Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek astro kotiček

astro kotiček

Sumim, da je m111 tudi vodnar. :)) Se pa vodnarji precej razlikujejo od vodnark, zato ga ne “prepoznaš”. 🙂

Me najdes v mojem opisu za vodnarje?

Mislim, da si ti intelektualno precej spreten in prebrisan. ;)) Celo zavidam ti to sposobnost.

Danes ni pravi cas za dobrikanje. Luna v raku bo sele jutri 😉
http://www.youtube.com/watch?v=IWwPOYhXZBw

Danes ni pravi cas za dobrikanje. Luna v raku bo sele jutri 😉
http://www.youtube.com/watch?v=IWwPOYhXZBw%5B/quote%5D

A misliš, da me boš “kupil” s poznavanjem astrologije? ;)) Priloženi komad je pa dober. 🙂

Je pa odličen dan za trgovino in komuniciranje: luna je v dvojčkih (vladar Merkur), Merkur je v devici (njen vladar je tudi Merkur, planet komunikacije).

Antilopa, jutri pozno popoldne imam še neplaniran čas. Svetuj mi, čemu naj ga namenim (glede na vse te postavitve haha).

Predvidevam, da imaš neplaniranih 5 minut, ker ostalih 23 ur in 55 minut boš na MON-u. :))

Predvidevam, da imaš neplaniranih 5 minut, ker ostalih 23 ur in 55 minut boš na MON-u. :))[/quote]

V bistvu imam neplaniranih 5 ur, če računam še na to, da se lahko zavleče v večer:). Nisem zvezana z laptopom ali tapametnim telefonom:). Ne še:))). No, kaj mi svetuješ?

Dojenje 😉
Ce vedno vidis pot je potovanje dolgocasno (Dante).

What? M111 a to je tvoj nasvet meni? Dojenje?:)))

Meni ni dolgočasno, če si čas splaniram, ker tako naredim več kot če bi vse prepuščala nekim naključjem. In moj lajf je zapleten, zato potrebujem organizacijo:).

Tako pise v zvezdah 😉

Tako je, dojenje uporabnika Seba111, ki ima v avatarju dojenčka. :))

Naučiti se sloge in sobivanja z nasprotnim spolom, torej priporočam urjenje v krotkosti, ponižnosti, izogibanju nadvladi/prevladi/ukazovanju/diktatorstvu s selektivnim in premišljenim vklaplanjem največjega ženskega organa (mišice v ustni votlini) in branje leposlovja, ker bo treba malo izpiliti in zgladiti robato besedno izražanje. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Naučiti se sloge in sobivanja z nasprotnim spolom, torej priporočam urjenje v krotkosti, ponižnosti, izogibanju nadvladi/prevladi/ukazovanju/diktatorstvu s selektivnim in premišljenim vklaplanjem največjega ženskega organa (mišice v ustni votlini) in branje leposlovja, ker bo treba malo izpiliti in zgladiti robato besedno izražanje. :)))[/quote]

Vse to za jutri, tistih 5 nerazporejenih uric?:))

Ali pa se sama sebi zdiš zapletena ? 🙂

Ali pa se sama sebi zdiš zapletena ? :)[/quote]

Tako ja Robi, ti me poznaš:). Zapletena sem, zato se zapletam, a ne:).

Ali pa se sama sebi zdiš zapletena ? :)[/quote]

Tako ja Robi, ti me poznaš:). Zapletena sem, zato se zapletam, a ne:).[/quote]
Tako je. Saj pa si vodnarka. 🙂
Si zapletena, se zapletaš in uživaš v razpletanju. 🙂

Spodaj imate link na zanimivo spletno stran http://www.zodiak.si. V osebnem horoskopu je pomembna točka “medium coeli” (MC) ali sredina neba. Angleško se ji reče midheaven. Navedena točka kaže na izbiro poklicne poti oziroma kariere. Tabela ni 100 % in je točko treba ugotoviti v izrisu natalne karte, tam kjer je oznaka MC.

http://www.zodiak.si/2009/01/izraun-sredine-neba-medium-coeli.html

Antilopa, ne no:). Pa kako lahko verjameš v to, da te bo še pri poklicni poti usmerjala astrološka karta? To je naravnost smešno in omejuje svobodo ljudi, njihovega odločanja.

Zakaj protestiraš preden stvar preveriš? Vodnarji so zvedavi ljudje in jih privlači nepojasnjeno, neznano…ti si ena čudna vodnarka. :))

Ja, čudna sem, itak. Saj to je značilnost vodnarjev, a ne:)).

Ne, Josipa Lisac in Davor Gobac, ki sta vodnarja, sta prijetno čudna. :))

No no, preveč svobode pa si tudi ne domišljaj. Saj te ne usmerja karta, ampak tako pač je, razni vplivi planetov/ozvezdij, katerih niti ne poznaš, se jih ne zavedaš. Recimo, ko je polna luna, se drugače odločaš, kot takrat, ko ni itn itn. Ok, jaz v to ne verjamem, ampak teorija je takšna in zaradi mene čist možna. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi MC imam v ribi. Zanimivo, da se kar dobro ujema z realnostjo, čeprav ne razumem kako je režiser lahko “odmaknjen”. Ampak po drugi strani imam sonce in mars v 10. hiši, kar spet nakazuje na nekaj drugega.

Ne razumem ljudi zakaj sprasujejo razne vedezevalce o NJIH SAMIH. Se igrate kviz ;)?
ALi ne ve vsak kaksen clovek je 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close