Ali je tukaj dekle zame
Jaz niti enega. Tale mi je pa padel v oko, ker se mi zdi, da sta ravno ustvarjena drug za drugega. Plus in minus. Samo da se ne morem odločiti kateri od vaju je plus in kateri minus.
Moja ponudba še velja.[/quote]
Ustvarjena drug za drugega? Res ne zardevam, ker sploh ne vem, o čem ti to pripoveduješ:)). Kakšna tvoja ponudba? Aja, misliš glede keša, ki ga bi z veselejm darovala pogojnemu klošarju?:) A res nimaš drugega dela za počet?:))) Kupi revijo Kralji ulice, bo več koristi:). Loti se risanja z voščenkami ali temperami, da sprostiš to napetost:).[/quote]
Ma daj Ribica, pa kaj ti res nasedaš tistemu, kar napiše? Se ti ne zdi, da je malce preveč živčen za flegmatika, za katerega se izdaja. Kao nek boem pa to….Jao jao…
Ustvarjena drug za drugega? Res ne zardevam, ker sploh ne vem, o čem ti to pripoveduješ:)). Kakšna tvoja ponudba? Aja, misliš glede keša, ki ga bi z veselejm darovala pogojnemu klošarju?:) A res nimaš drugega dela za počet?:))) Kupi revijo Kralji ulice, bo več koristi:). Loti se risanja z voščenkami ali temperami, da sprostiš to napetost:).[/quote]
Ma daj Ribica, pa kaj ti res nasedaš tistemu, kar napiše? Se ti ne zdi, da je malce preveč živčen za flegmatika, za katerega se izdaja. Kao nek boem pa to….Jao jao…[/quote]
Saj menda TI ne nasedaš tistemu, kar napišem:). Samo a veš, jst se hitro naveličam forumovskih moških, če zbledi smisel za humor. In zdaj sem že zelo zdolgočasena:).
Ma daj Ribica, pa kaj ti res nasedaš tistemu, kar napiše? Se ti ne zdi, da je malce preveč živčen za flegmatika, za katerega se izdaja. Kao nek boem pa to….Jao jao…[/quote]
Saj menda TI ne nasedaš tistemu, kar napišem:). Samo a veš, jst se hitro naveličam forumovskih moških, če zbledi smisel za humor. In zdaj sem že zelo zdolgočasena:).[/quote]
Škratek, a nista bili z Margot svoje čase v bolj prijetnih odnosih? Kaj vama je danes?
Saj menda TI ne nasedaš tistemu, kar napišem:). Samo a veš, jst se hitro naveličam forumovskih moških, če zbledi smisel za humor. In zdaj sem že zelo zdolgočasena:).[/quote]
Ribica, ti se lahko delaš nezainteresirano še naprej, jaz ti ne bom nasedla. Pa marihuanci, ki (tokrat izjemoma) nima nič za pripomniti tudi ne. Naj še naprej pretvarja in zagnano rešuje slovensko gospodarstvo na sosednji temi. Zanima me le, če se je on res prostovoljno odrekel f.uku. Ker takole izpade bolj kot da se je f.uk odrekel njega ??
Ribica, ti se lahko delaš nezainteresirano še naprej, jaz ti ne bom nasedla. Pa marihuanci, ki (tokrat izjemoma) nima nič za pripomniti tudi ne. Naj še naprej pretvarja in zagnano rešuje slovensko gospodarstvo na sosednji temi. Zanima me le, če se je on res prostovoljno odrekel f.uku. Ker takole izpade bolj kot da se je f.uk odrekel njega ??[/quote]
A to te zanima? Ja, prostovoljno sem se odrekel. Pa ni bil problem v seksu samem, temveč v ženski posesivnosti. Vse so me hotele nekaj komandirat. Tega pa ne prenašam najbolje. Mama me ni nikoli tiranizirala, s sestro sva se kot otroka večkrat zlasala in zgarbala, ko je hotela neko avtoriteto pred “tamalim” vzpostavljat. Problem pri vas ženskah je, da ne znate enakovrednega odnosa z moškimi ustvarit. Mine nekaj tednov od prvega poljuba, pa bi že težile in dlakocepile za vsako neumnost.
Kakšen to mora bit moški, kjer se ženska čuti potrebno ves čas nad njim komandirati? Verjetno je ves čas počel same neumnosti. Te ženske so res imele problem, se strinjam. 🙂
Ja mami:))). Želiš izpasti kot da me poznaš, me čutiš, veš o čem razmišljam. Daleč od tega. Vidiš le tisto, kar hočeš videti:). In z veseljem ti dam še več tega balasta.[/quote]
Balast je pa treba odvreči. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.