Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali vam jo partner kdaj poliže?

Ali vam jo partner kdaj poliže?

kaj pa je pompin?

Moj uživa, jaz pa tud ;)) Ni mu nič bljak, v bistvu ga vonj in okus še dodatno zrajca… Včasih se jaz sploh ne spomnim, pa komaj čaka… ;)))
Torej: ali ti smrdi, ali je tvoj čuden!!

Po primorsko je pompin fafanje :)))))))

mene tut čeljust boli pri tistem poslu.

Jah, mene tudi noge bolijo če grem na Triglav brez kondicije. Vaja punce…vaja!

Ne vem zakaj imam občutek, da si najstnica in sprašujem take brezvezne stvari na starševskem čveku????

Moj to naredi tako, da sem na plafonu. Profi. Vsakič.

kaj pa golden shover?

:))))

Probaj raje s tekočo vodo in milom.[/quote]

tebi se pa pozna da si moški 🙂 s takole izjavo[/quote]

Ima čisto prav. Včasih so bili izredno moderni deodoranti za spolovila. A ker so bili zelo agresivni, so v večini primerov povzročili vnetja, kar pa je pomenilo, da spolovilo ni več dišalo, ampak bolj smrdelo.

Včasih je sama voda čisto dovolj. Meni ni všeč, ko si ga moj umije z milom, ker potem ima ta vonj. Raje vonjam njegov vonj – sevda ko si ga umije z vodo.

Jaz jo ližem sama sebi.Saj veste joga.

ti si najdi nekoga, ki ti jo bo … on pa eno, ki tega noče

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj je lepšega kot lizati sočno in voljno češpljo ;)?

lizati gladko, trdo in sladko banano??

a to pa nevem…nisem probal…a je fino?

Ja, jaz češplje res še nisem lizala:)
banane imam pa rada…trde:)-konkretne

Sicer pa po moje ni point v “sadežu”-ampak ko vidiš, kakšen “orkan” sprožiš z lizanjem-tisti pogled, tisti obraz….to je užitek…zame:)

:))…ja prav če je nisi…lahko bi jo…smo taki in drugačni ljudje po svetu haha…

ja trde banane so ponavadi konkretne, pa tudi tople, vroče…

Aha…orala je res super, ko z jezikom obdeluješ češpljo in jo gledaš, ko vzdihuje od užitkov in kako postaja zmerom bolj mokra in razdražena…

No, vidiš poredni:) Zdaj bova prišla do tega, da niti ni tako “okusno” kot je učinkovito:)

Odziv je važen in rezultat:) Pa naj ližemo karkoli….no, pri sladoledu je kvečjemu kak kilogram:))))

:)…ja mirella…no tudi okusno je, vsaj meni no…oz. mogoče sem imel okusne češplje po ustih in pod jezikom :))

sladoled je tudi ok, na češplji še posebej :)))

Pa banana split:),…mal smetance, na vsko stran ena kuglica…;)

banana split … auč. ne! a ne veste, da je sadje vedno najboljše sveže, ne preveč zrelo … da je še trdo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bivša ni pustila, da jo ližem, tut fafat ga je probala sam ene 2x v 6ih letih … pa je ljubezen počas zamrla, zdej ližem muco drugim, zanjo pa ne vem.

Men pa osebno fafanje ni glih 10-ka

bi rekla ja, če ti je v 6 letih ene 2x pa ti ni blo premalo :)))

Ja, če ti ga je tako malo….odvisno pa je tudi od ženske…ene znajo zadevo izpeljati, druge pa ne…oz. ga premetavajo po ustih brez učinka 🙂

jaz se še vedno sprašujem, zakaj jim potem ne poveste, kako vam paše? tega enostavno ne razumem. a potem se samo delate, da vam paše? ali ste kot štori in one niti ne opazijo, da je brez učinka?

ma lahko tudi povemo, ma če pa ene ne znajo tudi če se jim pove…pač ene imate dar za to, druge ne…isto kot za lizanje…eni vedo kako treba, drugi spet ne…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close