Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali vam jo partner kdaj poliže?

Ali vam jo partner kdaj poliže?

Ondi, luknjice niso najbolj “občutljive”…popelji se kdaj še višje;)

ja malo više, nad tisto večjo luknjico, je en tak prav fajn gumbek…ki, če ga dobro obdelaš kar nenavadno zraste…:))

poreden..nimajo vse velkega:)))

no…saj ni važno, če je velik…tudi, če je majhen je ok, samo najdet ga je treba in se poigrati z njim 😉

mirella jst mislim, da bi znal poreden kar vedet kako in kaj :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:)…jaz tudi mislim enako, pa še res je 😉

no … mislim, torej sem … je tako?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja…dva že misliva kako in kaj…pa tudi mislim, da bi hitro našel tvoj gumbek haha

eh, pustva mene. sicer pa, sem samo ena izmed mnogih in po fiziologiji ne prav posebna od drugih. torej vse na svojem mestu in zato res ne bi bilo težko najti, dotične pritikline.

Huje je, če moški sproži pri ženski kak drug “gumbek” v možganih:)-tistega za alarm:)

na kak alarm misliš :)?

prav imaš mirella. to je dosti huje… in če pride čez možgane, posredno, do spodnjega gumbka … ma, kriza. lepa kriza,.

tudi to se zna zgoditi :)…pač takrat je to usojeno!

js sem mislila oni alarm, da ga bejba klofne in odvihra stran, ker je že z besedami narobe začel:)

Lahko je pa tak, ki ga ima japkica v mislih, ja:)-tudi zanimiv:)

usojeno … to sem pa že slišala 🙂

tale s klofuto … je pa itak najenostavnejša varianta. in z najmanj posledicami.

ja pa klofuta ima posledice…za moškega, ki mu jo prisoliš 🙂

eh… klofuta se preboli dosti prej, kot posledice na katere sem mislila jaz.

Midva si liževa vse kar naju vzburja,rajca,draži..

Jaz pa mu ližem samo ušesno luknjico … :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Fuj,ha,ha,ha:-)

a veš merči, da je dosti bolj rajcig lizat ali grizljat ušesno mečico in ne luknjico …
saj vem, da veš :))) če pa ti tega ne bi vedela, potem pa tud hudič no!

Krožni gibi in vse hitrejši,a ne prehitri v obliki osmic recimo.

ja, ampak osmice niso več za ušesno mečico … te bolj pašejo drugje

Si mi kar iz jezika vzela,veš.

bi rekla, ja …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close