badguys vs. goodguys
Sem se resno zamislila in se analizirala…in pri meni to ne drži.
Slabim fantom sem se vedno dosedno izogibala. Me pač od nekdaj
odbijata egoizem in prenapihnjen ego….[/quote]
Še dobro, da obstajajo izjeme. 🙂
Na takšne (egoistične) tipe padajo samo nezrele in naivne ženske. Kar je tudi dobro, da za nas ostanejo samo ta boljše. 🙂
Cas je ze, da se samooklicani good guys malo skulirate in spoznate, da je to, kar si v svoji virtualni samovsecnosti predstavljate pod bad boys, le ena francija.
Npr. Be a Bad Boy
No ja… predlagam da se raje vloži energijo v to, da moški postane pravi Alfa Moški.
Ne nazadnje ima vsaka skupnost tudi neformalne vodje, ki jim ljudje radi sledijo. Pa naj bo to družina, služba, družba….
Torej Dater… postani raje Alfa moški.
“He’s the man every man aspires to be: the captain of industry, a star of the big screen, at the helm of the ship, the leader of the pack. He’s the Alpha Male. Men want to be him. Women want to be with him.”
No ja… predlagam da se raje vloži energijo v to, da moški postane pravi Alfa Moški.
Ne nazadnje ima vsaka skupnost tudi neformalne vodje, ki jim ljudje radi sledijo. Pa naj bo to družina, služba, družba….
“He’s the man every man aspires to be: the captain of industry, a star of the big screen, at the helm of the ship, the leader of the pack. He’s the Alpha Male. Men want to be him. Women want to be with him.”[/quote]
o, Watamaro….TO :-)))
To je pa že bolj podobno nečemu….Mmmmmmm…alfica, ja.
“He’s the man every man aspires to be: the captain of industry, a star of the big screen, at the helm of the ship, the leader of the pack. He’s the Alpha Male. Men want to be him. Women want to be with him.”[/quote]
o, Watamaro….TO :-)))
To je pa že bolj podobno nečemu….Mmmmmmm…alfica, ja.[/quote]
:-)))
Ja vidiš to je tisto, kar jaz privoščim vsaki ženski. Da ima ob sebi alfa moškega. Ni potrebno, da je ravno predsednik države, vlade ali direktor korporacije… dovolj je, da si zasluži spoštovanje svoje drage da le ta ve, da se nanj lahko vedno zanese in da ji ne bo kar tako obrnil hrbta ali stisnil rep med noge pred malce večjim problemom. :-))
Da jo posluša (ma ne tle mešat sedaj uboga pa te fore hehehe), poskuša razumeti, nudi oporo… ma skratka na kratko povedano LJUBI in mu ni težko kdaj kaj požreti, preslišati, zamižati. :-))
Vedno in brez izjeme se vse sprovede samo na
1. enormen ego
2. totalni egoizem
aja in pol še 3: prepričanje, da te to dvoje naredi privlačnega….[/quote]
No, ampak, kolikor sem prebral, preletel, tale fant “po definiciji” ni prav nič “bad”, prej “good”. 🙂
1. enormen ego
2. totalni egoizem
No, ampak, kolikor sem prebral, preletel, tale fant “po definiciji” ni prav nič “bad”, prej “good”. :)[/quote]
V čem je pa tko zlo “good”?
(razen za svojo r.i.t.?)
1. enormen ego
2. totalni egoizem
Verjetno ga res, če pravijo, da to ženske privlači.
Razen redkih izjem. :)[/quote]
Vsak izmed nas je egoist, če ne bi bil, ne bi zahteval plačila, ampak bi ga neegoistično pdoelil nazaj šefu ali okolici itd. Dajte si nehat metat pesek v oči, da pa vi niste egoisti, vsako živo bitje je EGOISTIČNO , po naravi, drugače ne bi preživelo……….
No, ampak, kolikor sem prebral, preletel, tale fant “po definiciji” ni prav nič “bad”, prej “good”. :)[/quote]
(razen za svojo r.i.t.?)[/quote]
Najprej itak moraš bit sposoben poskrbeti zase, da lahko še za koga drugega. 😉 Resno, ne vidim nič slabega v tistih opisih. Pa izpostavi kaj motečega.
(razen za svojo r.i.t.?)[/quote]
Najprej itak moraš bit sposoben poskrbeti zase, da lahko še za koga drugega. 😉 Resno, ne vidim nič slabega v tistih opisih. Pa izpostavi kaj motečega.[/quote]
Meni je vse moteče. Ker ne gre za naštevanje resničnih kvalitet, ampak
kako delati VTIS….oziroma blefirati, da si vodja, ko v resnici nisi.
In potem biti še tok aroganten, da zahtevaš, da se do tebe res obnašajo
kot do vodje (in ne do pez.detka kakršen v resnici si)
Bedno do amena.
Vecina bi se petelinila na vasi. Vaske alfe. Sam pa sem vedno preferiral anonimnost mesta. Pa ne prevec dobesedno vzeti.
Seveda je. So pa bistvene nianse našega egoizma.
V kolikšni meri si sposoben v svoj egoizem vključevati še želje in poglede drugih ljudi.[/quote]
Ja, ampak ti in skela nista tista ki mata pravico (dejansko nobeden ni) okarakterizirat kaj je in kaj ni egoizem, ker sta sama egoista, tako kot vsi, če je nekdo po tvoje večji, lahko napišeš, ne pa uporabit absolutno besedo, češ oni so egoisti kot da ti nisi 🙂
Najprej itak moraš bit sposoben poskrbeti zase, da lahko še za koga drugega. 😉 Resno, ne vidim nič slabega v tistih opisih. Pa izpostavi kaj motečega.[/quote]
Bedno do amena.[/quote]
Aja, če pa gre samo za delanje vtisa, potem imaš prav. Potem govorimo o igralcu, ki glumi good guya. :))
Vec kot v pogledu kokerspanjela, je v njegovem obnasanju. Zazvizgas in pritece. Samooklicani “good guy” bi rekel, because he cares so much. 🙂
Dejansko pa gre le za dolgocasnega cloveka, ki je med drugim tudi zaradi tega zenskam nezanimiv. Certificirani nedojebanec pa potem upa na odresitev vecno samskega statusa v servilnem obnasanju do zensk. Kljub temu, da zenske v bistvu sovrazi, ker gredo s “prasci”. Ki pa sploh niso prasci. So ljudje kot on. Le da so za razliko od njega zenskam privlacni. Med drugim tudi zato, ker niso mrtva puhala. V zivljenju znajo uzivati. Zato niti nimajo casa za brezplodno servilnost, da prinesejo kost vsakic, ko se jih poklice. Niti potrebe, da se vezejo na prvo, ki pokaze interes. Niti deseto.
Vse to si kokerspanjel seveda razlaga kot skrajni egoizem. Zenske za katerimi on umira, taki brezobzirni egoisti menjujejo kot za stavo. On bi jo pa, ce bi mu le pustila, tako mazil in pazil. Kako neumna je, a ne? V bistvu pa je neumen prav on, ker verjame v svoje zablode.
Bedno do amena.[/quote]
Aja, če pa gre samo za delanje vtisa, potem imaš prav. Potem govorimo o igralcu, ki glumi good guya. :))[/quote]
??? Ne?
Govorimo o pezdetku, ki se dela, da je alfa in zahteva, da ga imajo tudi
drugi za alfo….pri tem, da si to, kaj je alfa čisto narobe razlaga…oziroma
nima pojma kako pravi alfa izgleda….
No, meni je najbolj skočila v oči ena lastnost in to je “Real men aren’t creeps or pervs. Be confident, but also be very aware of your partner’s needs”. To pa ni lastnost bad boya, ker v tem ni nič slabega. Zato pravim, da gre v bistvu za good guya. :))
Lahko si pa seveda vsak domišlja, da je karkoli pač misli, da je.
Forum je zaprt za komentiranje.