Ali je tukaj dekle zame
Svetovno !!! Matjažkota so zadeli v nulo. Zanimivo pa je, da sta Goldfish in marihuanca skupaj :))))))[/quote]
Margot, imaš vročino ali poletno vročico?:)[/quote]
Meni se zdita oba precej … zainteresirana in srčno upam, da je to začetek enega malce turbulentnega a čudovitega razmerja. Upam, da bo zbral skupaj tista svoja stara jajca in te povabil nekam .. jebemti, če nima denarja mu ga jaz posodim. :))
Robi priznaj, da takšne lepe poletne romance na MON-u še ni bilo. :))) Jaz sem se že tako raznežila, solzica mi je prilezla (kar se ne dogaja prav pogosto) in si ju lahko že v živo predstavljam kako krotita drug drugemu viharno nrav. Oh, kje imam tiste robčke …
Jaz niti enega. Tale mi je pa padel v oko, ker se mi zdi, da sta ravno ustvarjena drug za drugega. Plus in minus. Samo da se ne morem odločiti kateri od vaju je plus in kateri minus.
Moja ponudba še velja.[/quote]
Ustvarjena drug za drugega? Res ne zardevam, ker sploh ne vem, o čem ti to pripoveduješ:)). Kakšna tvoja ponudba? Aja, misliš glede keša, ki ga bi z veselejm darovala pogojnemu klošarju?:) A res nimaš drugega dela za počet?:))) Kupi revijo Kralji ulice, bo več koristi:). Loti se risanja z voščenkami ali temperami, da sprostiš to napetost:).
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.cutestpage.com/pictures/Cat_Love.jpg[/img]