Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali vam jo partner kdaj poliže?

Ali vam jo partner kdaj poliže?

jah no, potem pa nimate sreče pri izbiri ali kaj jaz vem. sicer pa praksa dela mojstra. če imaš pa filing v življenju, ti pa itak pride prav, na večih področjih. je tko?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ti si potem mojstrica, če prav razumem :)…samo ne verjamem, dokler ne občutim tega 😉

eh, kaj bom jaz. jaz sem ena navadna japkica…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

se mi je kar zdelo, da tudi tebi ne gre :)))

ne, to se pa motiš. ne verjamem, da so moški tako dobri igralci. sicer pa sam veš, da se čuti ali je to to ali ni. samo hvalim se pa res nerada.

ah kaj misliš, da samo ženske znate glumiti :))…?

glej, jaz pri takih rečeh ne glumim, ker v tem ne vidim smisla. jaz to počnem zato, ker v tem uživam, da mi je lepo, da je nekomu lepo z mano. to je vsa umetnost. in se ne spuščam v nekaj zato, da bi odglumila in da bi se na hitro nekoga rešila. that is just not me.
verjami pa, da bi dobro vedela ali nekdo z mano glumi ali ne. saj nisem ravno od včeraj.

ja no…saj…toliko bolje zate, da veš če kdo glumi… Ja se strinjam, da seksamo zato, da se imamo lepo in uživamo v tem…oba seveda…sploh me vzburi, če vidim in občutim kako je njej fajn…

no vidiš, da je pomembno to, da je tebi in še nekomu fajn. to je vsa umetnost.
sicer pa jaz skoraj ne seksam (no saj včasih paše fast food), jaz se ponavadi ljubim (velika razlika v majhnin detajlih).

dober vic…tudi ti seksaš :)…če pa še osebo ljubiš toliko bolje zate 🙂

hja, ni vic… kar je definitivno boljše zame. pa naj se sliši še tako sebično.

saj ni sebično, sem vesel zate, da združuješ vse v enem!

ja in življenje ni samo med in mleko. sicer pa to veš.

eh ja vem, ja, sploh se pri meni zadnje cajte ne cedita med in mleko…ma bo bolje!

Tvoj ni navajen pa še precej premlad.

vse pride na svoje, slej kot prej. samo potruditi se je pa treba 🙂

pri vseh zadevah se je treba truditi….tudi pri lizanju :))))

ja, res je

Kako pa to ve? Ga je že on kdaj potegnil komu? Morda pa mu je ravno to bolj všeč….
Mislim, mlada si še in strašno si želiš, da bi ti jo dobro polizal Če ti je ne bo on, ti jo bo prej ali slej eden drugi, grem stavit. Pa veliko užitkov ti želim.

Če ne gre drugače, kužki radi ližejo:)))))tudi;)

aha…kaj si že probala mirella :))))?

ne:))))) če bi želela, bi pa naš fifi bil takoj za:))))) on me skoz liže-nastavit bi mogla…a ne:))))

Mislm, enkrat sem se mojmu pa res “potožila” da če me tisti večer ne bo, jo bom psu nastavla:))))))) Sam to niso resne grožnje, ker psom smrdi iz ust;)

zdej pa že neumnosti klatite! kakšen fifi? nema fifijev za take, no mirellca. rajši si omisli ljubimca, če ata niso za.

nisem jaz o sebi govorila;)-dala sem en tak, nasvet;)

Moj “ata” delajo vse, pa še kaj….ni problemov:)

Jaz ji zmeraj obdelam luknjici oralno.Po reakciji sodim,da je učinek zelo dober.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close