Ali vam jo partner kdaj poliže?
ejga!
mi zmeraj prakticiramo oralo pred sexom, ali eden ali drugi ali pa hrati, najbolje je, ko imam njegovega debelega globoko v ustih, on pa mi jo lize in fingera hkrati
je pa res, da mora biti obvezno tik pred oralo umit in jaz prav tako, čeprav je njemu praktično vseeno, lizal bi jo kadarkoli…;-))
lap luštno je!
Ti jaz povem, da to ni tako povezano s higieno. So seveda tudi drastiični – beri umazani – primeri.
Isto ta malo bo en dec lizal kot nor, drug pa “raje ne bi”.
Da ne bo to kaj pametovala, da je to kaj v zvezi z ljubeznijo.
Ti jo lahko en liže, ki je prvi dan s teboj in te ne pozna in nima rad, en, ki ti petkrat na dan teži, ali se boš poročila z njim, pa ne.
Očitno imajo eni v glavi predsodke.
O ja res veliko ogledov. Do večera bo še jih veliko več :)))
Skupaj sva 8 mesecev. In karakterno se super ujameva. Jaz sem stara 23 on pa 28. 69 pa še nisma. Če tega noče, onega tudi nebo hotel. On hoče samo tiste bolj običajne. Kaj msilite bo kdaj ali nebo nikoli hotel? Je pa glede nekaterih stvari res bolj staromodni, ampak v večini se ujameva.
Uh, ne predstavljam si, da moj mi je ne bi nikoli polizal, res ne. To je najboljši občutek, takoj za orgazmom. Uživam, ko mi jo liže in uživa, ko njega gledam, ko mi jo liže, ker vidim, da tudi on uživa. Skratka to je zame zelo pomemben del seksa. Pa njemu tudi seveda paše, ko ga jaz njemu fafam.
Če tvojemu ni do tega, nekje mora biti razlog. Si ga vprašala, zakaj tega ne želi početi? Ali zakaj sploh ne poskusi? Seveda nima smisla ga siliti v to, če ne želi. Mogoče je imel kdaj kakšno neprijetno izkušnjo, ko je kakšni lizal (slab okus, neprijeten vonj).
Forum je zaprt za komentiranje.