Aleš Štramcar napovedal golobo Mussolinijevo usodo.
Stara forumašica (res ta prava), 24.08.2025 ob 16:28
daisycutter, 24.08.2025 ob 13:04
žalost, 24.08.2025 ob 12:44
daisycutter, 24.08.2025 ob 12:17
Tale že ni Primorc, Primorci so zavedni Slovenci od nekdaj. Pa še – če je tako desen, potem je bil Benito njegov zaveznik, zakaj mu je pol njegov konec tako všeč?
Benito je bil “močen” voditelj, ki je zadeve reševal z nasiljem, čisto po Štrancarjevem okusu, on predlaga točno isto .
In ja, kot piše zgoraj, glavno da je denar za jumbo plakate, za populizem in norenje pred volitvami.
Modus operandi je znan že dolgo: preplaviti vse z lažmi in propagando in noreti s čim bolj šokantnimi izjavami (brez filtrov ali človeške spodobnosti) , da pridobiš publiciteto….dna že dolgo ni več.
Ker za kaj drugega bi morali kaj ZNATI ali ba bi morali imeti SPOSOBNOSTI , to je pa pretežko….
V tistih koncih – Ajdovščina, Vipava, je kar dosti fašistov.
Ja , vidim zdaj, na moje veliko razočaranje. Boscarol, pa zdaj tale pezde…da si upajo mone med Primorci, ki so toliko prestali pod fašizmom biti tako glasni…
Moja babica je bila tepena v šoli, če je spregovorila slovensko pod fašisti, ti pezdetki bi pa zdaj fašizem k nam uvajali… kar naj probajo. Bodo dobil točno kar zaslužijo.
Si pozabila na Evo Irgl?
Zdaj si se uradno ni več članica SDS, pa vseeno ni daleč proč.
Ja, Sori, nisem vedela. Nimam poslancev naštudiranih, redko katerega si sploh zapomnim…razen če res izstopajo po debilizmu….
Eliza910, 26.08.2025 ob 17:33
Slabo poznate nas Primorce, Daisy in ostali levaki! Vedno antifašisti, vedno proti komunizmu! Komunizem zagovarjajo samo potomci priviligirancev, ki so po vojni dobili vse na pladnju. Ostali so hitro spregledali, tudi moj nono borec v IX korpusu!
Ok Dejmo enkrat za vselej razčistiti:
1. Kaj je komunizem (definicija )
2. Kateri aktivni politik pri nas je komunist
Ker tole večno nabijanje o komunizmu mi gre že uiber na jetra. Tudi mene se zmerja včasih s komunistko ( zakaj???) Kot da danes za dnem zagovarjam kolhoze in Partijo (ki je ni)???? Po katerem kriteriju TOČNO sem komunistka??? Kaj ima moja generacija s komunizmom?
Dfak.
Kaj skoz ta komunizem ven vlečete, ki nima osnovne zveze z ničemer v današnjem svetu, še Kitajci so ga spremenili v biznis model.
Dejmo, precizne in normalne odgovore, ne nabijanje Možina/Požar style..tko da nekaj poveš, ne sam na pamet naučene floskule
Štrancar dela krivico Duceju,čisti fašist ,je zatiral Slovence in jezik ,hotel nas je na silo asimilirat.Vseeno se Golob ne more primerjat z njim ,vse elektrarne na reki soči ,brezplačni vrtci in šole ,totalno iztrebil mafijo ,ceste ,vodovodi ,tudi na hrvaških otokih ,Golob mu kar se tiče tega do jajc ne pride ,edino po političnih vezah je olastninil firmo in postal miljonar.Musolini svojim podjetnikom ni ukadel nič,ubijal jih tudi ni…Komunisti po vojni pa naše so so ..in nekateri še zmeraj ne znajo potegnit črte kaj je prav in narobe ,to je problem…
Forum je zaprt za komentiranje.