Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali vedno vodi moško- žensko prijateljstvo v sex

ali vedno vodi moško- žensko prijateljstvo v sex

Niti pod razno ni vse v seksu.Moško-žensko prijateljstvo lahko vodi v ljubezen.In če se imata dva odrasla človeka resnično rada potem tudi seksata,al ne?!
Jaz sem pred svojim možem” hodila “z enim tipčkom,seksala pa nisem z njim, ker iz moje strani ni bilo nobene potrebe,da bi; če si tega nisem želela.Tko,da je vse ostalo pri plantonski ljubezni.Ko je videl,da ne bo nič od razširjanja mojih nog, se je spokal.No,vsaj jasno je s tem povedal koliko me ceni in koliko me (ne)spoštuje.
Če sta moški in ženska prijatelja,sodelavca in navsezadnje to pomeni,da gre za medsebojno zaupanje- seks ne gre zraven, kar je že stvar morale, etike in še kaj.
To govorim v primeru,da si vezan,oz.poročen,zaročen, v izvenzakonski skupnosti torej. Nimaš kaj skakat čez plot, če si v resnem partnerskem razmerju, sam že ne, če pa predlagaš partnerju za popestritev potem pa ja( sta oba npr.za svinganje).
Jaz imam do svojega moža iskren odnos.Povem mu,da mi je en sodelavec,mlad, luštkan- všeč.Povem mu da mi je privlačen in da hodiva med pavzo skup na kavo.Povem mu tudi, da sva postala dobra frenda, kaj se pogovarjava ipd.Pa ne da sem neka branjevka, samo dobro se počutim, če sem odkrita in mu povem vse kar počnem z nasprotnim spolom,hehe:-)) NIČ TAKŠNEGA.

Za ceno tvojega spoštovanja, bi se moral tisti fant odločiti za celibat ?

Pogosto nihče ne skače čez plot, ampak se ograja kar sama podre. :)) Z drugimi besedami, se kar zgodi samo od sebe. :))

Robi, mogoče bi moral počakat pa samo še en dan. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pogosto nihče ne skače čez plot, ampak se ograja kar sama podre. :)) Z drugimi besedami, se kar zgodi samo od sebe. :))

Robi, mogoče bi moral počakat pa samo še en dan. :))[/quote]

A ti to iz lastnih izkušenj? 🙂

Pa ne, da so se piškoti že prismodili. 🙂

Če lahko opazovanju drugih rečem izkušnja, potem ja, govorim iz lastnih izkušenj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To ni isto. Tudi če si pameten za druge, še ne pomeni da si pameten “at all”:).

Za druge ponavadi sploh nisem pameten, vsaj sam sebi se ne zdim. :))

Ne bit tolk skromen:). Sicer sem pisala bolj na splošno. Tebe imam za pametnega “at all”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close