Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ARETACIJA JANEZA PODBNIKA

ARETACIJA JANEZA PODBNIKA

Jožetu 16. in podobnim:

svetujem ti, da še 1x prebereš s kakšnimi lažmi oziroma nedokazanimi stvarmi je bruhakla hrvatica . naj ona navede konkretne dokaze za svoje trditve, če si upa oziroma zmore!!!!!!!!!!!!!!!!! Si joško že kdaj slišal za pregovor KDOR JE VSAKOMUR POKOREN JE OSLU PODOBEN ?????

Moje osebno mnenje je, da se hrvatica krepko laže v upanju, da bo s tem doživela orgazem. Tista o spremembi državljanstva in tuji državi ravno ob času Podobnikove aretacije je samo ena velika laž, ker pametnega nima kaj povedati..-

S teboj nimam besed,ker si saj veš kaj,kdo in od kod!

Blaž,

ne poznas odgovora na vprasanje, zato pa nimas vec besed; lahko pa malce po internetu prebrskas, pa najdes kaksno koristno informacijo.

dopresjednik – nekateri beremo in se zanimamo tudi za stvari, ki se dogajajo drugod po svetu in ne samo za stvari, ki se dogajajo pred nasim nosom.
kar se tice moje selitve – naj te obvestim, da tece 5. leto, odkar sem sla najprej na studij, potem pa sem tukaj, kjer sem, tudi ostala.
situacija “janez podobnik” se mi je pa pac zdela zanimiva, sem se oglasila in dozivela to, kar je od takih kot si ti in Blaž za pricakovati. Ko ne znate nic drugega napisati, potem pac napisete, da vsi samo lazemo.

dopresjednik, ja vem kaj je hrvatica pisala in jasno je bilo videti tudi, da vas je kar krepko provocirala; saj je to tudi napisala. ampak, njej je bila to sala, vi ste pa to vse smrtno resno vzeli in napadali z neprimernimi besedami.
To ni prav in ni lepo in se ne spodobi!

Hrvatica pojdi ti raje spraševat hrvate do kje sega Slovenija in kje je bila leta 91 meja v Piranskem zalivu!Za vaš divji primitivni balkan me popolnoma nič ne briga!

Blaž,
preveri na:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=124&i=43039&t=43039

Slovenke se zanimajo za tuje moske – se ne cudim, ker ce je v SLO se kaksen tak kot ti, potem res nimajo kaj prida izbire.

Potem jo pa pohvali in ji daj še kakšno darilce,pa še na pijačo jo povabi,anede?

Blaž,

do kod sega Balkan? Geografsko te sprasujem, ne tvoje mnenje!

Kaj sem te vprašal:DO KJE JE SEGALA SLOVENIJA LETA 91 in naj ti JAZ povem,da je bil Piranski Zaliv ves Slovenski!Če so vse hrvatice takega negativnega karakterja potem je to katastrofa.

Kaj se šopiriš šovinistka(U)?Ti boš mene spraševala,podn,ej.Rad bi videl tvoj nacionalistični hrvaški obraz:Po moje bi se zgrozil in zajokal.

Ali veš da bi morala SLOVENIJA segati do NOVI GRADA,meja pa teči po reki Mirni.Ne odhajaj v druge teme in zopet lažeš ,da Slovenke hodijo v tujino po tuje moške.Zopet ena tvojih hrvaških laži in zavajanj.

Blaž,
prva stvar, najprej sem jaz tebe vprasala do kod sega Balkan, pa nisi znal, ne znas odgovoriti.
druga stvar, napisala sem, da se slovenske zenske zanimajo za tuje moske in sem ti prilozila povezavo (link).
tretja stvar, beri kar pise, ne obracaj besed po svoje, kar nekaj….
cetrta stvar, tudi jaz imam tebe tako rada, kot ti mene.

soncen pozdravcek

Ne laži hrvatica.Ne sprenevedaj se po hrvaško,to pomeni hinavsko in absurdno.Raje žali in kritiziraj tvoje sonarodnjaje,ki se tako necivilizirano in nenormalno ter brutalno obnašajo:nasilni hr.ribiči,policisti,nesramni politiki,negostoljubnost Istranov…Sramuj se in kdor je divji ostane divji!

Še kaj Blaž?
Bos se kaj lepega napisal – tvoje besede so tvoje ogledalo….. feel free to write anything you like.
Jaz ti lahko napisem samo to; tvoje zalitve in pljuvanje me ne ganejo, o tebi si mislim marsikaj, ampak se ne morem spustiti na tako nizek nivo (da bi ti bila enakopravna), da bi lahko take besede sploh napisala.

BLAŽ-otrok iz mešanega zakona.Mama Slovenka,oče srbin

Hvala enako,zate pa velja,da se nižje kot si se spuščala v tvojih neresničnih brutalno žaljivih izjavah,ne moreš spustiti.Ne delaj se sedaj lepo in uvidevno,ti si prva začela pisati nesramne žaljivke o Sloveniji in Slovencih.Zato o tebi mislim vse prej kot potitivno in to je žalostno saj mi navadni državljani nismo krivi za nastalo situacijo.Zato se ne delaj in sprenevedaj kdo je izpadel po tvoje”nizko”.

Pa, kolk si ti star, 12 in pol ali12?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

vidimo vas

Blaž, preberi si malo na tvoj temo odprt forum; če ne boš nehal s takimi primitivnimi izjavami, bomo še ostali moški, ki smo bolj normalni, ostali brez slovenskih žensk!
Tarika s HTV že opravljajo ali je fejst ali ne!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close