Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali me ljubi?????

ali me ljubi?????

Katerim drugim?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

živjo miška sorry ampak šele zdaj sem vidla tvoj post. Tut jaz sem bila v takem položaju pred 4 leti zdaj jih imam 20. ja pr men je bla zgodba čist ista. 10 let starejši moški (sexi) mel je svoj lokal in je skor skoz delu. skupi sva bla vsak dan , skoz me je klicu ….
No pol pa zvem od enga njegovga kelnarja, da ma ženo in dva otroka. No on itak ni nič sumu ampak pol mu je čez čas postal jasn da vem vse. pol me je pa prosu naj bom z njim, da je ljubosumen, k me vid s kakšnim drugim la,la,la.
no pol sem hvala bogu spoznala mojga zdajšnega tipa in hvala bogu pozabila nanga.
aja pa še to k sem zvedla da ma ženo sva bla skupi skor en let, no pol ga pa nism mogla kr skenslat, tko da sem bla z njim( vse skupi) en let.
tko da draga moja miska hitr si najd druzga, ker te ta sploh ni vredn, pa še to če te je to vsaj mal prizadel se ti ne bo težko navezat na koga druzga.
no vsaj pr men je blo tko, ker sem bla ful jezna nanga in sem ga hotla sprovucirat.

srečno

to pomen da se ne bom več pustila jebat v glavo drugim moškim…pipi jst mam vsaj to srečo da on ni vezan z nobeno…vsaj neki!midva se vedno dobivava pr njemu doma…če bi pa slučajno bil-bi se mi pa zmešal sj ne bi mogla še tega prnest…lp

“to pomen da se ne bom več pustila jebat v glavo drugim moškim”

To si mislila vključno s tem moškim ali od trenutka ko se te bo ta naveličal? Namreč to ti skušamo dopovedat, samo če njemu ni uspelo, kako bo nam?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hej miska.

Tko je. Ce je to reku, da bo se zmer s tabo tut k bo mel punco je itak weirdo, oz. precej nezrel. No, da ne bom filozifiru.Lepo da ti je vsaj povedu direkt vse ne da ti laze, tko da niti ni treba bit jezna neki, ker sama dopuscas kar se ti dogaja.

Vcasih mors nardit v zivljenju tut kej kar je zlo tezko, ampak ves da je dobr zate in pravilno. Just do it.

Zdej konkretno pa ti tko povem tut 🙂 Navezu se je zihr nate, tut prevec lubic ne dobiva, drgac ne bi s tabo tok dolg vztraju. Edina varianta, da spremenis kej pr vama je: Nehi se mu javlat. Nared en poskus za en teden al pa dva 😉 Nej te mal klice in pol k ne bo dubu kar hoce bo mal drgac zacel nate gledat. Opciji po temu sta dve: Al te bo zacel kr klicat in te hotu dobit in pisat SMSe. Pa ga kr pust mal casa, tut ce mal omili svoja stalisca. Be tuff.
Druga opcija pa je, da te ne bo(ceprav dvomim). Pol pa je tut ok, k lahko ves kaj si pol misl o teb in kok te ma rad ce se cist nc ne potrud in lahko gres naprej brez slabe vesti. Plus bonus je, da te bo itak sprejel nazaj tut po tem k se seksa ze ne bo branu, sam ti to odsvetujem, dokler ne mors igrat take igre igrat tut ti (brez custev).

LP 🙂

Če imaš nekoga resnično rada mu daj možnost kaj bo naredil .
Pojdita na ples tam se ogleduj kakšnega fanta in če bo tvoj fant ljubosumen zato kjer noče steboj iti na ples ti bi rada plesala .
Če bo tvoj fant pijan in če bo božal drugo punco mu reči da naj gre z njo domov da ga ne rabiš takega fanta .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close