Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali moškemu 50+ ustreza, če ga ženska osvaja tako, da mu razlaga svoje seksualne fantazije,

ali moškemu 50+ ustreza, če ga ženska osvaja tako, da mu razlaga svoje seksualne fantazije,

ali je to preveč napadalno? Kaj bi bilo tu mač – govorim seveda o začetnih spoznavnih srečanjih, torej v javnosti, brez fizičnega innuenda, brez izzivalnega oblačenja, sredi belega dneva.
Recimo, da sedite v času kosila z možkim, ki vas privlači, in bi ga želeli zapeljati, mogoče malo osupniti, nikakor pa ne odvrniti. Pritegniti. Zaintrigirati. On ima 55. Vi imate nekaj čez 40. Pri teh letih sem “over” mahanja s trepalnicami in hihitanja. Vsekakor pa nisem pristaš nobenih pocestniških vulgarnosti. Kako zapeljati moškega in ostati kljub temu dama, on pa ostane gospod?

Tvoja leta so mi bližje zato ti zanj ne morem odgovoriti. Mislim pa, da če ne boš vulgarna pri razlagi svojih fantazij ne bo hudo narobe. Če nič drugega, boš vsaj ugotovila ali ti jih je pripravljen izpolniti. In glede na njegovo pripravljenost boš lahko tudi sprejela odločitev ali bi vezo poglobila ali pa bo ostalo na tem zmenku.

Razlaganje svojih seksualnih fantazij kar nekomu med kosilom lahko hitro prestopi mejo vulgarnosti… in človek izgubi apetit… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Razumem, verjetno res, haha. Sem se spet ujela v eno svojo fantazijo.

Kaj potem, kakšen nasvet. Ostane samo igra oči? Še kakšna OKUSNA ideja, kaj bi moškemu dalo pravo sporočilo, da me zanima, a hkrati ostati malo nedosegljiva, da se bo treba malo truditi. Sprožiti lov, če tako rečem in dati čisto malo upanja…

Ženske ste mojstrice tega, tako da… uporabi svojo domišlijo 🙂

Izkušnje?

Poveš mu, da te zanima, a hkrati mu še ne daš vsega, kar imaš za dati. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Poveš mu, da te zanima, a hkrati mu še ne daš vsega, kar imaš za dati. :)[/quote]

Podpis,,,

Odvisno s kom imaš opravka in kaj si v resnici želiš od njega.
Saj lahko, da bo čisto ok, če mu boš med kosilom povedala svoje skrite fantazije in bo kar tam takoj z roko odrinil krožnike na tla in bosta na tisti mizi piiiip….. In to bo to, če si želiš le…kosilo s sladico oz pol kosila s specialno sladico…. 😉
Lahko pa ubereš drugačen pristop in mu daš vedet, da ti je lepo v njegovi družbi, da si želiš družbe z njim itd Vse ostalo bo posledica tega druženja, če je tip dojemljiv za take sugestije.

Oceni sama, pri tvojih letih to ne bi smelo bit problem… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Čigave? Ženske?
Ok, bom tiho 🙂

Ne!!! 🙂 Moške! Moške izkušnje! Kaj je delovalo na vas. Prosim komentarje, kjer sta bila dotična udeleženca vsaj 30+. Kako smo to počeli v mladosti, to vem 🙂
Saj nisem nesposobna. Znam pritegniti pozornost moškega. Saj ga zanimam oz. vem da sem mu všeč. Obstaja pa določena socialna prepreka, ljudje pri 40+ ne skočimo več tako na prvo žogo. Imaš svoje življenje. Zato razmišljam, kako, če, ali sploh, če pa že, potem pa vsekakor zelo subtilno, sprožiti, porušiti tisti zid. Kako spet sprožiti lovca v levu, ki je malo zaspal.
Tisto na začetku pa je bilo seveda rezultat mojih fantazij. Sanjarim o njem Želim si ga. A nikakor, nikakor ne mislim spuščati nivoja v komunikaciji.

Če si mu všeč, bo že sprožil. Če ne, pa še vedno lahko skočiš nanj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moški v teh letih pa ja mora imeti izkušnje in prepoznati znake, da je ženski všeč. Moški smo vedno lovci, z vedno napeto puško, če pa se kdaj sprožilec zatakne pa najbrž ne bo imel nič proti, če sam postane plen…levinje godne za parjenje…:))

No vidiš, isto kar deluje pri tebi deluje tudi pri njemu 😉
Navrgel ti je nekaj drobtinic (nič vulgarnega, predvidevam) in ti že sanjariš, napletla si cel scenarij v svoji glavi kako bi ko bi…..itd.itd 😉 :))))

Če se bosta ujela v pogovoru, druženju pri čisto običajnem kosilu itd, če se bo zanimal za te kot osebo, za tvoje težave, zanimanja, hobije, počutje… bo zelo verjetno tudi sam začel sanjarit o tebi. Čeprav pri teh letih (predvidevam) človek postane malo bolj previden v svoji domišljiji, da se tako zavaruje pred morebitnim prehudim razočaranjem. Ker, če bo “prehitro” prišel “preblizu”, s prepolno glavo domišljije, nerealnih podob o tebi/vaju, bo nekoč razočaranje hudo in neizbežno.
Po moje je bolje, da se potopno dalj časa spoznavata, če želita imet kaj resnega, kot pa, da si ustvarita prevelike iluzije drug o drugem.

Joj no, kakšna ovinkarjenja v odgovorih iz katerih se že vnaprej vidi, da: bodi direktna, kar ne pomeni nujno tudi vulgarna. To sigurno vžge pri večini normalnih moških. No, On_ je morda izjema, ki raje sam skaklja okoli samičke ter gruli in prhuta s perutničkami, ker je v nasprotnem slučaj cel teden ob apetit. :-)))

Navrgel ti je nekaj drobtinic (nič vulgarnega, predvidevam) in ti že sanjariš, napletla si cel scenarij v svoji glavi kako bi ko bi…..itd.itd 😉 :))))

Če se bosta ujela v pogovoru, druženju pri čisto običajnem kosilu itd, če se bo zanimal za te kot osebo, za tvoje težave, zanimanja, hobije, počutje… bo zelo verjetno tudi sam začel sanjarit o tebi. Čeprav pri teh letih (predvidevam) človek postane malo bolj previden v svoji domišljiji, da se tako zavaruje pred morebitnim prehudim razočaranjem. Ker, če bo “prehitro” prišel “preblizu”, s prepolno glavo domišljije, nerealnih podob o tebi/vaju, bo nekoč razočaranje hudo in neizbežno.
Po moje je bolje, da se potopno dalj časa spoznavata, če želita imet kaj resnega, kot pa, da si ustvarita prevelike iluzije drug o drugem.[/quote]

pa dobro, kje ti v njenem pisanju vidiš željo po življenju happily ever after ob kopici otrok?

Po moje je bolje, da se potopno dalj časa spoznavata, če želita imet kaj resnega, kot pa, da si ustvarita prevelike iluzije drug o drugem.[/quote]

Nisem pomislila na to, da verjetno res tudi jaz že reagiram na njegove poteze. Pa najbrž ni kar zvniknilo, seveda. Imaš prav. All is good.

Fantje, nehajte se kregat!

Morda tam, kjer je napisala, da bi rada ostala dama. :)) Sicer pa nihče ne omenja otrok, razen tebe. 😉

Pot je pomembnejša od cilja. To je najboljša stvar, ki res pride šele z leti. Proces zapeljevanja. Res je vse v glavi, kar se tiče spolnosti. In zdi se mi, da z leti tudi (nekateri) moški resnično uživajo tudi v procesu. Super.
Seveda, če ni vse v moji glavi. Vedno je tudi ta možnost 🙂

Samo na en način boš ugotovila… 🙂

Morda tam, kjer je napisala, da bi rada ostala dama. :)) Sicer pa nihče ne omenja otrok, razen tebe. ;)[/quote]

pa ji še nisi svetoval naj mu piškote speče?

Veljalo bi dater-jevo pravilo:)

-Glede raznih načinov spoznavanja je moje mnenje, da mora vsak zase najti pravi način.

-Meni je merilo človeka bolj to, ali se je uspel prilagoditi svoji specifični situaciji.

Za tvoje pa:
mislim da, če naboj ustreza:). to hitro “uvidiš” in začneš lahko s humorjem

iz take poti velikokrat nastane “Road to Nowhere”. Vsaj zanj. Ti morda najdeš tolažbo v stranskih učinkih. Sploh, če je dobro situiran. :-))))

Morda tam, kjer je napisala, da bi rada ostala dama. :)) Sicer pa nihče ne omenja otrok, razen tebe. ;)[/quote]

pa ji še nisi svetoval naj mu piškote speče?[/quote]
Za to je pa še malo prehitro. 😉

iz take poti velikokrat nastane “Road to Nowhere”. Vsaj zanj. Ti morda najdeš tolažbo v stranskih učinkih. Sploh, če je dobro situiran. :-))))[/quote]

No, nikar tako, no. Nobene potrebe za tak način.
V tem primeru ne bo road to nowhere, ne? Všeč mi je ideja, da se pravzprav “že dogaja”. Na to nisem pomislila, ko sem začela to temo. Mogoče se že dogaja. Verjetno se že dogaja. No, fino. Človeka to sprosti. Ali pa potolaži 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close