Ali moški res ne marajo…
Samo še to se manjka, no.
Ne moreš tako pavšalno, pač nismo vsi za vse, to je menda jasno.
Otroci pa niso šala in če si samo predstavljaš, da se moraš prilagoditi ne samo novemu partnerju/partnerki, temveč za nameček še otrokom, da moraš biti zelo potrpežljiv, razumeti, da nisi na prvem mestu, da bo nekdo drug še dolgo imel prednost pred tabo in se za povrh po možnosti še ubadati s težavnim bivšim/bivšo … je kar zalogaj, a ne. Mora človek imeti v glavi kar lepo razpucano, sicer se ne obnese.
Ni večjega užitka kot skrbeti za otroke, ki jih je nakresal nekdo drug. Običajno so ti taki otroci tudi globoko hvaležni za vso izkazano skrb. Posebej intenzivno izkazujejo to hvaležnost ob prihodu v puberteto in nato še vrsto let.
Zato so mamice zelo iskane in praktično ne dobiš proste, ker se jih vsak drži kot klop.
Za debeluške ni problem. Nekateri imajo fetiš nanje.
Nekateri pa seksajo z njimi trofejno.
Kot recimo lovci, kdo bo ustrelil največjega kapitalca, kdo je potegnil ven najdaljšo ribo in podobno.
Vsi ostali pa pač seksamo z njimi kar tako. Za moškega to res ni problem. Vtikamo ga povsod: V jabolčno pito ( o tem so celo posneli film) ), v sesalec za prah, v kure, nekateri v pse, pa ga ne bi radi vtaknili v debeluško? Seveda bi. Pa ne samo enkrat.
Lp
Avtor
večkrat vdim kak par, ko je ona ful debela in on ful suh ali obratno. enim pač ni vse za telo, ker se zavedajo, da je lepota minljiva (ali pa dejansko ne marajo kosti) in gledajo na karakter in srce.
kar se tiče otrok pa tako – jaz osebno bi sprejela drugega otroka v primeru, da je ta otrok brez mameočeta, ker ga ne pozna, je umrl itd. – da mi torej bio oče/mati ne bi srala po glavi z raznimi ljubosumnimi izpadi, naščuvala otroke proti meni itd.
jaz se pa zelo strinjam s pavšalistko in mamulo. Res ni enostavno sprejeti otroka, ki ima oba biološka starša. Pravzaprav sprejeti takega otroka ni problem. Problem je ponavadi kako te sprejme otrok in drug bio mati/oče. Kako vzgajati otroka v puberteti, ko že tako otroci mislijo, da smejo čisto vse . Pa jti takoj rečejo, da jim ti nisi nič in te ne upoštevajo. Razpet si med tujim otrokom in partnerjem. Če pa še sam/a preživljaš drugo puberteto, to še posebej začini zvezo.
V tako partnerstvo se dje res tresba spustiti s trezno glavo, ne le s srce.
Debeluške so pa čisto OK. Saj smo različni, kajne? Kaj sploh razumemo pod besedo debeluška? Nad 100, 120? Pravijo, vsaka metla svoj štil najde. In prav je tako!
od sestrične mož je enkrat rekel, da raje vidi, da ima njegova žena 120 kil kot pa 40 kil. pa je on fuuul suh pa suhic sploh ne mara. nekaterim so take pač všeč, ker pravijo, da je vsaj kej za prijet ne pa da so jih same kosti.
glede otrok je pa tako. jaz bi 3krat prej premislila preden bi se spustila v zvezo z nekom, ki ima otroka “od prej”. res je problem, ker tem otrokom dostikrat ne smeš nič reči, ker mu nisi nič, ponavadi tudi zaradi tega ne marajo, ker si se njihovi mamici ali očetu prištulil zraven, oni pa pač tega nočejo. sploh pa če na splošno nisi za otroke, kaj šele tuje, bolje da pustiš pri miru.
Pod “debeluško” sem mislila, če imaš napr. cca 15-20 kg od idealnega, recimo… Torej ko ni tisto, z nekaj odvečne navlake, pa spet ne da se ne vidi kje so boki, kje pas… Torej, nekaj na vmes, recimo.
Glede otrok pa tako, jaz osebno se strinjam, da ni lahko sprejeti “tujega” otroka, dokler ga tako gledaš. Kaj pa sprejeti otroka. Kot otroka, človeško bitje, kateremu namen ni biti ata ali mama, ampak “voditelj” z vzgledom, prijaznostjo, toleranco, razumevanjem…
Se mi zdi, da pri otrocih je tako, da kar daš, to dobiš… Slej ko prej… Je pa res, da za to moraš biti Moški oz. Ženska (in ne fant ali dekle oz. ne/zrel).
V postu sem spraševali “Ali M O Š K I … ”
Ja?
Rajši kakšno kilo več kot manj, ampak poudarek je na “kakšno”. Sicer pa zavisi ali gre za neaktivno debeluško z veliko maščobe ali bolj okroglo aktivno punco, ki je pač takšne konstitucije.
Otroke imam sicer rad, a zaenkrat imam rajši takšne brez, za naprej pa te možnosti ne izključujem. Sprejeti tujega otroka se mi zdi tud odgovornost. Itak pa nikoli ne veš, kaj ti prinese lajf.
Si že slišala za genski zapis in za smisel spolnega razmnoževanja? Naj ti pomagam. Smisel je v tem, da otrok dobi TVOJE gene. Iz istega razloga si do svojega otroka prijazen, do priženjenega pa žal v praksi takole: http://en.wikipedia.org/wiki/Cinderella_effect
kaj pa tista, ki ima 20 kg premalo? da se ima nenormalno rada? predvsem pa kaže da je le redkokdo zadosti dober zanjo?))[/quote]
To je isto.
20 kil premalo je že posledica neke hude travme.
Ali pa kakšne bolezni.[/quote]
tako ali drugače, pisati, da se nekdo ne mara, ker ima 20 kil preveč ali premal, pa zraven dodajat da ljudi, ki imajo 20 kg( kila gor ali dol) preveč težko kdo maral je za lase privlečeno….še najbolj mogoče ravno zaradi tega, ker ti ponekod trdiš kako je treba sprejemati samega sebe, si širit zavest in obzorja, nogoče pa v rsnici ti ne maraš samega sebe?
Zakaj tako meniš ?
20 kil preveč ali premalo, če so vzroki psihične narave, je ravno posledica nesprejemanja sebe. Ne gre se za sprejemanje kil, ampak za psihični občutek, da te okolica sprejema in s tem tudi sam sebe.
Nekatere ženske imajo idealno kilažo, pa še vedno živijo z občutkom, da niso dobre in ne zadovoljne..
Vsak, ki išče uteho v hrani, jo išče z razlogi, ki so psihične narave.
Poznam ogromno primerov, kjer ženske same priznavajo, da imajo slabo samopodobo in občutek, da jih nihče ne mara…Hrana in njihova zunanja podoba, ki je le odsev tega, kako človek vidi samega sebe, pa je le sredstvo, ki pomaga to podobo realizirati.
Zakaj tako misliš ?
Zakaj tako meniš ?
20 kil preveč ali premalo, če so vzroki psihične narave, je ravno posledica nesprejemanja sebe. Ne gre se za sprejemanje kil, ampak za psihični občutek, da te okolica sprejema in s tem tudi sam sebe.
Nekatere ženske imajo idealno kilažo, pa še vedno živijo z občutkom, da niso dobre in ne zadovoljne..
Vsak, ki išče uteho v hrani, jo išče z razlogi, ki so psihične narave.
Poznam ogromno primerov, kjer ženske same priznavajo, da imajo slabo samopodobo in občutek, da jih nihče ne mara…Hrana in njihova zunanja podoba, ki je le odsev tega, kako človek vidi samega sebe, pa je le sredstvo, ki pomaga to podobo realizirati.
Zakaj tako misliš ?[/quote]
ker sem bila v tej izkušnji
mogoče se res ne maram:)))
Forum je zaprt za komentiranje.