Avantura
Ne govorim o tem, da bi šel na zmenek s prazno denarnico, o tem da se postavi na realna tla (zmanjšaj pričakovanja in kriterije o tem kako si kateri zanimiv), to ti ne bo škodovalo.[/quote]
kaj pa ko ženske pravijo da nikjer ni pravih za njo….
prosim pojdi tja in jim napiši točno to kar si napisala sadnemu
hvala.
Ne govorim o tem, da bi šel na zmenek s prazno denarnico, o tem da se postavi na realna tla (zmanjšaj pričakovanja in kriterije o tem kako si kateri zanimiv), to ti ne bo škodovalo.[/quote]
kaj pa ko ženske pravijo da nikjer ni pravih za njo….
prosim pojdi tja in jim napiši točno to kar si napisala sadnemu
hvala.[/quote]
Ženskam ne delim rada nasvetov glede nasprotnega spola, so moja konkurenca 😛
Meni se tud zdi, da boš ti hodil na zmenke samo še z denarnico, želim ti, da je vsaj polna. 😉
tole zgodbico si dajte bejbe na ključke — še bolje sprintajte si jih.
vas čaka v prihodnosti.
če sploh boste imele srečo, da vas bo kdo do tačas vsaj duševno / čustveno “nategnil”
Saj si ne vse. Le tiste, ki so imele podobno izkušnjo in upajo, da jih bo razočaran moški razumel in jim nudil tolažbo.[/quote]
Glej, ta oglas je dala 50+ letna gospa, torej moja generacija. Verjami mi, to, da je bil nekdo razočaran v ljubezni ti ne da prav nobene garancije, da te bo zaradi tega nekdo bolje razumel. Marsikoga ravno to naredi egoista, zlobneža.itd.. Ali pa celo obratno, morda je celo ta oseba kriva za razpad veze, razloge pa išče vedno in izključno samo v okolju. Kaj ti potem nuca razočaranost v ljubezni?
Jaz še vedno mislim, da je v primeru, ko iščeš novega partnerja, ena od tvojih zahtev tudi, da je bil razočaran v ljubezni, zelo čudna. Meni bi se vsekakor porodile kakšne čudne misli o takšni osebi.
Sicer pa, sploh obstoja kakšna oseba pri 50+, ki ni bila prav nikoli razočarana v ljubezni? Dvomim, v poštev bi prišli le duhovniki, vdovci, čudaki ki še nikoli niso bili v vezi, ločenci so pa že bili razočarani.
Zenska narava… Moski smo dosti bolj kolegijalni. 😉
Zal mi se nobena prijateljica ni “spovedala” svoje nesrece v ljubezni, zato pa rad poslusam zgodbe iz preteklosti punce s katero sem v vezi. Vcasih mi zaupajo tudi o kaksnem prijatelju, zaupniku, in vedno znova so to krasni ljudje, ce le to ali ono z njimi ne bi bilo narobe. Pred tednom dni sem za enega takega slisal, da se ne zna oblaciti in ne skrbi za svojo higijeno, izgled. Ampak to so bolj stosi rosnih 20-tih…
Pozdravljeni Gospodje,
Večina od vas je pokazala svoj značaj,ki se je pokazal v načinu,kako ste se odzvali na situacijo,ki vam ni všeč.Ste mogoče kdaj odprli knjigo osebna,duševna rast ali ljubezen in spoštovanje.???
Še o meni:
Ni mi potrebno zapravljati trenutkov z nekom,ki me ne spoštuje,ljubi…čeprav je vse imel. Šola zastonj.
To počnejo majhni ljudje.
Samo veliki ljudje lahko dajo občutek,da ob njim velika postanem tudi sama. Sem človek,ki želim in hočem v življenju z nekom deliti dobro in slabo. Še veliko bi se dalo pisat,vendar tisti,ki ste razgledani na tem področju,boste razumeli,tudi kratko sporočilce.
LP vsem.
Forum je zaprt za komentiranje.