Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali me ljubi?????

ali me ljubi?????

Kako si ti abnormalno pametna vsevednica.

Škoda, da imaš njega raje kot sebe. Vse ti je povedal v obraz, pa še vedno sodeluješ. Ti si njegova Ančka. Kar želi, to dobi.

Je pa tudi nekaj res ane…..vsi smo to skoz dali in vsi smo morali to skoz dat, vsaj jaz to zagovarjam!Vsak človek mora imeti enkrat zlomljeno srce ali nesrečno ljubezen kakorkoli že temu rečete…..ker to je izkušnja, ki sicer stane ampak velikokrat pride prav v življenju……to je šola ki jo je treba dat skoz, da znamo začet mislit z glavo in ne vedno s srcem…..Miška, ko boš to prebolela boš videla da sem imela prav…..to je nujno zlo ampak še kako potrebno….

žiži dam ti čist prov…škoda da je tko kot je…point vsega je pa to da bi jih mela loh velik,ki so vredu pa bi mi vračal ljubezen ampak tm sm jst taka da jim ne morm vračat ljubezeni loh jih pa j….. v glavo kot on mene samo njega nemorm…upam vsaj daa bo on vsemu temu naredu konc kar je med nama ker jst nemorm!!!!
zanima me pa zakaj sm njegova Ančka-MUZA?lp

miškica ne poslušat teh idiotov tuki gor,jst mislm da mu ni vsen zate drugače bi te že skenslu!vrjemi!pridna bodi

niso idioti-mislim damajo prov.kaj vi mislite a je možno da se je navezu name v letu?lp

ajoj ko da ve nikol niste bile stare 17 let pa ne veste, kako je če si mlad in zaljubljen
jaz mislim, pa ti nočem zdej nekih upov zbujat, da nekaj sigurno čuti do tebe, sam sigurno to ni ljubezen
ker če je samo sex v igri, potem ta strast mine po 2-3 mesecih in ne bi trajalo eno leto

je pa v vsakem primeru nekaj narobe s tem tipom
1. če nekaj čuti do tebe, nima jajc da ti to prizna in se vadi na to, kako je to sam sex, ker je čustveni invalid
2. v primeru da res čuti kaj do tebe, je nezrel, ker 27-letni moški nima kaj iskat s 17-letno punco, mislim kaj skupnega pa lahko imata
3. če ga zanima samo sex in še to z mladoletnico, je bednik, ki s eboji bližine in čustvene navezanosti na nekoga
4. lahko da ni nič od tega

neki je narobe ja!
1.mislm da je preponosn da bi priznal
2.mislm da leta niso važna!ĆE SE MATA DVA RADA NISO POMEMBNA LETA!
3.TI DAM PROV
hvala za svoje mnenje!lp

Draga mlada dama. Nocem prevec pametovat, ampak pred 10 leti sem bila tudi jaz tvojih let in opazam sama, da je velika razlika v mojem takratnem razmisljanju in naivnosti, ki sem jo prerasla. Ta moski te zagotovo ne ljubi, samo izkorisca tvojo mlado negotovost in naivnost. Predpogoj za sex, je brezpogojna ljubezen. To sem se skozi izkusnje tudi sama naucila in se ne dam vec, ce me nekdo ne spostuje, razume, me sprejema taksno kot sem, torej ne ljubi, ni govora niti, da bi po telefonu izgubljala cas z njim, niti minute. Sama se vprasaj, ce v sexu z njim zares uzivas, torej se sprostis in si vedno znova zelis. Vem pa, da tega ni, ce ni predanosti, ljubezni. Taksna kot si, si enkratna, cudovita in tega se zavedaj, si edina na svetu, zato se ceni in spostuj – postavi si ceno, ker si zenska, poleg tega pa se zelo mlada. Bezi stran od njega in si vzemi cas (naj se ti ne mudi), morda si preberi kaksno knjigo od lani preminulega dr. Kosicka, npr. Zivljenje v dvoje. Ko sem jaz zacela prebirati njegove knjige, sem se najprej zjokala, nasla sem svojo vrednost, obcutek, da kot zenska zasluzim spostovanje in vso, polno ljubezen moskega ter da to, kar daje vecina slovenskih moskih, ni vredno pocenega grosa. Moski na splosno dajejo premalo (razlicni vzroki), tale tvoj si pa zasluzi, da mu takoj stran pade. Naj se gre solit.

Ne,leta niso pomembna.Pomembno pa je to,kako bo izgledalo tvoje življenje čez pet let.
Nimam namena,da bi ti pridigala in se delala pametno,ampak ne vem,če vajina veza sploh kam pelje.
Privoščila bi ti nekoga,ki bi te imel iskreno rad in na kogar bi se lahko obrnila,ko bi ti bilo hudo.Če pa je ljubezen le enostranska…
V vsakem primeru si pa sama tista,ki ji bo hudo,če boš prekinila vezo,ne glede na to,da veš,da nikamor ne pelje.

Vso srečo ti želim!

Dobro spančkaj!

“zanima me pa zakaj sm njegova Ančka-MUZA?lp”

Odgovorila si si že sama (beri spodaj), samo malo pobrskaj po arhivu (glavi):

“… point vsega je pa to da bi jih mela loh velik,ki so vredu pa bi mi vračal ljubezen ampak tm sm jst taka da jim ne morm vračat ljubezeni loh jih pa j….. v glavo kot on mene.

Torej, zakaj jim nisi mogla vračat ljubezni?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je da leta niso pomembna ampak zavedaj se da je čustvena inteligenca človeka pri teh stvareh zelo pomembna…..večja je razlika med 17-letnico in 27-letnikom kot pa med 27-letnico in 37-letnikom….z leti se te meje brišejo, ker je zrelost človeka dosegla neko stopnjo in naprej se stopnjuje zelo počasi, pri tebi, ki jih imaš 17 pa gre to veliko hitreje….torej tole je bilo napisano nestrokovno ampak upam da si razumela point……

Pa sej smo bili vsi enkrat na tvojem mestu in razmišljali smo isto kot ti, danes smo mnogi pametnejši in to dojemamo drugače in verjamem, da ti ni jasno, kako lahko tako razmišljamo……Prvo kot prvo ti priporočam da si najdeš fanta nekoliko mlajšega, uživaj v svoji rosni mladosti naj se ti ne mudi odrasti……Od tega tipa ne boš imela veliko….izbrala si napačno pot za odkrivanje najlepšega čustva ki mu rečemo ljubezen….

marko ne razumem te.lp

oi bejba! sej veš kdo je =) jz ti bom tkole rekla, da te ni vredn, pa da si ti loh najdeš tisočkrat bolšga. uživi lupčka pa pa prjatlca

vem vem…ah sej bo počas!!!lp

ne ne ljubi te,ker če bi te bi bil s tabo.konkretno mislim.ne bi se stabo samo tako dobil.očitno si mu pa ful dobra v seksu.stran punca.veš kolko doobbrrrihhh tipov je še.

ja sam po drugi strani so pa nekateri tipi v kao resnih zvezah pa teh žensk tud ne ljubijo
mislim lažejo jim svašta, varajo itd., ampak one so srečne

ta tip je vsaj iskren kokr tolk

Kaj točno ne razumeš? Preberi še enkrat in če ne bo šlo, pač ne bo, ker ti ne znam bolj enostavno razložit.
Mimogrede, tisto kar je v narekovajih “”, to si ti pisala (remember?)

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

očitno dobro seksaš.

SAMA SEBI DAJEŠ STRUP- pri rosnih 17 se zapletaš v mrežo, ki ji še zdaleč nisi dorasla- čustveno in psihično labilna, osebnostno še ne razvita-telesno pa očitno že ( zase in zanj)- da se spuščaš v odnose s tipom, ki je zate in za tvojo starost popolnoma neprimeren, tvegan, uničujoč za tvojo psiho!!

Lepo življensko lekcijo si pripravljaš- telesno si popolnoma razvrednotena- preveč prehitro si se spustila v telesno igro z tipom, ki skriva globoko v sebi svoje komplekse in te bo prenel nate (če jih že ni). Dvomim, da boš
kdaj spoznala “pravo” ljubezen, ker boš potrditev iskala vedno in izključno pri napačnih tipih- tvoj starejši tip ve- da te je z svojo veliko “iskrenostjo”-da te ima zgolj za posteljne užitke, še dodatno pridobil na svojo stran- saj ve dekle, da se ga boš oklenila še bolj, ker boš dvomila v njegove besede, iskala pri njem vsaj mali namig, da te ima kljub vsemu rad, …On zna igrat- in ti igraš z njim, samo, da ne veš katero igro se igrata- nevarno!!!

DOBILA SI LEPO POPOTNICO:ti nisi oseba, ki jo ljubim…!!!!
Veš, kako nevaren je ta stavek????
POGLED V PRIHODNOST: kasneje boš mrzlično iskala pri fantih s katerimi se boš zapletla samo en stavek: JAZ TE IMAM RAD!- nikoli ti ne bolj dovolj krat izrečen, ker boš dvomila v vse in v vsakogar- zahvala pa gre tvojemu zdajšnjemu!!!

se bom sprjaznla-ne morm stran od njega!!!ne razumem ga-reku mi je-ko bo imel punco da bova še vedno sexala…a mu je vse en zame?kaj mislite?lp

ce ti je pa se to rekel, pol mu je pa hudicevo vseen zate, se bolj pa za morebitno punco, ki jo bo imel

Draga Miška, vse je zastonj, če iščeš opravičila zanj, si pa prava budala, oprosti. Tip te ne ljubi. Imaš 17 let, punca moja, ne meči jih proč za nekoga, ki tega ni vreden. Užitek v seksu si lahko vzameš, če ti ljubezen za to ni predpogoj. Če se ti zdi seks z njim dober, predstavljaj si šele kako bo kmalu, ko boš spoznala fanta, ki te bo ljubil. To je vredno življenja, ne pa točiti solze za nekoga, ki ti je, sicer pošteno, povedal da te ne ljubi.

“se bom sprjaznla-ne morm stran od njega!!!”

Ja pol pa ostani pri njemu ane! Kaj še hočeš? Verjetno to, kar sem napisal že v prvem postu, ker sem vedel da pametnih nasvetov sploh ne boš hotela slišat. Kr ostani z njim, itak te mora izučit, hehe.

me je že!!!da drugim ne bom več nasedala…lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close