ali me ljubi?????
živjo!prosim če mi loh na to kakšn odgovori-prosim!!!!mam vezo z 10let starejšim moškim,se pravi da je star 27 let-pogosto se dobivava-samo jst ga ljubim,ampak on mi pravi da ga ne smem da je med nama samo sex!nerezumem pa zakaj pol že eno leto vstraja pri tem če pravi da se mu gre samo za sex-res ga nerazumem-če bi blo že tko se nebi slišala vsak dan.a noče priznati da me ljubi al pa se mu gre samo za ponos.mogoče pa res ne čuti nič do mene…pravi mi pa da se je v enmu letu navezu name…a mi lahko kdo pomaga…res bi bila hvaležna…lp
In zdaj bi rada od nas slišala, da te ljubi, iz tega kar si napisala?
Da, ljubi te!
; )
Z leti se naučiš, da je take moške izjave kot so ‘ne ljubim te’, ‘samo sex je med nama’ in podobno najbolj zdravo jemati dobesedno. Seveda da mu paše imet deset let mlajšo ljubico. Če tebi to ustreza, potem OK. Ampak očitno ti ne, če te to stanje dela nesrečno. Je resno za zamislit se nad situacijo. Če si želiš ljubezni, si poišči nekoga, ki si želi enako.
@miska: ne pusti, da te j*** v glavo, ni te vreden. Zal je veckrat tako, da se zaljubimo v cloveka, ki nam ljubezni ne vraca! Res, v glavi se prepricaj, da te ni vreden!!!
pa sej leta niso pomembna če se mata dva rada-saj predvivevam!ne ni mi blo treba rint v težave, srčku nemormo ukazat koga bo ljubil…v tem letu sm se navezala nanj-bla sva skupi štir mesce in v teh mescih sem ga vzljubila zdaj naju veže samo sex in tako nemorm več!rada bi šla stran od njega ampak nemorm…vem kaj si mislite-nism jst kriva da ga tako močno ljubim!!!ah sj bo…
Srčku ne moreš ukazat, koga naj ljubi, to je res, lahko pa pamet vseeno prevzame nadzor nad tvojimi dejanji, a ne. Ne kliči ga, ne piši mu, ne išči ga po skupnih lokacijah, še več: pobriši njegovo številko iz svojega telefona (mah, saj vem, da jo znaš na pamet, sam vseeno), zbriši njegove maile in smsje, in si zapolni čas z drugo družbo. Bolje da zdaj ti to narediš, kot pa da boš vse bolj zatrapana v svoje predstave o njegovi ljubezni (ki je kot sama veš ni) in boš potem še bolj boga, ko se te bo on naveličal in to naredil s teboj. Gotovo imaš v svojih letih veliko stvari v življenju,ki jih moraš urediti. Rajši se tega loti.
Ti želim veliko uspeha.
ne kliči, ignoriraj, hodi ven s svojimi frendi, kratko malo: ma odj*****! punca, ne igraj se s starejsimi tipi, ker jim se nikakor nisi dorasla – te bodo samo prizadeli, izkoristili – a bi to rada?! druga stvar je, ce tocno ves kaj hoces in je to samo one night stand, sex in potem cao!
premisli kaj delas pa pusti si se malo casa, da odrastes – halo?! kam se ti tako mudi?
lp in gudlak
Forum je zaprt za komentiranje.