ali moškemu 50+ ustreza, če ga ženska osvaja tako, da mu razlaga svoje seksualne fantazije,
Sicer pa sem napisala, da se ukvarjaz manekenkami. profesionalno. Kot business. Ne kot seksualni hobi. :)[/quote]
To ni pravilen odgovor, še enkrat – kdo je ta gospod? Težko verjamem, da nekdo, ki služi na manekenkah, javno razdaja tako slabšalno mnenje o ženskah.[/quote]
Je rekel tudi, da te ženske (manekenke) niso lepe v nekem klasičnem smislu, mapak da so “lepe” za njih, ki se s tem ukvarjajo. 🙂
To ni pravilen odgovor, še enkrat – kdo je ta gospod? Težko verjamem, da nekdo, ki služi na manekenkah, javno razdaja tako slabšalno mnenje o ženskah.[/quote]
Je rekel tudi, da te ženske (manekenke) niso lepe v nekem klasičnem smislu, mapak da so “lepe” za njih, ki se s tem ukvarjajo. :)[/quote]
Nisem razpoložena za kviz, če ne želiš napisati čigave so to besede, tudi prav, Zemlja se vrti dalje 🙂
Saj kura si ti, ker to vprašuješ in tako rekoč zahtevaš.[/quote]
Nisem prvič in ne zadnjič označena za kuro, pa kaj zdaj ? Nič novega/uporabnega nisi povedal 😛
Karl Lagerfeld. Ga poznaš? :))[/quote]
Osebno ne. Sem že prebrala kakšnjo njegovo provokativno cvetko; z obzirom na vse, kar se ve o njemu, mi nikakor ne deluje merodajen, kvečjemu oduren….fuj ![/quote]
O praktično vsakem, ki se je kdaj izpostavil, izstopal, boš lahko prebrala o njem tudi vse najslabše. To pa še ne pomeni, da je vse res. Odvisno, kaj vzameš in kaj verjameš.
ta je dobra:))))))))))))))))
cel dan za mislit, kako tja v to žensko vesolje in cel dan za dobro voljo.
jaz bi gospo:
” ali moškemu 50+ ustreza, če ga ženska osvaja tako, da mu razlaga svoje seksualne fantazije”
vprašal, kako pri njej priti do “tja”:), te neskončne ženske globine ?[/quote]
Vsekakor sem mnenja, da v resnici ženske izbiramo moške in ne obratno. Torej, če si pravi, ne tako zelo težko. Sicer nikakor. Po tej prvi prepreki, ki je, če mene vprašaš, stvar kemije, dobesedno, torej, če si dva dišita, pa je stvar še v uskladitvi okoliščin in seksualnih preferenc. To so torej trije deal-breaker-ji. Da mi moški ne diši, če takrat nisem dejansko in tudi mentalno samska, in če ne igra moje igre, ne bo nič. Vse to troje mora ustrezati.
Zelo so se obregnili ob mojo “damskost” ali odsotnost le-te. Težko opišem, kaj jaz pod tem razumem. Vsekakor tudi dame seksamo in zelo uživamo v seksualnosti. Recimo, da je damskost nasprotje od prostaškega. Seks po mojem mnenju ni prostaški.
ta je dobra:))))))))))))))))
cel dan za mislit, kako tja v to žensko vesolje in cel dan za dobro voljo.
jaz bi gospo:
” ali moškemu 50+ ustreza, če ga ženska osvaja tako, da mu razlaga svoje seksualne fantazije”
vprašal, kako pri njej priti do “tja”:), te neskončne ženske globine ?[/quote]
Vsekakor sem mnenja, da v resnici ženske izbiramo moške in ne obratno. Torej, če si pravi, ne tako zelo težko. Sicer nikakor. Po tej prvi prepreki, ki je, če mene vprašaš, stvar kemije, dobesedno, torej, če si dva dišita, pa je stvar še v uskladitvi okoliščin in seksualnih preferenc. To so torej trije deal-breaker-ji. Da mi moški ne diši, če takrat nisem dejansko in tudi mentalno samska, in če ne igra moje igre, ne bo nič. Vse to troje mora ustrezati.
Zelo so se obregnili ob mojo “damskost” ali odsotnost le-te. Težko opišem, kaj jaz pod tem razumem. Vsekakor tudi dame seksamo in zelo uživamo v seksualnosti. Recimo, da je damskost nasprotje od prostaškega. Seks po mojem mnenju ni prostaški.[/quote]
Draga moja, ne oziraj se na njih. Eni imajo radi packe 🙂
Zelo so se obregnili ob mojo “damskost” ali odsotnost le-te. Težko opišem, kaj jaz pod tem razumem. Vsekakor tudi dame seksamo in zelo uživamo v seksualnosti. Recimo, da je damskost nasprotje od prostaškega. Seks po mojem mnenju ni prostaški.[/quote]
Draga moja, ne oziraj se na njih. Eni imajo radi packe :-)[/quote]
… je nasvet ene samske drugi samski.
mlečnozobo pišče, da razjasniva: samsko nikoli ni bilo in nikoli ne bo enako kot nezadovoljeno in nepotešeno ;-)[/quote]
Nisem mlečnozob, seksam pa z mlajšo od sebe. In od tebe. 🙂
Hvala bogu sem zaenkrat zelo potešen. In tudi drugače sit. :)[/quote]
Prav vesela sem zate 🙂 Ampak očitno ni in ne sme bit packa, še pogovarjat se ne sme o teh stvareh, ker je takoj označena za nepotešenko hihi. Ajde mali, uživaj v svoji mladosti …
Nisem mlečnozob, seksam pa z mlajšo od sebe. In od tebe. 🙂
Hvala bogu sem zaenkrat zelo potešen. In tudi drugače sit. :)[/quote]
Prav vesela sem zate 🙂 Ampak očitno ni in ne sme bit packa, še pogovarjat se ne sme o teh stvareh, ker je takoj označena za nepotešenko hihi. Ajde mali, uživaj v svoji mladosti …[/quote]
Tega pa nisem rekel. Vsekakor je pa dama z veliko začetnico.
Forum je zaprt za komentiranje.