astro kotiček
Hočeš rečt, da sem jaz tisti, ki privlači (ima vpliv na) nebesna telesa in ne obratno? Na to še pa nisem pomislil. :))
Ob razgreti debati malo pavze s komadom iz l. 1976, posvečenim horoskopu avtorja, znanega po bleščeče znanem komadu “Movie star”: https://www.youtube.com/watch?v=waGiWbK4oAc
In še eden:). Glej, saj tudi sama sem ter tja berem blesarije, ker me zanima, kako razmišljajo drugi. Ampak to ne pomeni, da vse prevzamem za svoje ali da me kdo lahko prepriča. Sploh tam, kjer se gre za odločanje o lastni usodi, posledicah itd. Ljudje iščejo razloge, pojasnila za svoje obnašanje izven sebe, na nebu, namesto da bi se poglobili vase, se poiskali kdo so. To ne piše v nobeni knjigi.[/quote]
Oprosti, ampak če nizko na nebu nad mano leti avion, se ozrem tja. Kje je sedaj razlog, da sem se ozrl, na nebu ali v meni? :)[/quote]
Kakšen pes ali druga žival pa se ne bi ozrla. A to pomeni, da na njih planeti nimajo vpliva ? 🙂
Kakšen pes ali druga žival pa se ne bi ozrla. A to pomeni, da na njih planeti nimajo vpliva ? :)[/quote]
Mogoče se ne bi ozrla, ampak bi instinktivno skočila v travo, da se skrije ali kaj podobnega. 🙂
Odvisno, koliko spijejo, a ne? Če ti jo uspe napojiti, si na konju, pardon, na kobili. :D[/quote]
A ti se še kar nisi naučil zdravega humorja? Črna tema te počasi požira..
Tam boš našel kobilo za onegavit,kreten blesav.[/quote]
Mišonka, koliko “kavbojev” si že vrgla iz sedla?
Nam obljublja nove davke. Lopovom obljublja, da se ne bodo ukvarjali z bančno luknjo. Svojim pa obljublja nova delovna mesta v JU.
Ja, res je vsem nekaj obljubil…[/quote]
Robi počasi….globoko dihaj, misli na Kanarske otoke. :)[/quote]
Antilopa, če je tebi obljubil Kanarske, jih meni ni. Zato razmišljam samo o življenju v gozdu in divjini. 🙂
Pojma nimam, kakšen kozel je kdo (ki to ni), da se je kar tako začel zanimati zame (že nekaj let) in kar tako zanima mene (pojma nimam kdo sem). Ker postavljajo tudi vprašanja o tem, kako doseči utrinke, naprej pa napeljavo Moraš biti že bukselj, da se greš življenjskost. Ne glede na spl ali žival..
Meni je všeč, kot človek.
Forum je zaprt za komentiranje.