Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali vedno vodi moško- žensko prijateljstvo v sex

ali vedno vodi moško- žensko prijateljstvo v sex

…. če pa meni čustva govorijo, da moraš ti najprej presekat svoj krog, ki ogroža mojega…. 😉

Ja saj se strinjam s tabo.[/quote]

Krog lahko vedno prekineš tako, da izstopiš iz njega prvo sam:). Ne pričakuj od drugih, da se bodo spremenili.

Ima nas vse sorte, ne vem, kakšne signale daješ, da imaš tako slabe občutke in poenoteno mnenje ter nezaupanje v nasprotnem spol s pripisovanjem zgolj nižjih (seksualnih?) interesov teženj, ki naj bi onemogočalo prijateljstvo med moškim in žensko. Mogoče bi ti kaj več znal povedati dr. Freud. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

…. če pa meni čustva govorijo, da moraš ti najprej presekat svoj krog, ki ogroža mojega…. 😉

Ja saj se strinjam s tabo.[/quote]Krog lahko vedno prekineš tako, da izstopiš iz njega prvo sam:). Ne pričakuj od drugih, da se bodo spremenili.[/quote]Težava nastopi, ko je nekaterim to tako težko dopovedat in morajo najprej sami precej trdo past… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ima nas vse sorte, ne vem, kakšne signale daješ, da imaš tako slabe občutke in poenoteno mnenje ter nezaupanje v nasprotnem spol s pripisovanjem zgolj nižjih (seksualnih?) interesov teženj, ki naj bi onemogočalo prijateljstvo med moškim in žensko. Mogoče bi ti kaj več znal povedati dr. Freud. :)[/quote]

Priznam, da sem delno tudi sama kriva. Moj nastop (ne glede na spol) je vedno pol entuziazma. Pri moških pade še kak lep pogled več (brez namenov, nezavedno) in če koga potrepljaš po rami, mu stojiš ob strani, da se ob tebi počuti prijetno…potem se lahko hitro iz lepega prijateljevanja razvije v grozo:). Govorim o svojih izkušnjah, verjamem v moške, nimam problemov z graditvijo zaupanja, še manj da bi imela slabe občutke.

Krog lahko vedno prekineš tako, da izstopiš iz njega prvo sam:). Ne pričakuj od drugih, da se bodo spremenili.[/quote]Težava nastopi, ko je nekaterim to tako težko dopovedat in morajo najprej sami precej trdo past… :/[/quote]

Zato je včasih bolje oditi, ker v tem primeru je streznitev drugega takojšnja in mu s tem daš več kot če bi še podaljševal to kalvarijo. Včasih se zgodijo nepričakovana čustva, vsi smo krvavi pod kožo…če ni obojestranskega interesa, potem je terapija šok najbolj učinkovita:). Kdor spoštuje drugega, bo razumel.

Ja saj se strinjam s tabo.[/quote]

Krog lahko vedno prekineš tako, da izstopiš iz njega prvo sam:). Ne pričakuj od drugih, da se bodo spremenili.[/quote]
In kdo je prvi? :)) Tisti, ki ga moti ali tisti, ki počne moteča dejanja? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Težava nastopi, ko je nekaterim to tako težko dopovedat in morajo najprej sami precej trdo past… :/[/quote]

Zato je včasih bolje oditi, ker v tem primeru je streznitev drugega takojšnja in mu s tem daš več kot če bi še podaljševal to kalvarijo. Včasih se zgodijo nepričakovana čustva, vsi smo krvavi pod kožo…če ni obojestranskega interesa, potem je terapija šok najbolj učinkovita:). Kdor spoštuje drugega, bo razumel.[/quote]Nimam kaj dodat samo še mejo določi kdaj je čas za odhod….. aja občutki, kajne 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Težava nastopi, ko je nekaterim to tako težko dopovedat in morajo najprej sami precej trdo past… :/[/quote]

Zato je včasih bolje oditi, ker v tem primeru je streznitev drugega takojšnja in mu s tem daš več kot če bi še podaljševal to kalvarijo. Včasih se zgodijo nepričakovana čustva, vsi smo krvavi pod kožo…če ni obojestranskega interesa, potem je terapija šok najbolj učinkovita:). Kdor spoštuje drugega, bo razumel.[/quote]
Včasih kdo “razume” tudi zaradi strahu pred tem, da ga bo drugi zapustil in včasih nekdo želi oditi samo zato, da drugega izsiljuje (ker ga ne spoštuje). :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ima nas vse sorte, ne vem, kakšne signale daješ, da imaš tako slabe občutke in poenoteno mnenje ter nezaupanje v nasprotnem spol s pripisovanjem zgolj nižjih (seksualnih?) interesov teženj, ki naj bi onemogočalo prijateljstvo med moškim in žensko. Mogoče bi ti kaj več znal povedati dr. Freud. :)[/quote]

Priznam, da sem delno tudi sama kriva. Moj nastop (ne glede na spol) je vedno pol entuziazma. Pri moških pade še kak lep pogled več (brez namenov, nezavedno) in če koga potrepljaš po rami, mu stojiš ob strani, da se ob tebi počuti prijetno…potem se lahko hitro iz lepega prijateljevanja razvije v grozo:). Govorim o svojih izkušnjah, verjamem v moške, nimam problemov z graditvijo zaupanja, še manj da bi imela slabe občutke.[/quote]

Včasih si nekatere domišljajo/domišljate marsikaj, saj ne prenesejo/prenesete občutka, da vendarle niso/niste vsakemu moškemu privlačne in da je/vas ne bi kar takoj za 1. grmom. :))) Torej ni vsak moški nasmeh in prijaznost povabilo na seks, ki bi omajalo potencialno prijateljstvo med moškin in ženskim 😀
Takšna interpretacija je izkrivljeno narcisistična. 🙂

Krog lahko vedno prekineš tako, da izstopiš iz njega prvo sam:). Ne pričakuj od drugih, da se bodo spremenili.[/quote]
In kdo je prvi? :)) Tisti, ki ga moti ali tisti, ki počne moteča dejanja? :))[/quote]

Odvisno:). Ljudje vstopamo v odnose, pa vendar ne moreš nikoli reči, da imaš recimo dva prijatelja, s katerima si v popolnoma identičnih situacijah. Ljudje smo si različni, naše reakcije na situacije so odvisne od spleta okoliščin. Ni pravil, kaj je najbolje, kdo naj prvi zapusti prizorišče. To je stvar dveh odraslih, ki se svobodno odločata o svojih potezah.

Zato je včasih bolje oditi, ker v tem primeru je streznitev drugega takojšnja in mu s tem daš več kot če bi še podaljševal to kalvarijo. Včasih se zgodijo nepričakovana čustva, vsi smo krvavi pod kožo…če ni obojestranskega interesa, potem je terapija šok najbolj učinkovita:). Kdor spoštuje drugega, bo razumel.[/quote]Nimam kaj dodat samo še mejo določi kdaj je čas za odhod….. aja občutki, kajne 😉 :))))[/quote]

Takrat, ko se odloči eden ali drugi ali oba skupaj:). Vse je prav:).

Kaj čisto nobeni moški ne zmore ignorirati signale od spodaj?:))[/quote]
Ne jemlji od NM-3w izjave kot neko referenco za določanje moškega, ker me bo sram, da sem moški. 🙂

Priznam, da sem delno tudi sama kriva. Moj nastop (ne glede na spol) je vedno pol entuziazma. Pri moških pade še kak lep pogled več (brez namenov, nezavedno) in če koga potrepljaš po rami, mu stojiš ob strani, da se ob tebi počuti prijetno…potem se lahko hitro iz lepega prijateljevanja razvije v grozo:). Govorim o svojih izkušnjah, verjamem v moške, nimam problemov z graditvijo zaupanja, še manj da bi imela slabe občutke.[/quote]

Včasih si nekatere domišljajo/domišljate marsikaj, saj ne prenesejo/prenesete občutka, da vendarle niso/niste vsakemu moškemu privlačne in da je/vas ne bi kar takoj za 1. grmom. :))) Torej ni vsak moški nasmeh in prijaznost povabilo na seks, ki bi omajalo potencialno prijateljstvo med moškin in ženskim 😀
Takšna interpretacija je izkrivljeno narcisistična. :)[/quote]

Ves čas poudarjam, da je zaupanje vrednota. Gradiš ga tam, kjer to začutiš in gre za obojestranski interes. Tega ne počneš z vsakim, priložnosti je veliko, odločitev za prijateljevanje pa ne. Prijateljstvo je redkost, zato ker je kvaliteta odnosa pomembnejša pred kvantiteto. Potrebuješ čas, ko se nekomu (in on tebi) posveča v tej meri, da lahko govoriš o prijateljstvu.
Vem, da to težko razumeš, ker ti že težko srečaš človeka v svojem kraju, kaj šele da bi s kom imel opravka:)). Zato misliš, da drugi oblajamo vsakega in si ustvarjamo izkrivljeno podobo.

Ne jemlji od NM-3w izjave kot neko referenco za določanje moškega, ker me bo sram, da sem moški. :)[/quote]

Za kaj takšnega je že prepozno, NM-3w je vse prej kakor pa moški.

Ja, ampak to verjetno zato, ker doma niso uslišani in zaradi čustvene vpletenosti ter nakopičenih težav, niso sposobni rešiti problemov. Zato jim prej prisluhne neka tretja nevpletena oseba.

Ja, ampak to verjetno zato, ker doma niso uslišani in zaradi čustvene vpletenosti ter nakopičenih težav, niso sposobni rešiti problemov. Zato jim prej prisluhne neka tretja nevpletena oseba.[/quote]

Seveda, ampak to so že posledice, vzroki so se začeli drugje in mnogo prej. Beg je najlažja izbira, ker ne sprejmeš nikakršne odgovornosti. Pravi prijatelj ti bo povedal svoje mnenje, potem pa nagnal domov na pogovor:).

Takšna interpretacija je izkrivljeno narcisistična. :)[/quote]

Ves čas poudarjam, da je zaupanje vrednota. Gradiš ga tam, kjer to začutiš in gre za obojestranski interes. Tega ne počneš z vsakim, priložnosti je veliko, odločitev za prijateljevanje pa ne. Prijateljstvo je redkost, zato ker je kvaliteta odnosa pomembnejša pred kvantiteto. Potrebuješ čas, ko se nekomu (in on tebi) posveča v tej meri, da lahko govoriš o prijateljstvu.
Vem, da to težko razumeš, ker ti že težko srečaš človeka v svojem kraju, kaj šele da bi s kom imel opravka:)). Zato misliš, da drugi oblajamo vsakega in si ustvarjamo izkrivljeno podobo.[/quote]

Ha? 😀 To si pa tako lepo napisala, tako kot Robi, kam pristavim teglc z indijsko rožico? :)))

Rekla si, da med tabo in moškimi ni možno prijateljstvo, da te menda VSI (odrobljeno staro in mlado, gospod župnik, srečno poročeni, najstniki, osladni starejši…) slačijo z očmi. Skratka vsi te hočejo in da je tudi želja po prijateljstvu moških namišljena in samo njihova krinka, kako do seksa. :))) Zdaj pa pomisli, kaj pa če ti rabiš to predstavo, ki ti jo predpisuje “narcisistični ego” – in da stike z moškimi dejansko vzpostavljaš zgolj na neki “zapeljevalni” seksualni ravni, saj rabiš biti oboževana. Torej če pa si te spolno ne želijo (čeprav si te vsi želijo :), takšni moški avtomatično odpadejo, ker ranijo samovšečnost. 😉

Vem, da to težko razumeš, ker ti že težko srečaš človeka v svojem kraju, kaj šele da bi s kom imel opravka:)). Zato misliš, da drugi oblajamo vsakega in si ustvarjamo izkrivljeno podobo.[/quote]

Ha? 😀 To si pa tako lepo napisala, tako kot Robi, kam pristavim teglc z indijsko rožico? :)))

Rekla si, da med tabo in moškimi ni možno prijateljstvo, da te menda VSI (odrobljeno staro in mlado, gospod župnik, srečno poročeni, najstniki, osladni starejši…) slačijo z očmi. Skratka vsi te hočejo in da je tudi želja po prijateljstvu moških namišljena in samo njihova krinka, kako do seksa. :))) Zdaj pa pomisli, kaj pa če ti rabiš to predstavo, ki ti jo predpisuje “narcisistični ego” – in da stike z moškimi dejansko vzpostavljaš zgolj na neki “zapeljevalni” seksualni ravni, saj rabiš biti oboževana. Torej če pa si te spolno ne želijo (čeprav si te vsi želijo :), takšni moški avtomatično odpadejo, ker ranijo samovšečnost. ;)[/quote]

Si spet srkal pivo pri očetu?:))) Sploh prebereš, kar napišem? Nimam opravka z VSEMI! Govorila sem o moških, ki sem jih spustila do sebe in oni mene, o ljudeh katerim sem se odprla, jim pokazala svojo ranljivost. Ti pa omenjaš najstnike, župnika…
Ne potrebujem showa za funkcioniranje. Ne rečem, da ne paše biti oboževan s strani drugih, samo ne za vsako ceno in na način, da bi se sama metala pod vlak, da bi me opazili. Malo preveč izhajaš iz sebe, potem (spet) projeciraš name:). Saj pravim, alkohol ni zate:)).

Rekla si, da med tabo in moškimi ni možno prijateljstvo, da te menda VSI (odrobljeno staro in mlado, gospod župnik, srečno poročeni, najstniki, osladni starejši…) slačijo z očmi. Skratka vsi te hočejo in da je tudi želja po prijateljstvu moških namišljena in samo njihova krinka, kako do seksa. :))) Zdaj pa pomisli, kaj pa če ti rabiš to predstavo, ki ti jo predpisuje “narcisistični ego” – in da stike z moškimi dejansko vzpostavljaš zgolj na neki “zapeljevalni” seksualni ravni, saj rabiš biti oboževana. Torej če pa si te spolno ne želijo (čeprav si te vsi želijo :), takšni moški avtomatično odpadejo, ker ranijo samovšečnost. ;)[/quote]

Si spet srkal pivo pri očetu?:))) Sploh prebereš, kar napišem? Nimam opravka z VSEMI! Govorila sem o moških, ki sem jih spustila do sebe in oni mene, o ljudeh katerim sem se odprla, jim pokazala svojo ranljivost. Ti pa omenjaš najstnike, župnika…
Ne potrebujem showa za funkcioniranje. Ne rečem, da ne paše biti oboževan s strani drugih, samo ne za vsako ceno in na način, da bi se sama metala pod vlak, da bi me opazili. Malo preveč izhajaš iz sebe, potem (spet) projeciraš name:). Saj pravim, alkohol ni zate:)).[/quote]

Nič nisem srknil, pihal sem pred parimi urami 0.00 🙂 … saj zato pa so tako dobre moje analize. :))))))

Hmmm, veš kaj to pomeni?:)) Moral bi nekoga obiskati:))). Sem upala, da je le alkohol:)).

Še preučujejo…

Teoretični nakladači, kaj spet blodite. Me prav zanima, kdo od vas je dobil seks tako, da se je delal prijatelja. zagotovo nihče. Ko si babi prijatelj, boš prijatelj ostal. Kdo vam je pa kriv, če ne veste, kako se približat babi, da dobiš seks in se tako šalabajzersko spravljate zraven.

Točno tako. Tisti moški, ki so mnenja, da moraš ženski najprej bit prijatelj, potem pa šele kaj več dosežeš pri njej, bodo ostali večni drkači. Takemu ni za verjet, da je že kdaj imel punco.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No saj ravno o tem govoriva – o drugih, ki jih gledamo skozi naša očala. 😉
Nap. Antilopca (naj mi ne zameri, ker sem jo vzel za primer. Nam je pač na očeh 😉 se veliko pogovarja z m111, marsikaj mu pove, ko mu pošilja razne zgovorne pesmice hkrati pa zase pravi, da ima partnerja. Misliš, da se že “preveč” pogovarjata, glede na to, da sta nasprotnega spola?

Pa ne sedaj reč, da te ne briga kaj počneta, saj mene tudi ne, zgolj primer o katerem lahko konkretno debatiramo. Saj lahko golobčka, a ne? 😉 :)))[/quote]

Glej no glej, kaj sedaj vidim (sem spregledala). Opažam, da je marsikoga zbodlo moje komuniciranje (in ne prijateljevanje) z m111. Besedilo pesmi je pač takšno kot je trenutni navdih. Če m111 npr. reče, da mu je važno, da ženska ni imela veliko partnerjev, bom dala gor pesem “Like a Virgin”. :)) Če reče, da je nam ženskam pomemben denar, dam gor pesem od Shanie Twain “Ka Ching” ali pa od Madonne “Material girl”. Če sumim, da se laže, dam gor pesem “Laži, laži mi” od Alke Vuice. Namen – razgibanje teme lepe pesmice, ker samo pripenjanje pesmic gor lahko postane dolgočasno. M111 se je sicer zelo ustrašil in zbal, da bo njegova žena izvedela, da se z njim pogovarjam takole vsem na očeh. :))))))

Ne jemlji od NM-3w izjave kot neko referenco za določanje moškega, ker me bo sram, da sem moški. :)[/quote]

Za kaj takšnega je že prepozno, NM-3w je vse prej kakor pa moški.[/quote]

@ Robi & Calypso: ne moreta osel in oslica o plemenskem biku … govorimo različne jezike ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close