Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali vam jo partner kdaj poliže?

Ali vam jo partner kdaj poliže?

Jaz sem pisala da prejšnji so, ta pa ne. Ne pa ta, ki je napisala post.Jaz delam na pušing, on na lizing ne.”mame pa take” – kdo je zdaj izpadel packa, po moje ti, ker predlagaš druzga.Še največja.Haha, vidiš kako se človek zezne.

ejga!

mi zmeraj prakticiramo oralo pred sexom, ali eden ali drugi ali pa hrati, najbolje je, ko imam njegovega debelega globoko v ustih, on pa mi jo lize in fingera hkrati

je pa res, da mora biti obvezno tik pred oralo umit in jaz prav tako, čeprav je njemu praktično vseeno, lizal bi jo kadarkoli…;-))

lap luštno je!

Ti jaz povem, da to ni tako povezano s higieno. So seveda tudi drastiični – beri umazani – primeri.

Isto ta malo bo en dec lizal kot nor, drug pa “raje ne bi”.

Da ne bo to kaj pametovala, da je to kaj v zvezi z ljubeznijo.

Ti jo lahko en liže, ki je prvi dan s teboj in te ne pozna in nima rad, en, ki ti petkrat na dan teži, ali se boš poročila z njim, pa ne.

Očitno imajo eni v glavi predsodke.

Nisem lep kot Brad Pitt, niti močan kot Silvester Stallone, niti nimam lepih zob, kot Leonardo di Caprio, ampak zato ližem kot Lessie. Pokličite …

ha ha ha, zmagovalka dneva : ))))))))))

ha ha ha, zmagovalka dneva : ))))))))))[/quote]

Nekako se je treba dokazat….

V roku 20 minut ste nabile oglede na 200,svaka čast. Tema dneva, kaj bomo če frižider smrdi, sam da tamala ne.

Ne 200, 5oo.Se pravi, da ene ližejo, ene so lizane, ene se obojestransko, ene pa bi, pa jih je sram.Lessie se vrača.

sex se vedno dobro prodaje, ne. In normalna zdrava ženska ima ponavadi rada sex, če pa iščeš svetnike pa idi na rkc.si

Ma nisi štekala, jaz sem pohvalila, saj jaz vidim vse svetnike ko sem dobro polizana,hihi.

:))))))))

Idi v sexshop po metuljčka. Je skoraj isti občutek kot če ti jo liže. Samo namestiti ga je treba prav.

O ja res veliko ogledov. Do večera bo še jih veliko več :)))

Skupaj sva 8 mesecev. In karakterno se super ujameva. Jaz sem stara 23 on pa 28. 69 pa še nisma. Če tega noče, onega tudi nebo hotel. On hoče samo tiste bolj običajne. Kaj msilite bo kdaj ali nebo nikoli hotel? Je pa glede nekaterih stvari res bolj staromodni, ampak v večini se ujameva.

Kaj je kristnjan – ti imajo ponavadi takšne fore:)

Malo heca…

Ne ne bo bolje, malo vrjetno.

Uh, ne predstavljam si, da moj mi je ne bi nikoli polizal, res ne. To je najboljši občutek, takoj za orgazmom. Uživam, ko mi jo liže in uživa, ko njega gledam, ko mi jo liže, ker vidim, da tudi on uživa. Skratka to je zame zelo pomemben del seksa. Pa njemu tudi seveda paše, ko ga jaz njemu fafam.

Če tvojemu ni do tega, nekje mora biti razlog. Si ga vprašala, zakaj tega ne želi početi? Ali zakaj sploh ne poskusi? Seveda nima smisla ga siliti v to, če ne želi. Mogoče je imel kdaj kakšno neprijetno izkušnjo, ko je kakšni lizal (slab okus, neprijeten vonj).

Kak kristjan za vraga. Saj smo brali na ljubezenskih nasvetih kako so kristjani vzdržni do poroke, oralo in ročne obdelave pa veselo prakticirajo hahahah

“Oralni seks ni seks!”

Bill Clinton, bivši ameriški predsednik, med afero Monica Lewinski

Probaj raje s tekočo vodo in milom.

“Oralni seks ni seks!”

Bill Clinton, bivši ameriški predsednik, med afero Monica Lewinski[/quote]

Clinton lied. A man might forget where he parks or where he lives, but he never forgets oral sex, no matter how bad it is.”
–Barbara Bush

tudi jaz kaj dosti tega nisem deležna.. ne pri vsakem sexu, ne vem zakaj..on isto hoče da mu ga pa vedno vlečem, pa mu ga zdaj včasih nalašč ne

Probaj raje s tekočo vodo in milom.[/quote]

tebi se pa pozna da si moški 🙂 s takole izjavo

Se tudi kdaj zgodi, ja … čeprav poredko … pa se mi prav nič ne toži po tem. :))) Ne maram prav preveč … pa ne me prašat zakaj, ker ne vem … pač ni to zame. Rajš vidim da me liže povsod drugod … mi dosti bolj paše. :)))))))))

Ne vem, no, ne znam si predstavljati, da bi kakšna ženska blazno uživala, če bi ji partner ponujal kakšno umazano in naparfumirano korenino.

Pa ga vprašaj, zakaj noče….

Jst pa ne maram pompinov delat… zato, ker me čeljusti začnejo bolet… hahaha… Ma včasih mu vseeno…. mi je v veselje gledat ga, kako uživa… :)))))

Haha, da si nauš čeljust spahnila.En pompin za spomin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close