ali moškemu 50+ ustreza, če ga ženska osvaja tako, da mu razlaga svoje seksualne fantazije,
pa ji še nisi svetoval naj mu piškote speče?[/quote]
Za to je pa še malo prehitro. ;)[/quote]Najprej je treba žito v mlin nest, da se zmelje v moko, a ne Marko… 😉 :)))
Boom bi pa kar slamo od žita na polju počikal… 😀
Kakorkoli mislim, da sem dovolj jasno napisal, da ima več možnosti kako izpeljati to zadevo in da je odvisno od njene ocene s kom ima opravka in kaj si od vsega skupaj želi.
iz take poti velikokrat nastane “Road to Nowhere”. Vsaj zanj. Ti morda najdeš tolažbo v stranskih učinkih. Sploh, če je dobro situiran. :-))))[/quote]
No, nikar tako, no. Nobene potrebe za tak način.
V tem primeru ne bo road to nowhere, ne? Všeč mi je ideja, da se pravzprav “že dogaja”. Na to nisem pomislila, ko sem začela to temo. Mogoče se že dogaja. Verjetno se že dogaja. No, fino. Človeka to sprosti. Ali pa potolaži :)[/quote]
ja, ja, včasih so rekli, da je upanje božja mast :-))
Za to je pa še malo prehitro. ;)[/quote]Najprej je treba žito v mlin nest, da se zmelje v moko, a ne Marko… 😉 :)))
Boom bi pa kar slamo od žita na polju počikal… :D
Kakorkoli mislim, da sem dovolj jasno napisal, da ima več možnosti kako izpeljati to zadevo in da je odvisno od njene ocene s kom ima opravka in kaj si od vsega skupaj želi.[/quote]
tebe mora pa med seksom nekaj fajn žuljit :-)))
Kakorkoli mislim, da sem dovolj jasno napisal, da ima več možnosti kako izpeljati to zadevo in da je odvisno od njene ocene s kom ima opravka in kaj si od vsega skupaj želi.[/quote]
Točno tako. Sicer lahko tudi kdo žito počika na polju, ampak obstaja nevarnost, da mu celo polje žita pogori, če je v tisti vnemi nepreviden. :))
Bi, ampak nekako ne bi, da bi ostala dama, kot tista kura, ki teče še en krog po dvorišču preden počepne pod petelinom, da ne bi izgledalo da kar da.
Moški smo zelo preprosta bitja in sploh ne rabimo razlaganja fantazij, če nas ženska zanima!
Najprej je treba žito v mlin nest, da se zmelje v moko, a ne Marko… 😉 :)))
Točno tako. Sicer lahko tudi kdo žito počika na polju, ampak obstaja nevarnost, da mu celo polje žita pogori, če je v tisti vnemi nepreviden. :))[/quote]
Lahko mu ga pa tudi kdo drug zakuri.
Človek človeku volk, kajne? Oziroma v tem primeru ženska ženski….
V treh vrsticah preberem namigovanja, da sem prestara, da – no – nisem dama, če se blago izrazim, in da pravzaprav sploh nisem ženska.
Učinkovito. Moški bralci so iz mojega stila pisanja zlahka razbrali ženski stil. Imela sem notranje dvome. Vprašala sem. Me je treba zato žaliti. Ampak, učinkovita pa si, ni kaj. Pravi strup.
No, konktruktivni del debate je očitno končan. Šibam. Hvala za komentarje in nasvete. JE pomagalo. Mi ni žal, da sem pisala.
V treh vrsticah preberem namigovanja, da sem prestara, da – no – nisem dama, če se blago izrazim, in da pravzaprav sploh nisem ženska.
Učinkovito. Moški bralci so iz mojega stila pisanja zlahka razbrali ženski stil. Imela sem notranje dvome. Vprašala sem. Me je treba zato žaliti. Ampak, učinkovita pa si, ni kaj. Pravi strup.
No, konktruktivni del debate je očitno končan. Šibam. Hvala za komentarje in nasvete. JE pomagalo. Mi ni žal, da sem pisala.[/quote]
Jaz razberem še nekaj.. sam ne bom drezal, danes je čuden dan, polna luna se bliža in ženske so razdražljive k hudič. Sem itak že preveč za danes GoFljo stegoval tam, kjer bi pomagalo bolj praskanje (ker pač srbi) in si ne bi rad nakopal dve fronti. Ker če se kaj spomnim iz zgodovine je dolfi izgubil ravno zarad tega 🙂
No, konktruktivni del debate je očitno končan. Šibam. Hvala za komentarje in nasvete. JE pomagalo. Mi ni žal, da sem pisala.[/quote]
Jaz razberem še nekaj.. sam ne bom drezal, danes je čuden dan, polna luna se bliža in ženske so razdražljive k hudič. Sem itak že preveč za danes GoFljo stegoval tam, kjer bi pomagalo bolj praskanje (ker pač srbi) in si ne bi rad nakopal dve fronti. Ker če se kaj spomnim iz zgodovine je dolfi izgubil ravno zarad tega :)[/quote]
stara modrost pravi, če ženska ni bila napičena ponoči je pa našpičena podnevi..:)
Jaz razberem še nekaj.. sam ne bom drezal, danes je čuden dan, polna luna se bliža in ženske so razdražljive k hudič. Sem itak že preveč za danes GoFljo stegoval tam, kjer bi pomagalo bolj praskanje (ker pač srbi) in si ne bi rad nakopal dve fronti. Ker če se kaj spomnim iz zgodovine je dolfi izgubil ravno zarad tega :)[/quote]
stara modrost pravi, če ženska ni bila napičena ponoči je pa našpičena podnevi..:)[/quote]
….in če ni bila napičena podnevi, je našpičena ponoči, kajne? Znalci :)))
Pa saj on v resnici ni prišel tja da bi jedel noooo…..:)))[/quote]
On_ se drži reka, da gre ljubezen skozi želodec. :-)))[/quote]
Najbrž bo nekaj na tem. Moški smo v osnovi zelo preprosta bitja, potrebujemo topel obrok dnevno in reden seks….:)…topel obrok lahko še kdaj preskočim in ga nadomestim s sendvičem…
Ah, ja. Občutljiva pa si. Kaj pa jaz vem kdo si ti. Ne vzet tako osebno.
Poglej nekaj ključnih podatkov, ki si jih navedla:
– Ž40+
– M55
– beli dan
– kosilo
– seksualne fantazije (pogovor)
– zapeljati
– dama
– gospod.
Bistvo, torej tvoj cilj, je ZAPELJATI in ostati dama, on pa gospod.
Pa si poglej malo naštete elemente in razmisli kateri so nujni, kateri primerni, kateri neprimerni in kateri še manjkajo za dosego tvojega cilja – ZAPELJATI.
Moje osebno mnenje je, da ženska, ki je stara 40+ (torej ima že nekaj izkušenj z moškimi??) in je dama, ki hoče zapeljati GOSPODA (predvidevam, da je to uglajen moški, ki ne slovi kot perverznež, ki vsak stavek obrne na seks), v fazi, ko njen cilj še ni realiziran (ni ga še zapeljala!) ne sme posegati po elementih, ki v osnovi niso “damski”. Vsaj kar se zapeljevanja tiče. S tem ga lahko obnori pozneje. Za začetek pa je po mojem pametneje, da ubere kakšno drugo, manj rizično taktiko.
Sicer pa zna prava dama zapeljati že s pogledom. Ali bežnim dotikom dlani. Glasom. Vonjem. Intelektom. 🙂
On_ se drži reka, da gre ljubezen skozi želodec. :-)))[/quote]
Najbrž bo nekaj na tem. Moški smo v osnovi zelo preprosta bitja, potrebujemo topel obrok dnevno in reden seks….:)…topel obrok lahko še kdaj preskočim in ga nadomestim s sendvičem…[/quote]
Morda imaš prav. Tudi Markota piškoti tako zadovoljijo, da niti ne opazi, če mu kdaj speče rogljiče. :-)))))
Forum je zaprt za komentiranje.