astro kotiček
A to pomeni, da planeti odločajo kdaj in komu se bo rodil kakšen otrok ? 🙂
Če večino svojega karakterja podedujemo, potem se mamin sinček ne more roditi v napačnem času. Oziroma se to zgodi le izjemoma. :)[/quote]
Robi, ne me vleči za jezik, da ti napišem, kateri znamenji sta polni “maminih sinčkov”. :))[/quote]
Vem, da levi nismo. 🙂
Ne več. 🙂 Me je ženska udomačila in ukrotila. 🙂
Zato šele lev s pmočjo ženske postane pravi moški, da se omenjene lastnosti spravijo na normalen nivo. Zato levi ne postanemo copatarji, kot to hočejo povedati ostali moški na podlagi svojih izkušenj in občutkov :)[/quote]
Torej, mi svetuješ kakšnega vodnarja, da me bo ukrotil in udomačil? :))
Haha, dobra. Ampak, navedene lastnosti prav z lahkoto stlačiš v določena znamenja. Jaz prav dobro vem, v katerih znamenjih je rojenih največ maminih sinčkov, copatarjev ali prascev, ampak ne povem. :))[/quote]
Zgleda, da je večina moških na forumu v tem istem znamenju po trditvah Monovk. :)))
Ne več. 🙂 Me je ženska udomačila in ukrotila. 🙂
Zato šele lev s pmočjo ženske postane pravi moški, da se omenjene lastnosti spravijo na normalen nivo. Zato levi ne postanemo copatarji, kot to hočejo povedati ostali moški na podlagi svojih izkušenj in občutkov :)[/quote]
Torej, mi svetuješ kakšnega vodnarja, da me bo ukrotil in udomačil? :))[/quote]
Sicer nisem strokovnjak za astrologijo, zato se ne bi fokusiral na njegovo znamenje. 🙂
Raje na njegove karakterne značilnosti, ki bi mu omogočile, da te “ukroti”.
Žensko dušo pa lahko ukrotiš samo z nežnostmi. 🙂
Torej, mi svetuješ kakšnega vodnarja, da me bo ukrotil in udomačil? :))[/quote]
Sicer nisem strokovnjak za astrologijo, zato se ne bi fokusiral na njegovo znamenje. 🙂
Raje na njegove karakterne značilnosti, ki bi mu omogočile, da te “ukroti”.
Žensko dušo pa lahko ukrotiš samo z nežnostmi. :)[/quote]
Ziher? Kaj pa “divja ženska”, ki se skriva pod skorjico nežne ženske duše? 😀
Evo to bi lahko bil še eden od pristopov iskanja idealnega partnerja.
Narediš si astrološko karto in ugotoviš kakšen profil ženske ti ustreza, glede na nebesna znamenja, in potem tako poiščeš. 🙂
V bistvu lahko že kar natančno določiš kdaj se je rodila, pol ne more bit več tako težko… :))
Ja… zanimivo je, ko ti en planet govori v prid enim lastnostim, drug v prid drugih (nasprotje), realna situacija je pa čisto nekaj tretjega. Seveda, da potem astrologija drži, ker ena izmed vseh variant (imamo toliko in toliko planetov, znamenj in hiš) se pa skoraj mora ujemati z dejanskim stanjem. In potem mi je že ena enkrat na netu iz karte “ugotovila”, da se bom poročil ali s precej precej starejšo ali pa precej precej mlajšo žensko. No, poročil se sicer nisem, sem pa spoznal eno precej mojih let.
Saj je čisto enostavno. Tvoja partnerica mora biti ustvarjalna, umetniška duša. S to tvojo kombinacijo ne maraš rutine, ampak stremiš k novostim, napredku. V skladu z navedenim mora biti tudi tvoja partnerica, sicer te bo dolgočasila. Najbolj bi ti ustrezala ženska, rojena v znamenju raka (pozicija sonca) in z luno v ognjenem znamenju (oven, strelec).
Saj je čisto enostavno. Tvoja partnerica mora biti ustvarjalna, umetniška duša. S to tvojo kombinacijo ne maraš rutine, ampak stremiš k novostim, napredku. V skladu z navedenim mora biti tudi tvoja partnerica, sicer te bo dolgočasila. Najbolj bi ti ustrezala ženska, rojena v znamenju raka (pozicija sonca) in z luno v ognjenem znamenju (oven, strelec).[/quote]
Evo to smo rabili!
Atilopa sedaj pa samo še poišči kdaj se je taka kombinacija pojavila in naš kandidat lahko objavi neke vrste oglas, kjer navede datume od-do in bo dobil idealno partnerico. 😉
A misliš, da bi to funkcioniralo tudi zares?
Forum je zaprt za komentiranje.