHQWOIDJHNQUIOFHQWOIFQW

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ah ja, poštene ženske ja.
Torej je samska ženska kriva, če ima razmerje s poročenim moškim. On je poštenjak, ona pa nepoštenjakinja, ker ga je prisilila v razmerje.

Torej je samska ženska kriva, če ima razmerje s poročenim moškim. On je poštenjak, ona pa nepoštenjakinja, ker ga je prisilila v razmerje.[/quote]

Glej, Robi se skoz zapleta, boljše da neha pisat, ker bo čist zmutil vse skup 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Poročeni moški so najbolj aktivni pecarji. V reali, na raznih portalih. Pretežno poročeni.
Eni celo pozabijo povedati, da so poročeni.
Sicer zakaj pa ne, če je ženska samska, zakaj si ne bi privoščila vsaj seksa?
Samo, da ne razlaga o ženi in kako ubog je pri ženi. O tem naj ne črhne besede. Sploh pa naj ne naklada kako zaljubljen je v ljubico. To sploh radi razkladajo poročeni. Niso v ženo, oni so nadvse zaljubljeni v to, ki jo pecajo.

Torej je samska ženska kriva, če ima razmerje s poročenim moškim. On je poštenjak, ona pa nepoštenjakinja, ker ga je prisilila v razmerje.[/quote]
A to si sklenil/a iz zgornjega zapisa? Malo še pomisli, zmoreš ti to…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A to si sklenil/a iz zgornjega zapisa? Malo še pomisli, zmoreš ti to…[/quote]

Drugače povedano: krivdo za varanje pripisuje samski ženski.
Me zanima, če poročena ženska vara, če je kriv tudi samski ljubimec?
Poročeni so sami poštenjaki, samski pa smo nepoštenjaki, ker se zanimamo za poročene.

Skratka, na vsak način hočeš biti frajer….
Ok, komot si frajer (vsaj v svojih očeh, kar je glavno) NIKOLI pa
ne boš alfa…..
Tko to je.[/quote]
Mislim, da sem ze pred dnevi napisal, da ne stremim k temu, da bi bil alfa petelin na vasi. Nikoli nisem. Preferiram anonimnost mesta. Da pa v marsikaterem okolju scasoma vseeno priplavam na povrsje kot neke vrste alfa je zgolj stranski produkt znanja, sposobnosti.

Na splosno pa ne vidim nekega smisla v tvoji repliki. Cemu? Niti z besedico se nisi dotaknila teme.

Poročeni so sami poštenjaki, samski pa smo nepoštenjaki, ker se zanimamo za poročene.[/quote]
Zelo slabo sklepaš. V tem zapisu ni tega. Manjka ti širina pri razmišljanju. Med poročenimi je veliko potešnjakov in veliko nepoštenjakov. Isto med samskimi. Ampak, če je Skela poštena in je ne zanimajo poročeni, to ne pomeni, da so vsi samski takšni, niti ne pomeni, da so vsi poročeni pošteni. Od kje ti to? To, kar je Robi napisal, pomeni le to, kar je napisal. Poštene ženske ne zanimajo poročeni moški. Pika. Ti si pa zdaj tu neko kriminalno nadaljevanje spisala. Lahko pa nadaljuješ, ker je zanimivo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej ti, ki tako rad daješ druge v nič (ja, to kar pišeš, da nimam širine pri razmišljanju, je dajanje v nič) mi razloži kaj je nepoštenega, če se samska ženska zanima za poročenega moškega?
Me prav zanima.
Sme samska ženska sploh pogledat poročenega moškega ali ne? Ogovoriti ga je verjtno preko vseh meja poštenosti?

Napisal sem, pod pogojem, če ne morejo predelati sovraštva in bi potem sovražili svojega otroka.
Bolje pa bi bilo, če bi predelalali travme in se potem odločili za otroka ter otroka vzgajali z ljubeznijo.
Da si človek poišče strokovno pomoč in ima potem otroke in ne da jih ne sme imeti.[/quote]

Torej pod določenimi pogoji ti tudi sodiš ali ne? 🙂

Hvala za potrdilo, pač ti meniš da ti lahko sodiš kdaj ja kdaj ne, jaz pač ne, ker jaz imam kao travme, ti pač ne

JRQOIDJOQIWHFQWEUOFHQWOIDJHNQUIOFHQWOIFQW[/quote]
Ne, napisal sem, da je bolje, če jih nimajo, če že sami nočejo in ne da jih ne smejo imeti.
Ti pa praviš, da jih ne bi smeli imeti tisti, ki ne izpolnjujejo nekih materialnih pogojev, pa čeprav si jih sami želijo.
Ti nasprotuješ želji ljudem, jaz pa ne.
Sicer pa sem tisto glede sovraštva odgovarjal drugi osebi. Pri tebi pa se gre za nek odpor in odpor ima prav tako svoj razlog.
In razlog je v tebi in ne v naseljenosti zemlje ali revščini….
Če razlogi za odpor ne bi bili striktno osebne narave, potem nihče ne bi imel otrok, saj bi vsak čutil odpor, ker bi se bal, da bo njegov otrok revež ali pa serijski morilec, ker se je nekomu rodil otrok, ki je enkrat postal morilec.
Nihče ne more vedeti kakšnega otroka bo neka ženska rodila in kaj bo postal. Vsak se po svoje trudi. In če praviš, da razmnoževanje ni osnovna potreba, pa v parlament predlagaj zakon, ki bo dovoljeval rojevanje le tistim, ki izpolnjujejo določene pogoje, pa me zanima kakšen bo odziv. 🙂
Ali pa v izogib rojevanju dodatnih brezposelnih, uvedeš neke vrste kadrovsko štipendijo, kjer bodo podjetja financirala le omejeno količino porodnišk in otrok.
Država pa bo prav tako določila omejeno financiranje porodnišk, samo za toliko žensk, kolikor bi imeli namen zaposlovati v JU ali JS v naslednjih 20-ih letih.
Brezposelni bi počasi izumrli, ne bi bilo nobene revščine, samo kvalitetni bi meli otroke…..:)

To si ti napisal, ne jaz.
Nekateri res vlečete čudne sklepe. 🙂

Verjetno preveč čustev (motenj) v ozadju. 🙂

Nekateri res vlečete čudne sklepe. :)[/quote]

Razloži mi kaj je nepoštenega, če se samska ženska zanima za poročenega moškega?
Me prav zanima.
Sme samska ženska sploh pogledat poročenega moškega ali ne? Ogovoriti ga je verjtno preko vseh meja poštenosti?
Aja, pa sem ženska.

Poročeni so sami poštenjaki, samski pa smo nepoštenjaki, ker se zanimamo za poročene.[/quote]
Kdo to pripisuje ?
Ti iščeš opravičila za varanje.

Nekateri res vlečete čudne sklepe. :)[/quote]

Razloži mi kaj je nepoštenega, če se samska ženska zanima za poročenega moškega?
Me prav zanima.
Aja, pa sem ženska.[/quote]
Sem zdaj opazil, da si ženska. 🙂
Vsaj virtualno. 🙂

Nepošteno je, ker sodeluje pri varanju in nima moralnih zadržkov, da bi se takšnim lažnivcem in prevarantom izognila.
Zato je takšna ženska prav tako v osnovi nepoštena, ker je del tega.

Robi, Marko, oba nadvse pametna, odgovora pa ne zmoreta, le zakaj ne?
Še enkrat, da bosta zmogla: sem samska, ne morem varat.

Me prav zanima.
Aja, pa sem ženska.[/quote]
Sem zdaj opazil, da si ženska. 🙂
Vsaj virtualno. 🙂

Nepošteno je, ker sodeluje pri varanju in nima moralnih zadržkov, da bi se takšnim lažnivcem in prevarantom izognila.
Zato je takšna ženska prav tako v osnovi nepoštena, ker je del tega.[/quote]

Saj se izognem, vsem takim, ki tvezi, da so ubogi pri ženi, da ne ljubijo žene, da ljubijo mene. Taki lažnivcem se ognem.
Če pa jasno pove, da si želi seksa, ne obljublja mi nekaj, kar ne bo izpolnil. Je pa zame čisto odkrit. Mi ne laže.
Edini problem pa so tisti, ki pozabijo povedat, da so poročeni. Taki so pa zelo pogosti. Samo take hitro razkrinkaš.
Če pa pošteno pove kako je s stvarmi pa fajn. Zame ni lažnivec.

Kaj zdaj obračaš vprašanje ?
Dobila si odgovor na to, zakaj je samska ženska nepoštena in to sem napisal.

Če doma laže, pa to ni pomembno. On je iskren. 🙂

Kaj pa doma govori pa zame res ni pomembno. Ne sprašujem, ne dovoli, da mi razklada o ženi. To ni moja stvar kako imata onadva dogovorjeno.
Važno mi je, da meni ne laže.

Torej ti, ki tako rad daješ druge v nič (ja, to kar pišeš, da nimam širine pri razmišljanju, je dajanje v nič) mi razloži kaj je nepoštenega, če se samska ženska zanima za poročenega moškega?
Me prav zanima.
Sme samska ženska sploh pogledat poročenega moškega ali ne? Ogovoriti ga je verjtno preko vseh meja poštenosti?[/quote]
Ni to dajanje v nič. V nič bi bilo, če bi ti rekel, da sploh ne znaš razmišljat.
Vse to lahko samska ženska počne, kar pišeš in še vedno ostane poštena. Tudi poročena lahko pogleda samce, ni problema. :))

Me prav zanima.
Sme samska ženska sploh pogledat poročenega moškega ali ne? Ogovoriti ga je verjtno preko vseh meja poštenosti?[/quote]
Ni to dajanje v nič. V nič bi bilo, če bi ti rekel, da sploh ne znaš razmišljat.
Vse to lahko samska ženska počne, kar pišeš in še vedno ostane poštena. Tudi poročena lahko pogleda samce, ni problema. :))[/quote]

In kdaj postane nepoštena?

Vse to lahko samska ženska počne, kar pišeš in še vedno ostane poštena. Tudi poročena lahko pogleda samce, ni problema. :))[/quote]

In kdaj postane nepoštena?[/quote]

Marko meni da je on tisti ki lahko sodi kar je pošteno in kar ne, ne dojame da je to samo nejgova percepcija, in da je ne delijo/mo vsi, niti večina!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close