Aleš Štramcar napovedal golobo Mussolinijevo usodo.
daisycutter, 22.08.2025 ob 17:54
Da sploh pride nekomu na misel izjaviti kaj takega, je meni čisto nedoumljivo.
Pa model je izgleda še ves ponosen nase. ( in njegovi nanj).
Kaj se ti mora sfuzlati, da se ti zdi tako govorjenje čisto človeško sprejemljivo? Da potem mirno gledaš ljudem v oči?
tebi je marsikaj cudno…stramcar je cist prav povedal….goloba bodo frcnoli s kurje lojtre….kot je.nekdo v stari grciji odgovoril na opazko da ga bodo ljudje ubili ce bodo znoreli…ja, mene bodo ubili ce bodo znoreli , tebe pa ko pridejo k pameti….najvecji skodljivec za janso je golob, nato slefi bratuskova…cuttrrjeva dva tvoja idola na listi
Stara forumašica (res ta prava), 22.08.2025 ob 18:08
Še enkrat si dokazal, da ne razumeš, kar prebereš.
Na Policijo smo poslali vprašanja, ali navedeni zapis predstavlja grožnjo s smrtjo predsedniku vlade in kako v takšnih primerih postopajo. Odgovore še čakamo.
a res?in kateri del.mojega zapisa ti dela tezave?so zatozili stramcarja policiji?
Julij Cezar, 22.08.2025 ob 18:02
tebi je marsikaj cudno…stramcar je cist prav povedal….goloba bodo frcnoli s kurje lojtre….kot je.nekdo v stari grciji odgovoril na opazko da ga bodo ljudje ubili ce bodo znoreli…ja, mene bodo ubili ce bodo znoreli , tebe pa ko pridejo k pameti….najvecji skodljivec za janso je golob, nato slefi bratuskova…cuttrrjeva dva tvoja idola na listi
Ja , verjetno sem res čudna , če mi govorjenje o obešanju politikov po uličnih svetilkah ni sprejemljivo.
Ne, ni mi. In ostalim normalnim ljudem tudi ne.
daisycutter, 22.08.2025 ob 18:27
Ja , verjetno sem res čudna , če mi govorjenje o obešanju politikov po uličnih svetilkah ni sprejemljivo.
Ne, ni mi. In ostalim normalnim ljudem tudi ne.
glede na to da je kar nwkaj ljudi ki jih je golob in njegova vlada porinila s svojim zvisevanjem davkov in ostalimi neumnostmi na rob prezivetja in nekatere tudi na strik se mi figurativno pisanje o tem da bo golob koncal kot mussolini ne zdi nic posebnega…cuterjeva ti kot javna uslizbenka seveda ne obcutis vladnega financnega terorja…
A Tinina izjava ti tudi ni sprejemljiva?
Priporočam v branje knjigo Zdravi brez mleka in sira.
Ne bi škodilo brati knjig namesto nebuloz.
Me nič ne briga, kaj piše nek debil Štramcar. Lahko zakupi vsa plakatna mesta v Sloveniji, pa še vedno bo samo nek pizdun, ki prodaja floskule in želi na vsak način priti do političnega korita. Enako zmešan kot skrajni levaki, le na drugo stran. Če bo ustanovil stranko in rinil na volitve, bo popušil kolikor je širok (dolg ni kaj veliko).
Pa za svoje objave naj odgovarja, smrduh. Da ne bo slučajno visel kakšen pršut z brki….
A Tinina izjava ti je pa sprejemljiva?
Julij Cezar, 22.08.2025 ob 18:39
glede na to da je kar nwkaj ljudi ki jih je golob in njegova vlada porinila s svojim zvisevanjem davkov in ostalimi neumnostmi na rob prezivetja in nekatere tudi na strik se mi figurativno pisanje o tem da bo golob koncal kot mussolini ne zdi nic posebnega…cuterjeva ti kot javna uslizbenka seveda ne obcutis vladnega financnega terorja…
Vem da je primitivcem vse sprejemljivo.
Meni pač ni, imam ene človeške standarde.
Anonimno 4505, 22.08.2025 ob 20:34
A Tinina izjava ti je pa sprejemljiva?
Linkov Noretv ne odpiram, sem glih jedla…
Napisal je tudi:
” Konec decembra poteče moja pogodba s Sartorius BIA Separations. Sem nato pripravljen prevzeti vodenje vlade vseh, ki jim je Slovenija intimna opcija (Slovenija 1st). Brez ideoloških zamer, strogo v smer zdravega gospodarstva. Pod pogojem, da ministre izberem sam, po principu najbolj sposobnih (recimo finance Janez Šušteršič ali Tomaž Štih) ter se koalicija zaveže v sprejemanje zakonov brez ideološke navlake,« je zapisal Štrancar.
Če postane predsednik vlade, se nam obeta raj na Zemlji – ali vsaj malce izboljšana Slovenija. »Nižji davki, nagrajeno bo delo (vrniti delu čas in oblast), nevladne organizacije vlada ali njeni sateliti NE smejo financirati, popolna reorganizacija zdravstva, razbijanje monopolov vseh vrst, poenostavitev vseh upravnih postopkov, izgradnja cestnega križa (3 pasovnice v roku 4 let), popolna posodobitev želežniškega prometa, podpora družinam, ki bodo poskrbele za svoje starše, znižanje cene zemljišč za gradnjo s sproščanjem zazidalnih parcel,…« je obljubljal Štrancar.”
Kar je dobro. Takšne rabimo, če hočemo Slovenijo zadnji čas rešiti pred katastrofo.
Daisy ni med prav inteligentnimi, zapisa Aleša Štrancarja ne razume, tudi sicer se v vsaki temi postavlja na napačno stran zgodovine.
BRAVO! Aleš Štrancar, bravo za vaš zapis! Tako se govori! Kakšno leporečenje neki?
Katera je je najbližja črpalka parlamentu v Ljubljani? A je tista na Tivolski cesti? Pa še visoke kandelabre ima okol’.
ajd, 23.08.2025 ob 10:03
Napisal je tudi:
” Konec decembra poteče moja pogodba s Sartorius BIA Separations. Sem nato pripravljen prevzeti vodenje vlade vseh, ki jim je Slovenija intimna opcija (Slovenija 1st). Brez ideoloških zamer, strogo v smer zdravega gospodarstva. Pod pogojem, da ministre izberem sam, po principu najbolj sposobnih (recimo finance Janez Šušteršič ali Tomaž Štih) ter se koalicija zaveže v sprejemanje zakonov brez ideološke navlake,« je zapisal Štrancar.
Če postane predsednik vlade, se nam obeta raj na Zemlji – ali vsaj malce izboljšana Slovenija. »Nižji davki, nagrajeno bo delo (vrniti delu čas in oblast), nevladne organizacije vlada ali njeni sateliti NE smejo financirati, popolna reorganizacija zdravstva, razbijanje monopolov vseh vrst, poenostavitev vseh upravnih postopkov, izgradnja cestnega križa (3 pasovnice v roku 4 let), popolna posodobitev želežniškega prometa, podpora družinam, ki bodo poskrbele za svoje starše, znižanje cene zemljišč za gradnjo s sproščanjem zazidalnih parcel,…« je obljubljal Štrancar.”
Kar je dobro. Takšne rabimo, če hočemo Slovenijo zadnji čas rešiti pred katastrofo.
Še eden, ki ve, da so besede poceni in verjame, da smo itak že vsi pozabili, kako nam je bilo vse našteto obljubljeno že večkrat z različnih strani, pa se ni nič zgodilo.
Ali drugače – še eden, ki nas ima vse za bedaste….”narod je glup” pa to….
Plus primitivc, ki bi druge po kandelabrih obešal…ne hvala, mi bi raje kakšnega normalnega, vsaj okvirno kulturnega človeka…
Julij Cezar, 22.08.2025 ob 17:42
me zanima ce boste za enega usranega goloba tud pisarli cele tratakte kot za eno crknjeno štorkljo?ps.kekci na prorežimskem siolu so dli takoj prijavit štramcarja policiji ces da grozi taubiju hehe….tozibabe
Cuzar, ŠTANCAR je ne Štamcar.
Sicer pa tvojega puklastega gospodarja naci-fašistični izrodek.!
Forum je zaprt za komentiranje.