Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali je tukaj dekle zame

Ali je tukaj dekle zame

Svetovno !!! Matjažkota so zadeli v nulo. Zanimivo pa je, da sta Goldfish in marihuanca skupaj :))))))[/quote]

Margot, imaš vročino ali poletno vročico?:)[/quote]

Meni se zdita oba precej … zainteresirana in srčno upam, da je to začetek enega malce turbulentnega a čudovitega razmerja. Upam, da bo zbral skupaj tista svoja stara jajca in te povabil nekam .. jebemti, če nima denarja mu ga jaz posodim. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz tud 🙂

Mislm…bom kar brez komentarja, se še nisem čisto prebudila, morda pa sanjam te vaše opolzkosti:)).

Ljudje na različne načine kažemo svoje navdušenosti. 🙂

Ljudje na različne načine kažemo svoje navdušenosti. :)[/quote]

Ti že veš, a ne:).

Ljudje na različne načine kažemo svoje navdušenosti. :)[/quote]

Ti že veš, a ne:).[/quote]
Opažam in se čudim. 🙂

Ti že veš, a ne:).[/quote]
Opažam in se čudim. :)[/quote]

Ne rabiš, predstave je konec.

Če vržeš kamenček v vodo…

Ja-ja, že dneve in dneve skupaj hodita spat in se zjutraj skupaj zbujata. Škoda samo, da na MON-u in ne v kakšni postelji. Mislim, res sta … uhh!!! Trmasta in prepotentna – oba.

Rada se imata – kregata se pa, da kdo ne posumi. Nista trmasta, ampak pametna 😉

[img]http://www.cutestpage.com/pictures/Cat_Love.jpg[/img]

uh … že mnogo dlje
sem rabil, da mi je Robi brisal 5 postov, da sem pogruntal, da je GF zastrupljena

Kje je moj fišek danes? Nič se še ni prišla kregat sem…

Obupala je nad moškimi. 🙂

Preko interneta je bolj varno. 🙂 Prakticirata varen seks. 🙂

Užalili so me…boš s šibo po riti ene parim monovcem?:)) Potem bom ful happy:).

Hec no, da se ne bo spotaknu:).

Robi priznaj, da takšne lepe poletne romance na MON-u še ni bilo. :))) Jaz sem se že tako raznežila, solzica mi je prilezla (kar se ne dogaja prav pogosto) in si ju lahko že v živo predstavljam kako krotita drug drugemu viharno nrav. Oh, kje imam tiste robčke …

Margot, a sm slučajno spet v tvoji komediji?:)) Ne vem, zakaj te imam na sumu:). Štrikaj kje drugje, a prou?:) Seveda je prou:).

Daj Margi… šeee šeee 🙂

Užalili so me…boš s šibo po riti ene parim monovcem?:)) Potem bom ful happy:).

Hec no, da se ne bo spotaknu:).[/quote]

Imaš srečo, da se lahko kadarkoli k meni po tolažbo zatečeš. Jaz sicer že dolgo zanemarjam ženski spol, samo zate delam izjemo, ker si taka prisrčna divjakinja. Vsi so nama fouš.

Razen mene…

Goldfish, zardevaš.

Tako strastno pa še res ni bilo. 🙂
Toliko močnih čustev, tekmovalnosti za trenutek pozornosti, raznega špikanja in povabil…Ena sama ljubezen. Zato ne zastopim, da nekateri šinfajo, da se samo kregamo. 🙂

Meni ste že skoraj vsakega monovca “zapisali”. Ali je to pomanjkanje lastnih aktivnosti, ki bi doprinesli malo adrenalina v svoja življenja?:) V moji knjigi se ne pojavlja nobeno vam znano ime.

Jaz niti enega. Tale mi je pa padel v oko, ker se mi zdi, da sta ravno ustvarjena drug za drugega. Plus in minus. Samo da se ne morem odločiti kateri od vaju je plus in kateri minus.

Moja ponudba še velja.

Jaz niti enega. Tale mi je pa padel v oko, ker se mi zdi, da sta ravno ustvarjena drug za drugega. Plus in minus. Samo da se ne morem odločiti kateri od vaju je plus in kateri minus.

Moja ponudba še velja.[/quote]

Ustvarjena drug za drugega? Res ne zardevam, ker sploh ne vem, o čem ti to pripoveduješ:)). Kakšna tvoja ponudba? Aja, misliš glede keša, ki ga bi z veselejm darovala pogojnemu klošarju?:) A res nimaš drugega dela za počet?:))) Kupi revijo Kralji ulice, bo več koristi:). Loti se risanja z voščenkami ali temperami, da sprostiš to napetost:).

Daj Margi… šeee šeee :)[/quote]

Kaj naj še? Ne razumem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close